تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 3 اولاول 123 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 26

نام تاپيک: مشاوره خرید لپتاپ

کاربر فعال انجمن لپ تاپ NOR-1's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

حالا با این تفاصیر سری Uیا M بگیرم ؟ بزرگترین شک و دودلیم رو همینه میترسم سری U بخرم کم بیاره و قدرتی که باید داشته باشه رو تداشته باشه
    به نظرتون چرا اکثر لپتاپ های تو بازار سری U اند و سری M کمه ؟
    یعنی سری های M بدرد نمیخورن ؟؟؟؟

و در پایان مرسی حجت جان و بقیه
    چرا باید کم بیاره من با i7 سری u بازی ResidentEvil:Operation Raccoon City اجرا کردم بدون لگ
    سری m کم نیست وارد کننده های محترم نیاز ندیدن وارد کنن

2. این کاربر از NOR-1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2013

پيش فرض

اگه زیاد بیرون نمیبری لپ تاپ رو وضخامتش مهم نیست برات ،منم سری g510 لنوو رو برات پیشنهاد میکنم. با 1600 می تونی پردازنده i3 4000M رو بخری با 2 گیگ 8750M ساخت AMD. (که به نظرم تا این قیمت بهینه ترین لپ تاپه) اگر تا 2300-2400 بالا ببری i7 4702 mq با 4 و یا 2 گیگ 8750m گرافیک میرسی. سری خوبیه این سری و به نظرم خوش قیمت ترین و لپ تاپ های تو این و البته با با قدرت بالا هستند. من به یکی از دوستام یکی i5 همین مدل رو پیشنهاد دادم الان کاملا راضیه.اگه از من میشنوی 1-تا زیر 2700-2800 سراغ ایسوس نرو 2- اگه میدونی نهایتا تا 2 سال دیگه میتونی لپ تاپ عوض کنی سری u شاید زیاد بد نباشه(هر چند که فکر نمیکنم با توجه اینکه زیاد بیرون نمیبری شارژدهی بالا برات ملاک باشه) اگه بیشتر از 2 سال میخای کار کنی سری u نخر

راستی این فوجیتسو که گذاستی هم خوبه.لپ تاپ های آلمانی اند. خودم کار نکردم با این مدل.گرافیکش نسبت به 8750 AMD اون مدل لنوو که گفتم چنگی به دل نمیزنه ولی. در ضمن فکر میکنم به دلیل تعطیلات سال نو میلادی بعضی مدل های پر فروش تر تو بازار کم شده
    Last edited by Xerxes-I; 27-12-2014 at 12:07.

4. این کاربر از Xerxes-I بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز amin1374's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام خدمت دوستان عزیز بالاخره پس از باللا و پاینن کردن های بسیار یک لپتاپ خریدم

Lenovo Thinkpad Edge E540

I5 4300M 2.6-3.3 Ghz
    Ram 6GB DDR3
    HDD 1Tb
    740M

با گارانتی دوساله سازگار و قیمت 2140
    یک سوال رمش الان 6 گیگه بخام عوضش کنم بکنمش 8 گیگ گارانتی چیزی نمیگه چون بالاخره 4 تا پیچ ازش باز میشه و.....
    مورد دیگه این که لپتاپ چطوریه؟ من هرجا گستم ازش تعریف شنیدم باتریشم تا 6 ساعت جواب میده

کاربر فعال انجمن لپ تاپ NOR-1's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

دکمه ctrl بد جایی نیست؟
    رم 8 چه نیازه
    دستگاه به هر صورت غیر از گارانتی باز کنه گارانتی باطل میشه

7. این کاربر از NOR-1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

دکمه ctrl بد جایی نیست؟
    رم 8 چه نیازه
    دستگاه به هر صورت غیر از گارانتی باز کنه گارانتی باطل میشه
    یکمی ولی با توجه به بقیه کلید های کیبورد تقریبا جاش خوبه چون ما عادت کردیم همیشه اخرین دکمه کنترل باشه یکمی اولش سخته ولی بعدش عادت میکنی از نظر بقیه چیزاش فوق العاده است مخصوصا باتریش صفحشم کیفیتش خوبه تازه مات هم هست فقط یک سوال میمونه اون دکمه قرمزه کاربردش چیه ؟؟؟؟

