تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 18 از 18

نام تاپيک: تار بودن فیلم سه بعدی در تلویزیون سامسونگ UA40F6350

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

جناب متین پور واقعا شرمنده اما من واقعا منتظر پاسخ شما هستم

متاسفانه به نمایندگی سامسونگ در تهران زنگ زدم پاسم دادن اصفهان ؛ اصفهانم که اصن جواب سوال نمیدن و هر چی میپرسم فقط بلدن بگن تلویزیون رو بردار بیار اینجا !! انگار یه چیز کوچلوعه و تو جیب جا میشه !! با این همه کابل و ست کردنش به دیوار !!!

فقط یکیشون یه جواب نسبتا مرتبط داد !! گفت این مدلی که شما آدرسش رو دادین مدل مشابه ساخت مالزی این تلویزیونه !! ولی تلویزیون شما ساخت کره اس !! نمیدونم سازگار باشه یا نه !!

خلاصه الان منتظر جواب شمام که راهنمایی کنی و بگی مشکلی نداره با این اپدیت کنم چون نسخه خودم 1022 هست ولی این که دادین 1025 و فک کنم بی دلیل آپدیت ندادن
    دوست عزیز
    اگر وسواس در آبدیت دارید با کابل لن و بطور آنلاین آبدیت کنید.

2. این کاربر از matinpour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

بسیار سپاسگذارم از پاسخگویی سریعتون

راستش نه اتفاقا من از فلش گوشی و رس ی و ر گرفته تا تبلت و ... همه رو خودم انجام میدم

این که پرسیدم به خاطر گنگ صحبت کردن قسمت پشتیبانی سامسونگ راجع به اینکه این فریموار برای نسخه مالزی هستش و مال من کره ای و اینجور چیزا گفتم سوال کنم یوقت بی تلویزیون نشم !!

راستش جناب متین پور برای خودم هم عجیبه که این تلویزیون اسمارت سری 6 هستش ! و با توجه به اختلاف قیمتی که با مدل های غیر اسمارت داشت و کلی توضیح فروشنده راجع به اینکه این تلویزیون ها به اینترنت وصل میشه ولی چند وقت پیش که داشتم در مورد آپدیت تحقیق میکردم هر چی دور و بر تلویزیون رو نگاه کردم هیچ سوکت لن ندیدم !!

پنل مخفی وجود داره د ر پشت تلویزیون ؟؟ من جز جاهای HDMI و کابل نوری صوتی و کامپوزیت چیزی نمیبینم !!

در منوهای تلویزیون هیچ تنظیماتی برای انلاین بودن یا لن نمی بینم

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

بسیار سپاسگذارم از پاسخگویی سریعتون

راستش نه اتفاقا من از فلش گوشی و رس ی و ر گرفته تا تبلت و ... همه رو خودم انجام میدم

این که پرسیدم به خاطر گنگ صحبت کردن قسمت پشتیبانی سامسونگ راجع به اینکه این فریموار برای نسخه مالزی هستش و مال من کره ای و اینجور چیزا گفتم سوال کنم یوقت بی تلویزیون نشم !!

راستش جناب متین پور برای خودم هم عجیبه که این تلویزیون اسمارت سری 6 هستش ! و با توجه به اختلاف قیمتی که با مدل های غیر اسمارت داشت و کلی توضیح فروشنده راجع به اینکه این تلویزیون ها به اینترنت وصل میشه ولی چند وقت پیش که داشتم در مورد آپدیت تحقیق میکردم هر چی دور و بر تلویزیون رو نگاه کردم هیچ سوکت لن ندیدم !!

پنل مخفی وجود داره د ر پشت تلویزیون ؟؟ من جز جاهای HDMI و کابل نوری صوتی و کامپوزیت چیزی نمیبینم !!

در منوهای تلویزیون هیچ تنظیماتی برای انلاین بودن یا لن نمی بینم
    دوست عزیز
    بله متاسفانه سیستم شما قابلیت آبدیت آنلاین را ندارد. و اسمارت هاب و اینترنت هم ندارد و شما برای آبدیت فقط باید از آفلاین و از طریق usb انجام دهید.

5. این کاربر از matinpour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

ممنون آپدیت کردم و البته هیچ تغییری مشاهده نشد و سه بعدی هم درست نشد

به نظر میرسه باید با گارانتی تماس بگیرم

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2015

پيش فرض

سلام.من درباره همین عینکای سه بعدی سامسونگ سوال داشتم...اینا روی دو طرفشون یه برچسب هست که با آبی و قرمز مشخص شده.اینارو باید بکنیم؟یا بمونه؟!
    آخع تصویرو تار و دودی میکنه،ینی یه عمر باید اون دو تا قطعه رنگی قرمزو آبیو جلو چشم تحمل کنم؟

ممنون که راهنماییم میکنید.فقط سریع لطفا،ذوق دارم

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

سلام.من درباره همین عینکای سه بعدی سامسونگ سوال داشتم...اینا روی دو طرفشون یه برچسب هست که با آبی و قرمز مشخص شده.اینارو باید بکنیم؟یا بمونه؟!
    آخع تصویرو تار و دودی میکنه،ینی یه عمر باید اون دو تا قطعه رنگی قرمزو آبیو جلو چشم تحمل کنم؟

ممنون که راهنماییم میکنید.فقط سریع لطفا،ذوق دارم
    دوست عزیز

اصل این برچسب ها برای این است که مشخص شود عینکی که گرفتی سه بعدی آبی-قرمز است.

اما فایده اش این است که با استفاده از این برچسب ها میتوانی پلاستیک محافظ روی شیشه را به راحتی جدا کنی.

مسلما باید برچسب ها را بکنی. هم برچسب و هم پلاستیکی که روی دو طرف شیشه عینک است. شما هم با کشیدن همین برچسب ها، پلاستیکها را جدا کن و بعد از عینک استفاده کن.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2015

پيش فرض

ممنون از توضیحتون.فکر میکردم باید همیشه تحملش کنم...
    یه سوال دیگه هم دارم،لطفا
    این باتریای عینک عمرشو چقدره؟و آیا قابل شارژه یا باید نو خرید؟چنتا فیلم میشه باهاش دید،میصرفه؟

باز هم تشکر فراوووووون

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

ممنون از توضیحتون.فکر میکردم باید همیشه تحملش کنم...
    یه سوال دیگه هم دارم،لطفا
    این باتریای عینک عمرشو چقدره؟و آیا قابل شارژه یا باید نو خرید؟چنتا فیلم میشه باهاش دید،میصرفه؟

باز هم تشکر فراوووووون
    دوست عزیز
    امكان شارژ مجدد با تعويض آن وجود دارد. با عینک های قابل شارژ، شما مجبور هستید به مدت حداقل دو ساعت برای باتری صبر کنید تا به طور کامل شارژ شود
    عمر باتری طولانی
    با یک باتری تک، دکمه اندازه (CR2032)، شما می توانید تا 150 ساعت کامل HD 3Dمشاهده کنید که این بیش از زمان کافی برای تماشای تا 40 فیلم می شود
    بهترین عینک های دارای باتری داخلی غیر قابل شارژ مجدد حداکثر ۱۵۰ ساعت عمر دارند و پس از آن باید دور انداخته شوند و بهترین عینک های شارژی در دفعات اول شارژ حداکثر ۴۰ ساعت کار می کنند که در شارزهای بعدی این مدت کاهش یافته و با اتمام عمر باتری باید دور انداخته شوند
    لازم بذکر است عینک برندها از لحاظ طول عمر باطری با هم متفاوت است.
    سامسونگ بسته به نوع عینک و نوع باطری
    CR2025 و CR2032 و 50 تا 150 ساعت
    ال جی بسته به نوع عینک 40 تا 100 ساعت
    سونی 100 ساعت
    پاناسونیک 75 ساعت با باطری
    CR2032
    شارپ 75 ساعت
    با باطری CR2032
    توشیبا 75 ساعت
    با باطری CR2032

Last edited by matinpour; 07-04-2015 at 13:43.

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •