بله دوست با مرام ولی اون مشکل حل شد اگر میشود مشکل اصلی حال نمایان شده و در پست 10![]()
بله دوست با مرام ولی اون مشکل حل شد اگر میشود مشکل اصلی حال نمایان شده و در پست 10![]()
دوست گرامی مشکل بایوس حل شد مشکل اصلی بنده پست 10 هست![]()
درایور گرافیک آپدیت است؟ کابل hdmi هم چک کنید سالم باشه
مشکل بعدی میتونه از تنظیمات display در کاتالیست باشه اگر گرافیکتون nvidia است از تنظیمات nvidia control panel در قسمت scaling این رو تست کنید
بله دوست گلم کابل htmi دومتری سونی وبسیار قطور و با کیفیت است گرافیکم هر دو سری 5 اچ دی 5570و 5450 دو گیگ ddr3 یکی64 بیت و دیگری که مدلش 5570 هستش 128 بیت هستش من فقط این دو رو جا زدم روی مینبورد و سیستم عامل هر دو رو میشناسه ایا نباید برق یا کابلی از پاور بر روی اینها نصب بشه برای کراس فایر یا درسته؟ چون روی کارتها اصلا جای کانکتور برقی نیست و اون کانکتورهای اس ال ای برای کارتهای مدل بالاتر و قویتر است مثل ddr5و gddr5 و این کارتهای من که حرفه ایی نیستند نیازی به برق از پاور ندارند درسته؟
در ضمن به نظر شما که استاد هستید و تمام جوابهای منو دادید این کار درست است که
من یک پورت htmi از کارت گرافیک اول و یک پورت vga از کارت گرافیک دوم بکشم بزنم پشت led ممکنه درست بشه همه چی یا خطرناکه این کار ایا انجام بدم؟
ودر اخر led من تلوزیون led 22 inch xvision بوده نه led مختص کامپیوتر ولی سیستم قبلیم سیستمه اماتوری بود که دو جای رم و یک گرافیک و lga 775 پایه بود و با این تلوزیون led از طریق htmi مشکلی نداشت ایا ممکنه این سیستم یک led مخصوص کامپیوتر بخواد یا خیر اگر بله یک led خوب از نظر خودتون با قیمت متوسط معرفی کنید با سپاس![]()
اگر شما قصدتون کراس فایر است باید پل کراس فایر بزنید به گرافیک تا با هم ترکیب بشن و کراس فایر از تو تنظیمات کاتالیست فعال باشه وقتی فعال شد از کارت مستر خروجی میگیرید فقط همون کارت اولی
لازم نیست دو خروجی همزمان بزنید به مانیتور
وقتی گرافیک ها سوکت برق ندارند نیازی نیست از پچاور به اونا بزنید روی کارت ها جای قرار گرفتن پل کراس فایر است برای ترکیب دو کارت باید پل بزنید در ضمن مینتون هم باید از کراس فایر پشتیبانی کنه
بله دوست گلمین من sli و cross fire ready هست منتها بلد نیستم پل بزنم بین دو کارت مشکلمم همینجاست دقیقا چطور پل بزنم و تنظیمات کاتالیست کجاست مشکل من همینه فقط من دو کارت که بیتش 128 هست تو مستر جای کارت و دومیو تو جای دوم زدم دوست گل نیاز به راهنماییتون دارماخه روی کارتها جای پینی نیست جای پین هست ولی از پرت اچ دی ام ای خود کارت پورت خورده به کارت و کارت 128 بیت دو جا داره که یه دو کانکتور هست که باز از خود کارت سیم خورده روش.
لطفا دوست گل چطوری پل کراس فایر بزنم؟
و کاتالیست چیست و از کجا دانلودش کنم تا مشکلات هنگ گرافیکیم حل بشه و ببینم کراس فایر در کاتالیست اوکی هست دوست با مرامم؟
اگر میتونی ازکارت گرافیگ ها عکس آپلود کنید و بزارید تا من و دوستان ببینیم که جای پل داره یا خیر.
کارت گرافیک که برات گذاشتم sli داره باید هردوکارت شما این امکانات داشته باشه که بازدن پل ازآن نتیجه بگیری پل همان رابطی است که یک سرآن روی یکی ازگرافیک جای که مشخصه وسردیگر آن هم روی کارت دیگه شماقرارمیگیره .
![]()
با سلام این عکس کارتها لطفا راهنماییم کنیدپورتها کجان ؟؟
![]()
دوست من اگه کارتتون کراس فایر ساپورت کنه بالای کارت مشخص است یک چیری اسلات مانند است پل کراس فایر هم یک قطعه است که از بالای گرافیک به اون گرافیک دیگه متصل میشه بعد از کارت اولی خروجی میگیرید
کاتالیست همونی هست که با نصب درایور گرافیک نصب میشه اول باید پل نصب بشه بعد درایورهای دو کارت نصب بشه
الان هم عکس رودیدم جایی برای پل زدن نداره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)