تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 5 اولاول 12345 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 42

نام تاپيک: بی انگیزگی در زندگی

کـاربـر بـاسـابـقـه M . Sayid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

وقتی فهمیدم افسردگیه رفتم یه سی دی در موردش خریدم مال آقای دکتر مجد بود میگفتن افسردگی سرماخوردگیه روحیه زمان میبره تا خوب بشید منم که خیلی دیر به فکر دکتر رفتن افتادم میگفتن که در خانمها آمار افسردگی بیشتر به خاطر بالا و پایین شدن هورمون ها و در سنین بالای 25 سال معمولا رخ میده و در فصولی که آفتاب کمتره هم بیشتره مطالب زیادی گفتن جالب بود
    بخشی ازین مطلب که افسردگی در خانم ها شایع تره ، به خاطر اینه که بیشتر دنبال درمان می گردن ! و گرنه خیلی از آقایون هستن که افسردگی دارن و چون مراجعه نمی کنن و به طبع تشخیصی هم داده نمیشه ، در آمارهای اعلام شده جایی ندارن .

با دوستمون موافقم شاید شما اصلا بیماری جسمی دارید که ازش خبر ندارید همین باعث بی حالی کم خوابی یا پر خوابیو غیره میشه و فکر می کنید که افسرده اید! افسردگی علاومی که شما گفتید دارید نداره شما معلومه آدم اجتماعیم هستید. شاید بی توجهی به چیزی یا گم کردن چیزی یا از دست دادن دوباره چیزی باعث شده شما فکر کنید افسرده اید. بنظرم زیادی تو خودت گیر کنی و به خودت انگ بزنی وضعیت بدتر از اینی که هست میشه...سعی کن زندگی و عادت و روش های زندگیت رو رفرش کنی نه اینکه از این شاخه بپری رو اون شاخه و الی...
    احساس غمگینی و پوچی ، لذت نبردن از زندگی ، پرخوابی

این علائم رو توی توضیحاتشون مبشه فهمید ، حالا شما چطور با قاطعیت تشخیص صادر می کنید که علائم نیست !
    دوست عزیز به روانشناس بالینی یا مشاور مجرب مراجعه کنید !

چرا تو فکر می ری؟! چرا به نگاه و رفتار دیگران نسبت به خودت اهمیت می دی اول به این دو سوال جواب بده البته شخصیه و بهتره در خودت پاسخش رو پیدا کنی. بعد اگر صلاح دونستی اینجا مطرح کن کالبد شکافی کنیم.
    من خودم خیلی به اعمال و رفتار دیگران توجه می کردم و به قولی می خواستم همه رو عوض کنم بعدها فهمیدم که تنفره من بیجاستف اگر خودمو عوض کنم جای اون بنده های خدا هم مشکل بنده حل می شه هم اوشون!
    چون انسان موجودی اجتماعیه و علاقه اجتماعی ( Gemeinschaftsgefühl ) داره

شما افسرده نیستید چون اگر بودید در این مدت به یکی از بیماری های روانپرشی و وسواسی مبتلا می شدید مثل انسان بیزاری یا ملیخولیا یا دوگانگی شخصیتی و یا شیدایی پس نتیجه می گیرن شما بیماری مزمن روزمرگی گرفتار شدید. مجبور نیستی برای اینکه شاد باشی به حرف من گوش بدی و بری باشگاه!

شاید اگر هوس کردی بری مسافرت یا کسی رو ببینی یا کوهی چیزی بری بدون تنظیمات راهی شو و تز دیگران نخواه که برات راه بسازن راهت رو خودت بساز تا حالشو ببری.
    قسمتی که بولد کردم رو میشه توضیح بدید چطور به این نتیجه گیری رسیدید .

می دونم قصد شما کمک کردنه ، ولی از راهش !

2. 3 کاربر از M . Sayid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت shahram's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض

سلام
    زندگی در ایران همراه افسردگی اجباری می باشد.
    از دست کسی کاری بر نمی آید.

4. این کاربر از shahram بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2014

پيش فرض

زمستون اصلا فصل افسردگیه.روزها کوتاه باز خداروشکر داره روزها بلندتر میشه..کم کم داره تموم میشه.به نظرم تا بعد عید صبر کنید ببینید بهتر میشید یا نه. عید مسافرت برید . ورزش هم خیلی خوبه.

25 سالگی لعنتی شروع افسردگیه.یعنی از خیلی ها پرسیدم چه افکار بدی میاد سراغشون مثلا یه نفر میگفت میترسیدم شوهرمو بکشم..چاقوها رو جمع میکرد از تو کشو.یکی میگفت میترسم پدرم بمیره.یکی میگفت میترسم خونه آتیش بگیره یا زلزه بیاد. یه نف راز آیندش خیلی مترسید. گریه میکرد.

اگر به جایی رسیدی که نتونیستید افکارتون رو کنترل کنید و افکار منفی بهتون غلبه کرد اونموقع باید برید دکتر. مخصوص اگر به گریه افتادید.بدون دلیل.

این عکس زیر رو ببینید: اگر در زندگی بیشتر در حال ورزش کردن و شادی کردن وعشق ورزیدن باشید روحیتون خیلی بالا میره.