تاريخ عضويت
    Nov 2013

پيش فرض

مبارکه فقط اومیدوارم گرافیکشم جواب کاراتو بده

اون دکمه قرمزه اسمش track point هست. به نوعی یادگار IBM تو طراحی سری تینک پد هست که واسه این سری یه جور شناسنامه محسوب میشه.یعنی هر لپ تاپی که اونو داشته باشه از 100 کیلومتری داده میزنه من تینک پدم.قبلا که کنترل سیناپتیک رو تاچ پد ها نبود خیلی کاربردش زیاد بود. لینک زیر درمورد کاراش و نحوه فعال سازی کمکت میکنه.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    بازم مبارکه

10. این کاربر از Xerxes-I بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

تنکیو ه جالبه اون دکمه اصلا نمیدونستم کاربردش چیه فقط کاشکی IBM یادگاریشو جای بهتری میزاشت گرافیکشم مگه چشه؟درسته به قدرت 840نمیرسه ولی از 540 قبلیم بهتره من با اون کال اف و واچ داگز میزدم دسگه فک نکنم 740 از اون قیبلی ضعیف تر باشه البته میخاستم سریI7 دارشو بخرم منتها اونا هم گرافیکشون 740 بود دیدم سیپیوش ارزش 400 بیشتر رو نداره همین کارمو راه میندازه و پدرشو در میارم امیدوارم این یکی لپتاپم به خر کاری ایسر 5750 جی قبلیم باشه چون من پدرشونو در میارم لپتاپم همه کاره است از بازی بگیر تا فوتوشاپ و افیس تا وب گردی
    راستی حافظه گرافیکیشم 2 گیگه !
    فقط کاشکی لنوو یک دی وی دی درایور میزاشت تو سایتش پدرمون در اومد درایور پیدا کنیم :(
    یک سوال دیگه اسکرول کردن تو این لپتاپ ها چجوریه ؟ اون ایسر قبلیم یک برامدگی داشت گوشه تاچ پد برا اسکرول کردن ولی این یکی فک کنم ترکیبیه اگخ کسی میدونه چجوریه بی زحمت بگه ممنون

تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

یک چیز جالب یافتم ایت لپتاپم اسلات سیمکارتم داره یهنی سیمکارت خوره حالا چجوری سیمکارتشو راه بندازم؟

کاربر فعال انجمن لپ تاپ و کنسول HOJ-JAT's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    دانشکده مهندسی!

پيش فرض

یک چیز جالب یافتم ایت لپتاپم اسلات سیمکارتم داره یهنی سیمکارت خوره حالا چجوری سیمکارتشو راه بندازم؟
    فک نکنم توی ایران جواب بده
    مخصوص ی سری اپراتور خاص هست

تاريخ عضويت
    Nov 2013

پيش فرض

آخه این گرافیک،کرافیک لپ تاپ های روز حدودا یک سال و نیم پیشه.تا یه سال که مطمئن راحت جوابتو خیلی خوب بده ولی خب از اونجایی که فکر نمیکنم خیلی تو انجام بازی های سنگین و با رزولوشن بالا و روی تنظیمات آخر مته رو خشخاش بذاری فک میکنم فکر کنم خیلی بیشتر از اینها جوابتو بده. درضمن واسه در آوردن پدر لپ تاپ هم خوب لپ تاپی رو انتخاب کردی از اونجایی که لپ تاپ برای فروش تو کل دنیا ساخته شده احتمالش هست سیمکارتش واسه ایران هم جواب بده.به نظرم یه امتحان بکن.سنگ مفت گنجشکم مفت دیگه این ویدیو یو تیوب رو من دیدم رو e531 هست.واسه اینم باید همینطوری باشه. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •