تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 13 از 13

نام تاپيک: برنامه نویسی برای Android و IOS در C#

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

آدمیزاد ذاتا انحصار را دوست ندارد. متاسفانه در ایران روحیه ی مایکروسافتی یا انحصار طلبی بسیار وجود دارد،خیلی از افراد علمی بدست می آوردند و با یکدگیر اشتراک نمی زارند.
    برای اینکه پیشرفت کنیم ، باید همه با هم رشد کنیم و بالا برویم. انحصار و اینکه فقط من داشته باشم و بلد باشم،ما را عقب می اندازد... .
    شما به فارسی جستجو کنید، چهار تا کد و الگوریتم درست و حسابی گیرتون نمیاد. چون همه انحصار دوست دارند.

(انحصار که از بین بره، رقابت بیشتر میشه،شرکت ها و افراد مختلف سعی میکنند فکرشون به کار بندازند، ایده نو بدهند، گسترش بدهند، نتیجه چه میشه؟ کیفیت بالای محصول ، قیمت پائین و خدمات بهتر
    منتها ما به جای رقابت سعی میکنیم همدیگر را حذف کنیم.)
    Last edited by iranch; 06-01-2015 at 20:31.

2. این کاربر از iranch بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن .NET Framework _H2_'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    یک جایی بین Framework و نارمک!

پيش فرض

سلام
    چه بلایی سر کسانی که چند سال وقت صرف یادگیری Silverlight کردن اومد؟ ... آیا این برنامه نویسهای بیچاره که دوباره باید از صفر همه چیز رو یاد بگیرن گناهی کردن؟
    این تکنولوژی است شما نمیتوانید اصرار و پافشاری کنید که چرا گاری باید حذف میشد و اتومبیل جایش را میگرفت.
    با آمدن HTML5 (تصویب سازمان جهانی w3c) جای مانور SL کم میشود، آیا نگهداری یک چاله و بیشتر فرورفتن و گیرافتادن افراد جدید صحیح است یا پرکردن آن و سریعاً مسیر دادن افراد به جهت تکنولوژی روز جهانی؟
    این مزیت است، راهی آینده 10 ساله آتی اش اشتباه باشد، مایکروسافت فوراً توسعه دهندگان خود را آگاه میکند، این هنر و جرات است که یک شرکت فقط و فقط به فکر چاپیدن و حفظ مشتری به هر کلک و فریب و بهانه ای نیست، خیلی از شرکت ها میدانند راهی انتهایش کجاست ولی تا دقایق آخر تلاش میکنند مشتریان خود را بچاپند...
    و صدالبته برداشت من و شما از نفع و ضرر و باچارگی و بیچارگی کمی متفاوت است.

چند وقت پیش لو رفت که ویندوز، یک نسخه از تمام اطلاعات رو قبل از اینکه توی لایه های شبکه رمزنگاری بشن، مستقیماً و بصورت خام برای سرورهای خاصی در امریکا ارسال میکنه
    قدم اول: میبخشید این جوک ها را دقیقاً در کجا مطرح میکنند؟ سبزی فروش سرکوچه ماکه نبوده، مثال و مستندی برای آن بیان کنید؟ روشی بیان کنید تا من امتحان کنم؟! مدرک؟

قدم دوم: کسی که اندکی رایانه و شبکه بلد باشد خیلی راحت متوجه میشود این یک جوکی بیشتر نیست، مانند بسیاری از جوک ها و افسانه های مزحک لینوکسی
    اشتباه نشود، من نه مخالف لینوکس و نه مخالف جاوا هستم، بارها هم در مشورت های پیام خصوصی به دوستان، انها را تشویق به حرکت در این سمت کرده ام
    ولی بیان یکسری دلایل خنده دارد و غیر منصفانه، صحیح نیست. کسی نباید با فریب طرز فکر افراد را تغییر دهید حالا به هر جهتی که باشد...حتی به جهت همین #C ...

نرم افزارها و سخت افزارهای بسیار بسیار متعددی برای اکانتینگ، پراکسی، ردیابی و خطایابی شبکه، کنترل شبکه، مانیتورینگ، آمارگیری، دیوارآتش و... و... وجود دارد که هر یک به تنهایی توانایی ردیابی تمام تبادلات را دارند...
    یک رایانه ویندوز یا هر سیستم عامل دیگری از طریق سخت افزار نامشخص و سرور نامشخص میتواند دسترسی به اینترنت داشته باشد...
    بدون شک یک نرم افزار مهم و پرکاربرد مانند "نسخه های رسمی سیستم عامل ویندوز" یا حتی "توذیع های معروف سیستم عامل لینوکس" بخواهند بطور عادی از این غلط ها بکنند (جاسوسی) بسیار بسیار روشن و شفاف و در ساعات اول انتشار کشف میشود.
    خواندن خط به خط کدها معنی ندارد، اگر بخواهم میتوانم یک کدی منتشر و چیزی دیگری کامپایل کنم؟!
    (من برای آنکه متوجه شوم خودرو ام دزد برده نیاز نیست افکار مردم را بخوانم، دیدن شواهدی مانند جای خالی خودرو ام کفایت میکند)

بدیهی است اطلاعات ما در فضای اینترنت امن نیست، برنامه های رنگارنگ و حتی ایمیل و آپلود و... ولی یک سیستم عامل رسمی آفلاین نمیتواند این کار را به این پرروی انجام دهد.

کسی نباید برای همراه کردن دیگران، اطلاعات غیرعلمی، غیرمنطقی، دروغ منتشر کند، مهم هم نیست به نفع و ضرر ویندوز و لینوکس و هرشرکت دیگری باشد، (اصلاً همه ورشکت شوند چه اهمیتی دارد ولی) این کار صحیح نیست.

ضمن اینکه باید در انصاف دقت داشته باشید، تنها شرکت معروفی که بارها با نهادهای امنیتی آمریکا بابت در اختیار گذاشتن اطلاعات کاربرانش به دادگاه رفته و دعواهای حقوقی طولانی و پرهزینه داشته و حتی برخی سرورهایش را از کشور آمریکا خارج کرده تا بتواند از زیر بار تحویل اطلاعات شانه خالی کند، شرکت مایکروسافت بوده.
    (گرچه درنهایت کاری نمیتوانند بکنند، دولت کشورشان است و باید خواسته هایش را برآورده کنند.)
    در حالیکه در این بین سکوت مرگبار و غم انگیزی از طرف شرکت گوگل (مالک آندروید) اپل (مالک iOS) و یاهو و... و... وجود داشته و حتی برخی مانند گوگل بطور رسمی جوابیه های بیشرمانه را منتشر کرده اند.
    آنچنان که شما فکر میکنید، مایکروسافت برای من مهم نیست ولی عدم انصاف و عدم عدالت در اظهار نظر تحملش سخت است.

مایکروسافت با تمام عظمتش حدود 15000 برنامه نویس و 3000 تست کننده داره ولی واقعاً این اعداد درمقابل چند صد میلیون برنامه نویس در دنیا که میتونن توی پروژه های Open Source مشارکت کنن، عدد بزرگیه؟ اگه لینوکس بازمتن نبود، اینهمه توزیع براش میومد؟
    این چه حرفی است؟ شما خداوکیلی چند بار سورس لینوکس یا جاوا و... را مطالعه کرده اید؟ به فرض محال که مطالعه کرده باشید آیا اجازه ویرایش آن را داشته اید تا در نسخه بعد لحاظ شود؟
    کمک من و شما و سایرین به OpenSource همان کمک به غیر OpenSource است.
    مصرف کننده گان برنامه را استفاده میکنند و خطاها، مشکلات و نواقص رخ داده را به تیم برنامه نویسی گذارش میکنند و تیم برنامه نویسی مورد را در نسخه بعدی رفع نقص میکنند.
    مایکروسافت بارها و بارها پیش از انتشار نسخه آزمایشی میدهد و در نهایت هم میلیون ها مشتری دارد که برنامه را استفاده و تست میکنند
    خودم شخصاً چند بار خطایی در ویندوز و دات نت را گذارش دادم، آخرین مورد یک خطای بسیار جالب در vhd+boot+bitlocker+win8preview بود که کشف کردم در یک شرایط بسیار خاص همراه رخ میدهد و به connect.microsoft.com گذارش کردم که در نسخه نهایی Win8 برطرف شده بود.

اگر شما درلینکس همچین خطایی را مشاهده میکردید چه کاری بیش از کار من میتوانستید انجام دهید؟
    ضمن اینکه دقت کنید، داشتن هزاران توذیع یعنی پخش کاربران بین هزاران توذیع،و اگر شما مشکلی در یک توذیع پیدا و رفع کنید این ارتباطی به توذیع دیگر نخواهد داشت.

مایکروسافت توی ویندوز 8 منوی Start رو برداشت. آیا قبلش از کسی نظرخواهی کرد؟ اگه پس فردا بیاد بگه نمیخوام پروژه NET. رو ادامه بدم و تکنولوژی جدیدتری رو داریم تولید میکنیم، کاری از کسی بر میاد؟ درمورد Silverlight و WPF یا LinQ و... کاری از دست کسی بر اومد؟ ته تهش اینه که همه اعتراض کنن و بیاد با منت، اونم بعد از یکی دو سال، توی ویندوز 10 منوی استارت رو برگردونه.
    چه ربطی دارد، شما یک چشم و ابرو گرافیکی را به چه چیزی تعمیم میدهید؟ اگر من بخواهم یک دکمه قرمز را آبی کنم باید نظر خواهی کنم؟ بعدهم نظرخواهی چه؟ اکثر موارد جایگزینی است
    دکمه Start ظاهر گرافیکی اش تغییر کرد و همچنان ان کارهای قبل را انجام میدهد.
    اگر مایکروسافت VB6 را حذف کرد خوب بجایش VB.Net را با صد برابر امکانات معرفی کرد و...
    ضمن اینکه بازهم در خصوص Linq بظاهر بی اطلاع هستید، خیلی! Linq ORM حذف شد و بجایش EF ORM بزرگ آمد، ولی Linq<>LinqORM ! ما در دات نت وقتی میگوییم Linq منظورمان سینتکس و محاسبات جریان گرایی است که در حال حاضر به همان شکل سابق وجود دارد و علاوه بر آن تقویت شد و با مفاهیم جدید ناب و بی همتا (در بین کلیه زبان های موجود و از بزرگترین مزایای #C در مقابل رقبا) IQueryable و Expression بشدت گسترش و تقویت شده، EF ORM هم بجای Linq ORM آمده که خیلی هم شبیه Linq ORM است (بسیاری از مفاهیم/قابلت Linq ORM مانند مبدل linq to sql الآن در EF موجود است) و نواقص آن را ندارد بطور کامل از Linq و IQueryable و Expression و انواع دیتابیس ها پشتیبانی میکند.

در زمان Linq ORM افراد و تیم های زیادی به سمت NHibernate رفتند (خودم تیم هایی را میشناسم) ولی همان ها حالا دارند برای پروژه های جدید خود از EF استفاده میکنند.
    Adobe و محصولاتش را میشناسید، چند سال قبل آمد سری جدیدی با نام CS داد وحالا هم مجدد نام را عوض کرده و CC گذاشته کسی هم مشکلی ندارد.
    شما میتوانید VB.Net را VB7 بنامید (که رسمی و غیر رسمی نامیدند) و EF را نسخه جدید Linq ORM و... و... با اسم که مشکلی نداریم، الآن شما سر اسم شاکی هستید؟ حتماً اگر فردا نام Win10 را عوض کنند چه وامصیبت که سرداده نمیشود!
    قبل از تیشه به ریشه زدن همه چیز لطفاً اول اطلاعات خود را افزایش دهید.

5- Backward Compatibility توی محصولات مایکروسافت چه جایگاهی داره؟ تا حالا دقت کردین وقتی NET. نسخه 4 نصب میکنید، برنامه هایی که با NET. نسخه 2.5 نوشته شده روی سیستم کار نمیکنه و حتماً باید NET. نسخه 2.5 رو هم جداگانه نصب کنید؟
    بازهم یک اظهار نظر دیگر از روی کم اطلاعی و بدون تحقیق
    این یک مورد اختیاری و در دست برنامه نویس است یک option اضافه برای برنامه نویس
    اگر برنامه نویس میخواهد برنامه dotNet2 اش روی dotNet4 هم کار کند کافی است بخش supportedRuntime را به فایل config پروژه اضافه کند.
    امتحان کنید!
    کلی عرض میکنم، چه به نفع و ضرر #Java,C فلان مسئول، فلان کس، خواننده و خبر و.. باشد لطف کنید بدون تحقیق و بررسی اینقدر مطالب بی اساس یکدیگر را چشم بسته از سایت های این وری و آن روی copy-paste نکنید.