6. 3 کاربر از javad34 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2014

پيش فرض

من حقیقتش دیگه بزار بگم.پارسال هم تازه رفته بودم تو 25 سال و هم زمستون شد نتونستم افکارمو کنترل کنم به گریه افتادم ..ترس از آینده مبهم.امنیت شغلی. امنیت مالی. خلاصه کارم به دکتر کشید دیگه افکار منفی بهم غلبه کرد.

ولی امسال دیگه گفتم برو بابا آینده اصلا هر چی می خواد بشه.ورزش میکنم روزی نیم ساعت.دوچرخه میزنم.با آهنگ تا روحیم بره بالا. خداروشکر امسال افسردگی نگرفتم تا اینجا.گوش شیطون کر.

8. 3 کاربر از javad34 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Atghia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    تهران کثیف

پيش فرض

میدونم حوصله خوندن حرفای طولانی نداری
    کاملا قابل درک هست
    خلاصه میگم عزیز
    ببینید بخش اصلیش حالت تلقین هم داره شما هی به خودت میگی من اینجوریم من غمگینم و...هی بدتر میشه اوضاع
    ورزش تاثیرش اثبات شده هست
    همون حرفهایی که قبولش داری و دم از هورمونی بودن قضیه زده
    همون علم میگه که با ورزش یک هورمون خاص ترشحش زیاد میشه جوری که حتی خودتم متوجه نمیشی چطور حالت بهتره

پس
    ورزش (حتی مختصر و جزئی حتی فقط پیاده روی) حتما انجام بده

10. 5 کاربر از Atghia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن شعر و داستان نویسی unknown47's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

بخاطر رشته ی تحصیلیتونه
    ماهم که کامپیوتریم همین مشکلو داریم

12. 2 کاربر از unknown47 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه stabesh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

من حقیقتش دیگه بزار بگم.پارسال هم تازه رفته بودم تو 25 سال و هم زمستون شد نتونستم افکارمو کنترل کنم به گریه افتادم ..ترس از آینده مبهم.امنیت شغلی. امنیت مالی. خلاصه کارم به دکتر کشید دیگه افکار منفی بهم غلبه کرد.

ولی امسال دیگه گفتم برو بابا آینده اصلا هر چی می خواد بشه.ورزش میکنم روزی نیم ساعت.دوچرخه میزنم.با آهنگ تا روحیم بره بالا. خداروشکر امسال افسردگی نگرفتم تا اینجا.گوش شیطون کر.
    دقیقا افکار منم از همینجا شروع شد اونم 24 سالگی
    یعنی میگید هرچه باداباد؟

14. این کاربر از stabesh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن ادبیات sarinaj's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2013
    محل سكونت
    زیر سقف خدا

پيش فرض

ببینید بخش اصلیش حالت تلقین هم داره شما هی به خودت میگی من اینجوریم من غمگینم و...هی بدتر میشه اوضاع
    راستش من تلقین زیاد میکنم

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2014

پيش فرض

دقیقا افکار منم از همینجا شروع شد اونم 24 سالگی
    یعنی میگید هرچه باداباد؟
    نباید بزارید زیاد بشه باید شکستش بدید. ورزش کنید من روزی نیم ساعت دوچرخه میزنم عرق میکنم از اونموقع روحیم بهتر شده آهنگم گوش میدم یه دمبل سبک هم میزنم رو دوچرخه.

ببین فکر میاد الان بابام میمیره مثلا من چیکا رکنم؟ یا آینده چی میشه من یه وقت بی کس و کا رو بی خانمان نشم؟کارتون خواب نشم. یا هیچکس منو دوست نداره من تنهام.

بعد ورزش که میکنی عرق که میکنی آهنگم گوش میدی فکرها کمتر میشه. فقط من یه چیزی رو فهمیدم تو این یک سال مبارزه با افسردگی و فکر منفی اتفاقی رو که هنوز نیفتاده رو براش نگران نباشم..هنوز که بابام نمرده چرا بترسم؟ هنوز که بیکار نشدم چرا از کارتون خوابی بترسم؟ هنوز که بیماری ندارم چرا از سرطان بترسم؟

17. 2 کاربر از javad34 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Khan gholi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

قدیمی ها میگفتن فردایی که نیومده فریاد نکن(برای چیزی هنوز اتفاق نیوفتاده عزا نگیرید)
    این فکر غم از دست دادن عزیزان برای همه اتفاق میفته ولی نباید بهش فکر کرد چون کاری از دستتون بر نمیاد.هر کسی یک روز چشماش رو به این دنیا باز میکنه, یک روزی هم برای همیشه بسته میشه
    توقع ها رو از خودتون کم کنید.90 درصد این جامعه زندگی معمولی دارند و 10 درصد جامعه هستند که به سبک اعیان زندگی می کنند. سعی کنید برای خودتون زندگی کنید چون یک دفعه این فرصت رو دارید.ببینید چی رو دوست دارید برید دنبالش, به حرف بقیه هم گوش نکنید(اگر ضرری برای خودتون و نزدیکان نداره).تو اجتماع باشید چون گذر زمان سریعتر میگذره.با ادم ها شاد ارتباط داشته باشید تا ادم های که یک سر از این دنیا بد میگن

19. 5 کاربر از Khan gholi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •