با نرم افزار minitool partion wizard هم تست کردید؟
با نرم افزار minitool partion wizard هم تست کردید؟
وقتيكه از برنامه HDD Regenerator براي فيكس كردن بدسكتوريها استفاده ميشود يا وقتيكه دستور CHKDSK صادر ميشود يا هر دستور ديگري كه هارد ديسك ملزم به Scan كردن كليه سكتورها جهت شناسايي بدسكتورها و فيكس آنها ميشود بعضي از بدسكتوريها در ليست خرابي قرار ميگيرند تا ديگر روي آن چيزي نوشته و خوانده نشوند يا اينكه ممكن هست در حين فيكس نمودن اين بدسكتوريها ، اطلاعات موجود در آنها تغيير كند . حال اگر اين سكتورها حاوي فايلهاي سيستمي پارتيشنها باشد (Partition Table) آن درايو ديگر باز نخواهد شد و يا به اطلاعات موجود در آن پارتيشن صدمه وارد ميشود و خيلي دلايل ديگر ...میشه بگین چرا اینطوری شد و خطای من چی بوده
به همين خاطر هست كه در پست دوم پيشنهاد كردم قبل از اينكه از برنامه HDD Regenerator استفاده كنيد اطلاعاتي كه هنوز قابل كپي شدن هست را به جاي ديگر منتقل كنيد.
در پست نهم همين تاپيك گفتم كه با برداشتن تيك گزينه Quick format كليه سكتورها Scan خواهد شد تا در صورت وجود بدسكتوري تا حد امكان (نه 100% تضميني) فيكس شوند ولي استفاده از برنامه HDD Regenerator تحت داس روش كارآمدتري هست .اگه فرمت کنم با فرمان کلیک راست خود ویندوز اون بدسکتور از بین نمیره با فرمت؟
خودم دیروز نوشته شما رو دوباره خوندم و فهمیدم که دقت لازم رو تو اجرای کامل مطلبتون نکردم و
پس راهی واسه برگردوندنشون نیس؟
ممنونم که تا این مرحله گام به گام راهنماییم کردین.
یه سوال اگه با همین نرم افزار hdd تو محیط داس رفع بدسکتور شه ممکنه بشه اطلاعاتو دید؟
تعجب میکنم چرا سیستم این هارد اکسترنال بدسکتوری رو مثل دیویدی رام میشناسه؟ عکسو ببینید. منظورم درایو اچ هستش
![]()
Last edited by sorena_hi; 28-01-2015 at 13:35.
از برنامه Active Partition Recovery Enterprise هم استفاده کن.شاید جواب بگیری.
با نرم افزارهای مختلف تست کنید . اگر جواب نداد در صورتیکه اطلاعات خیلی مهم هست پیشنهاد میکنم بفرستید کلینیکهای تخصصی شاید بتونند تمام یا حداقل قسمتی از اطلاعات را بازیابی کنند .
در مورد سوال اول ؛ حتی اگر هم فرض کنیم بدسکتور برطرف بشود (که فکر نمیکنم) بازهم بطور مستقیم نمیتوانید به اطلاعات دسترسی داشته باشید مگر با ریکاوری با استفاده از نرم افزارها و حتی سخت افزارهای خاص .
در مورد سوال آخر ؛ یکبار Quick Format کنید احتمالاً شکل آیکن درست میشه . البته اگر اطلاعات برای شما همچنان مهم هست لطفاً دیگه هیچکاری نکنید و بفرستید کلینیکهای تخصصی .
ازشون دل میکنم. دیگه جون دادن نیس که.. کاری که شهدای ما افتخارانه انجامش دادن
Quick Format با چه نرم افزاری؟ چرا فکر میکنید بدسکتور برطرف نمیشه؟
1. روی همان درایو که آیکونش بشکل دیویدی رام هست راست کلیک و Format را انتخاب کنید . برای اینکه هم بتوانید مجدداً از هارد دیسک استفاده کنید و هم شکل آیکون آن درست شود .
2. بدسکتوریها انواع متفاوتی دارند هم سخت افزاری (Physical Bad Sector) که غیر قابل فیکس هست و نرم افزاری (Logical Bad Sector) . بدسکتوریهای نرم افزاری هم میتواند چند علت داشته باشد . پیشنهاد میکنم پست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] را مطالعه کنید که توضیحاتی در مورد بدسکتوریها دادم .
من هرچی تلاش میکنم فرمت نمیشه که نمیشه. این پیغامو میده.
![]()
1. با برنامه های دیگری مثل MiniTool Partition Wizard هم تست کنید .
2. در صورت امکان برای تشخیص وضعیت کلی و میزان سلامتی این هارد دیسک از قسمت Health برنامه HD tune Pro یک عکس هم اینجا بذارید .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)