6- IDE هایی مثل Visual Studio در عین حال که خیلی کارها رو راحت میکنن، برنامه نویس رو تنبل و بعضاً بیسواد بار میارن و بعنوان مثال، خیلیها فکر میکنن روش استفاده از AJAX فقط همینه که کنترل مربوطه رو توی UpdatePanel بندازیم و PartialRendering رو توی کادر Properties تیک بزنیم ... شاید زمانی که مشکلی پیش میاد شما تو مسافرت باشین و بخواین با موبایلتون و ازطریق بررسی و اصلاح سورس کد، مشکل رو رفع کنید. اونوقت میخواین چیکار کنید؟ به مشتری بگین صبر کنه تا برگردین یا از یه جا Visual Studio گیر بیارین؟
    اول) شما میتوانید استفاده نکنید و از Notepad استفاده کنید تا تنبل نشوید،
    مانند آن است بگوییم: دولت و شهرداری نباید حمل نقل عمومی (مترو اتوبوس) را گسترش دهند چون مردم چاق و تنبل میشوند و پیاده روی نخواهند کرد!
    اگر من چاق شوم نمیتوانم شهرداری بابت توسعه حمل و نقل عمومی مقصر بدانم، این تنبلی و رخوت من است.

وظیفه او، توسعه ابزارش است در نهایت قدرت! وظیفه من و شما هم یادگیری و درک عمیق است در نهایت معلومات! انصافاً خداوکیلی آیا اگر امکانی را Linux یا Java بیشتر داشت باز هم همین نظر را داشتید؟ الآن من باید از چه دفاع کنم؟ از داشتن امکانات بیشتر دفاع کنم؟ متوجه هستید چه میگویید؟ دارید بدلیل امکانات بیشتر ASP.Net و VS را متهم میکنیم؟ الآن من باید از چه دفاع کنم؟

در نهایت جوابی ندارم بدهم، واقعاً ...، گذشتگانمان بهتر جواب داده اند، ضرب المثلی است: گربه(نمادهرشرکتی) دستش به گوشت(امکانات) نمیرسد، میگوید گوشت بو میدهد

دوم) ضمن اینکه اگر بازهم اطلاعات تان بروز بود میدانستید تکنولوژی پیشتاز فعلی مایکروسافت در وب ASP.Net MVC است و چیزی به نام UpdatePanel ندارد.

سوم) خیلی عضر میخواهم ... با فرآیند و چرخه نرم افزار آشنا هستید؟ شما چطور با مشتریان تعامل دارید و نسخه برنامه تان بروز میکنید؟ مشتری تماس میگیرید و شما هم در اتوبوس یک دستور if را عوض میکنید و publish میکنید؟؟؟!!! TFS؟! تیم؟! قرارداد؟! نیازمندی؟! جامعیت؟! تست؟! بروزرسانی؟!
    چه بگویم، باور کنید در #C هم میشود با Notepad دستور if تان را عوض کنید.

7- کی گفته قراره NET. بازمتن بشه؟ ....
    تازه همین ASP.NET که بازمتن شده به چه درد میخوره؟ مثلاً قراره روی لینوکس اجرا بشه؟ چطوری؟ با IIS ؟ با Apache قراره NET. رو اجرا کنیم؟ ...
    اونوقت دیتابیس چی؟
    اول) باز حرف حرف حرف ... بدون تحقیق بدون تحقیق بدون تحقیق .... واقعاً این حجم مطالب تکراری و شایعه و copy-paste و... جای تاسف دارد.
    واقعاً این دشمنی و نفرت چشم بسته و تکرار مطالب تکراری در حجم بسیار بابت چیست؟ حسادت رقبا، طمع رقبا، ضعف رقبا در مقابله مستقیم ... ؟ وگرنه چرا؟
    بنیاد دات نت:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    مثال: مشاهده سورس کامل دات نت با کامنت(!) و... حستجو بر اساس اسمبلی و کلاس و فایل و...
    مثال: دانلود سورس دات نت فریم ورک:
    ولی شما ببینید و باور نکنید! اینها شایعه مایکروسافت است! در سایت PHP گفته اند این امکان ندارد، دنبالش نگردید، فقط PHP با شصت کلمه کلیدی(!) کار کنید کافیست! چشم ها را باید بست، تحقیق نیاز نیست! خیالتان راحت شرکت PHP تحقیق کرده!

دوم) درشهر ما به کمک Mono XSP میتوانند ASP.Net را روی Linux اجرا کنند... دیگر چه بگویم!

سوم) میتوانیم از دیتابیس های Oracle یا PostgreSQL و یا حتی MySQL استفاده کنیم. هیچ چیزی هم بهم نمیخورد، میتوانم شما را جهت دوستی بیشتر به EF بزرگ معرفی کنم! کمی میشناسمش خودم پارتی تان میشوم، یک خط کد اضافه هم نخواهید نوشت، شک نکنید!

تازه اینجا رسیدیم به حرفه من! این تخصص و حرفه من است، یکی از موارد بسیار بسیار کوچکی است که برایش حقوق میگیرم، معماری و طراحی فریم ورک های نرم افزاری.
    پشتیبانی سایر برنامه نویسان و تضمین حداقل میزان کدنویسی و تکرار حف یکپارچگی سامانه و معماری.
    همین الآن در شرکت مان بستر پروژه MVC پلاگینی را داریم که فقط و فقط با تغییر در web.config میتواند بین دیتابیس های SQLServer,Oracle,PostgreSQL سوییچ کند. (روی MySQL فعلا وقت نگذاشتیم چون هیچ مشتری اجبار و نیازی در این خصوص نداشته)
    این درحالیست که هیچ کدام از برنامه نویسان درگیر این مطلب و چند ریزه کاری متفاوت مختص هر دیتابیس نخواهند شد و این درحالی است که کدهای لایه Database برنامه نویسان ما نصف کدنویسی عادی EF-FirstCode است. (خود EF-CodeFirst چقدر کد میخواهد که ما نصفش هم کرده ایم!)

در حال حاضر EF ORM از بیشتر دیتابیس های موجود به خوبی و سادگی و با کمترین میزان کد پشتیبانی میکند (برخلاف Linq ORM)
    فقط ریزه کاری های مسخره وجود دارد که مختص دیتابیس ها است، مثلاً Oracle فقط نام های بزرگ حدود 30 حرفی را قبول دارد یا Identity به آن شکل مشابه SQLServer ندارد و... و... و صدالبته EF به راحتی این موارد را هندلر میکند ولی برنامه ای که بخواهد به راحتی و بدون تغییر کد (در runtime) بین دیتابیس های گوناگون سوییچ کند ولی کار میخواهد وگرنه اگر شما برنامه تان را از همان اول روی کار با دیتابیس مشخصی ببندید (از اول بگویید پروژه من باید تحت Oracle باشد و تمام نام هایم حروف بزرگ خواهد بود و...) هیچ کد اضافه و مازادی نصبت به EF+SQLServer نمیخواهد.

7- من ابداً نمیگم مایکروسافت سرویسهای کمی توی NET. گذاشته ولی مسئله اینه که اگه یک قابلیت خاص رو لازم داشته باشیم که توی NET. نباشه، بجز دعا کردن برای اینکه توی نسخه بعدی بگذارن چه کاری از دستمون بر میاد؟ حالا درمقابل براشون این سؤال رو مطرح کنید که چه سرویسی لازم دارن که PHP فراهم نکرده؟
    همانطور که اشاره کردم زبان #C کامپایلر خودش را نوشته(Roslyn) و من شما را نمیدانم ولی من برنامه نویس هستم...
    ما کسانی هستیم که منتظر نمی مانیم تا کسی برایش چیزی حاظر کند...
    ما کسانی هستیم که خودمان چیزی که میخواهیم را تولید میکنیم...
    با یک زبانی که از OOP و Polymorphism را دارد چیز بیشتری لازم نیست.
    یعنی شما اعتقاد دارید برنامه نویسان ++C منتظر شرکت ها می مانند؟
    شما فکر میکنید یک برنامه نویس با یک زبان معمولی مانند PHP با حدود 65 کلمه کلیدی میتواند هرکاری میخواهد انجام دهد و یک برنامه نویس با یک زبان فوق پیشرفته مانند #C با 110 کلمه کلیدی نمیتواند آن را انجام دهد؟؟؟
    کجاست معادل آن دوبرابر امکانات کلمات کلیدی #C در PHP که در خواب هم نمیبیند؟ توضیح آن 40-50 کلمه کلیدی اضافه #C که PHP آن قابلیت ها را نداشته و ندارد یک کتاب صدها و هزاران صفحه ای خواهد شد.
    (کتاب های معمولی 1500 صفحه ای معمولاً فقط یک سوم امکانات و کلمات کلیدی #C را تشریح میکنند برای همین بارها در همین انجمن به دوستان پیشنهاد داده ام برای یادگیری یک زبان برنامه نویسی چندین کتاب خوب و مرجع تهیه و مطالعه کنید)
    حداقل لطف میکردید #C را با Java مقایسه میکردید
    کامپایلر #C با #C نوشته شده، فکر میکنید اگر قرار باشد قابلیتی به #C افزوده شود اول زبان کاندید این کار چه خواهد بود؟

در یک پروژه به دلایلی ما را مجبور به استفاده از dotNet2 کردند (داستان مفصلی دارد...)، ما نیاز به پردازش جریانی Linq داده ها داشتیم که در dotNet3 در دسترس بود، ما بخش زیادی (که نیاز داشتیم) از امکانات و توابع Linq (که بعید میدانم تفاوت آن را با Linq ORM بدانید) خودمان با کد خودمان در dotNet2 و با #C نوشتیم. متوجه میشوید؟ Linq مایکروسافت را خودمان نوشتیم!
    (((داغ دلم را تازه کردید! بدتر از همه آنکه یکی دو ماه بعد از تحویل پروژ، پس از جلسات پیاپی درون سازمانی بین واحد فن آوری اطلاعات سازمان خودشان و بخش مربوطه بالاخره dotNet2 مورد استفاده را به dotNet4 ارتقاء دادند... فقط کسری شان به کار زیادتر ما بود!)))

در حال حاضر 100% سورس MVC و یا حتی EF و... با خود #C نوشته شده! یعنی قله تکنولوژی وب #C ازموهبت وجود خود #C است! میدانید یعنی چه؟ یعنی حتی اگر مایکروسافت هم اینها را عرضه نمیکرد، هرکسی میتوانست با خود #C اینها را ایجاد کنند! مانند بسیاری از چیزهایی که شرکت های دیگر داده اند... ... ...

#C تا فرق دندان مسلح را ... ... بگذریم ... آخر انصاف تان را شکر، چه چیز را با چه چیز مقایسه میکنید؟

اینکه بزرگترین سایتهای دنیا با PHP نوشته شدن مهم نیست؟
    کدوم پروژه شخصی بزرگ و مهم دنیا با ASP.NET انجام شده؟
    این که شما پشت سر هم مثال کمیتی میزنید، حتی به سایت کم ارزشی مانند کاخ سفید متوصل میشود، بله من هم میتوانم با آب و تاب تعریف کنم سایت شهرداری تهران باچه طراحی شده؟ DotNetNuke و DNN با چه طراحی شده؟ بله ASP.net و... ! شاید بهتر بود میرفتم بازاریاب میشدم...

من به یک نمونه اکتفا میکنم، البته از خود شرکت مایکروسافت... من که با هیچ شرکتی دشمنی/خیشاوندی ندارم!
    Azure Cloud ابر لاجوردی
    یک فضای ابری عظیم با سرورهای بسیار متعدد متصل به هم در موقعیت مکانی 24 کشور مختلف
    با قابلیت سفارشی ساده و مقیاس پذیری بسیار بالا جهت ذخیره حجیم عظیمی از اطلاعات شرکت ها و افراد و سازمان ها
    مایکروسافت روی این ابر تضمین ارائه میدهد که اگر دیتایی از دست برود تمام خسارات رخ داده را جبران کند.
    تمام اعداد و ارقام جابجایی های مربوط به این ابر نجومی هستند.
    در این ابر امکان کار با زبان های گونان و دیتابیس ها گونان را دارید و به اندازه ای که از منابع (پردازش، ذخیره سازی و... و...) مصرف میکنید، پول خواهید پرداخت، در واقع این ابر میتواند خود را با مقادیر حجیمی از درخواست ها و بازدید ها منطبق کند و منابع کافی را تامین کند، یعنی حتی با افزایش انفجاری ترافیک بازهم مقیاس پذیری خود را منطبق خواهد کرد.
    و...
    و...

گمانم دیگر انرژی و باتری (ذهنی ام) در حال افول است...چقدر نوشتم! خداییش بخوانید حیف است! )

این شرکت بزرگ و عظیمی که شما ازش اسم میبرین (مایکروسافت) تا حالا چه کار بزرگی کرده؟
    منظورتان بزرگ از سیستم عامل Windows است؟
    بزرگ تر از SQLServer ؟
    برنامه ISA/TMG را می شناسید؟ میدانید به شوخی برخی از فعالان شبکه میگفتند باید وضو گرفت و به ISA دست زد؟
    قول HyperV چطور ؟ میدانید HyperV نازکترین لایه بین سخت و افزار و نرم افزار را برقرار و شبیه سازی میکند؟
    سیستم عامل کم نظیر MultiPoint Server چطور؟ حساب نیست؟
    Exchange Server ؟
    Lync Server ؟
    TFS/VS ؟
    ابر Azure ؟
    BizTalk Server ؟
    Office/Project,Visio,Access,Excel,PowerPoint ,..... ؟
    Game/Age of Mythology,Age of EmpiresMicrosoft Flight,Arcade,Halo ,... ؟
    و...
    و...
    و...

چه شرکت دیگری در این وسعت این حجم از عجوبه های نرم افزاری را در شاخه های متعدد یکجا عرضه کرده که هر کدام در محدوده کاری خود تک/بهترین یا جزء رده های اول باشند؟
    من عضر خواهی میکنم و میدانم اینها که حرف شما نیست و صرفاً copy-paste شده شماست...
    مگر چشم هایمان مشکلی داشته باشد و این موارد را نبینیم...
    باز به این نتیجه میرسم که گسترش این مطالب صرفاً حسادت رقبا، طمع رقبا، ضعف رقبا در مقابله مستقیم است که مقصود خود را در جبه ای دیگر جستجو میکنند.

==============
    آخ جون! بالاخره تمام شد و میتوانم بخوابم!

من تا پست 6 ام را مطالعه کردم
    اجازه دهید بقیه مطالب را در فرصتی مناسب مطالعه میکنم و درصورت لزوم پاسخ خواهم داد.
    ولی مجدد لازم میدانم عرض کنم که من طرفدار هیچ زبان و محیطی در هرشرایطی نیستم...
    شاهد این مدعا هم پاسخ های قبلی (غیر این تاپیک) و مشورت های خصوصی طولانی و متعدد سالیانم است.
    همین چند روز قبل بود که به دوستی پیشنهاد کردم در ایران دنبال یکی از سه زبان اصلی C#, Java, PHP برود، اینجا هم به وضوح میگویم که این سه زبان بستر خوبی برای بیشرفت و کسب و کار و عدم بیکاری و... دارند
    من جاوا و لینوکس را هم مزمزه ای کردم، خیلی هم خوب بود، ولی PHP اصلاً کار نکردم، فرصت نشد.
    اگر هم در این تاپیک خاص میبینید مدافع سرسخت مایکروسافت شده ام از جنبه عناد با سایر شرکت ها و زبان ها و سیستم عامل ها نیست، جایش باشد زیرآب مایکروسافت را هم خواهم زد (ولی با انصاف) تنها دلیل منطق و حرف های خارج از انصاف، یک سویه مطرح شده است که بعضاً در اینترنت هم مشاهده کردم...
    به صرف اینکه با یک زبان و سیستم عامل کار میکنیم و از یکطرف خوشمان می آید دلیل و توجیح آن نیست که هر حرف و منطق و چیزی که دست مان میرسد را به سمت مقابل پرتاپ کنیم، که چه شود؟ که یک نفر دیگر #C کار شود یا PHP کار شود؟ که بعد چه شود؟؟؟

جمیعاً شب خوش.
    Last edited by _H2_; 07-01-2015 at 08:11. دليل: افزودن نکته ای

4. 6 کاربر از _H2_ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

استاد ما که آخر مباحث مهندسی معکوس و امنیت و .. هست میگه اگه انتی ویروس فایروال خوب روی ویندوز نصب کنی بهتر از اینکه لینوکسی داشته باشی که به کدش مسلط نباشی.یعنی وقتی ما نتونیم زیر و بم لینوکس رو از روی کدش دربیاریم و زمانی که همون سورس کد در اختیار همه هست یعنی ...
    هرچند ایشون اشاره کردن که باید تو این زمینه هم به صورت جدی وارد شد.

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •