تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: به نظر شما چه کسی شایسته دریافت توپ طلای سال ۲۰۱۴ می باشد؟

راي دهنده
55. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • لیونل مسی

16 29.09%
  • مانوئل نویر

8 14.55%
  • کریستیانو رونالدو

31 56.36%
صفحه 2 از 8 اولاول 123456 ... آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 80

نام تاپيک: Fifa Ballon d'Or 2014

اگه نباشه جاش خالی می مونه manchester fan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2013

پيش فرض

اگه نویر انتخاب بشه یه ذره عجیبه
    این جوری خود توپ طلا هم زیر سوال میره ... هر چند که قبلا سیستمش فرق داشته

ولی به هیچ وجه نویر شایسته تر از اشمایکلی که یه تنه دانمارک قهرمان اروپا کرد و سال ها تو منچستر درخشید و اصلا کانیدید دریافت توپ طلا نشد - اولویر کانی که تو جام جهانی غوغا کرد و بوفون که سال های سال بهترین بود و تنها افتخارشون یه بار کاندید نهایی شدن هست نیست
    اگه جام جهانی هم باعث انتخابش یشه ... خب اینجوری اینیستا و ژاوی و اشنایدر با جام باشگاهی و جام باشگاه های اروپا و درخشش تو جام جهانی و ملت های اروپا هم نتونستن توپ طلا بگیرن

در کل چند سالی هست که فوتبال محدود شده به این 2 نفر (مسی و رونالدو)
    امسال هم به احتمال زیاد رونالدو تو سالی که کاملا شایستگی توپ طلا داره و فصل فوق العاده ای سپری کرده توپ میگیره

2. 2 کاربر از manchester fan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن آموزش عالی Alireza SM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

نویر به هیچ وجه شایسته توپ طلا نیست.
    اصلا نباید رقابت رو محدود به این سه نفر میکردن خود مسی هم امسال هیچ درخشش خاصی نداشت و تفاوت زیادی با بازیکنایی مثل دی میاریا و بیل و کروس و مولر و ... نداشت.
    توپ طلا امسال فقط یه کاندیدا داره اونم رونالدو هست.

Super Moderator Stream's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

نویر به هیچ وجه شایسته توپ طلا نیست.
    اصلا نباید رقابت رو محدود به این سه نفر میکردن خود مسی هم امسال هیچ درخشش خاصی نداشت و تفاوت زیادی با بازیکنایی مثل دی میاریا و بیل و کروس و مولر و ... نداشت.
    توپ طلا امسال فقط یه کاندیدا داره اونم رونالدو هست.
    رقابت به سه نفر محدود نشده. رای گیری بین همه نامزد ها صورت گرفته و این سه نفر، سه نفر اول هستن (رای گیری دیگه ای در کار نیست).

5. 2 کاربر از Stream بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز SA3EDLORD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

رقابت به سه نفر محدود نشده. رای گیری بین همه نامزد ها صورت گرفته و این سه نفر، سه نفر اول هستن (رای گیری دیگه ای در کار نیست).
    یه سوال :
    من خوب یادم نیست... قبلا اینطوری بود که سه نفر انتخاب میشد بعد دوباره بین اون سه تا رای گیزی میشد یا همیشه همین بوده؟

تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

یعنی چی ؟ مگه یه لیست اولیه ارائه نشد و بعدا اون لیست اولیه تبدیل شد به این 3 نفر ؟ رقابت محدود شد دیگه. الان کسی نمیتونه مثلا به دی ماریا رای بده که.
    منظورم اینه که فاصله مسی و نویر با بقیه بازیکنا در حدی نیست که مثلا دی ماریا و بیل از اون لیست حذف میشدن ولی مسی باقی میمود.

Super Moderator Stream's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

یعنی چی ؟ مگه یه لیست اولیه ارائه نشد و بعدا اون لیست اولیه تبدیل شد به این 3 نفر ؟ رقابت محدود شد دیگه. الان کسی نمیتونه مثلا به دی ماریا رای بده که.
    منظورم اینه که فاصله مسی و نویر با بقیه بازیکنا در حدی نیست که مثلا دی ماریا و بیل از اون لیست حذف میشدن ولی مسی باقی میمود.
    رای گیری دوباره ای بین این سه نفر انجام نمیشه. رای گیری یک بار هست بین همه اون نامزد ها که انجام شده و فیفا الان نتایج کامل رو می دونه (از جمله برنده توپ طلا)، الان سه نفر اول رو اعلام کردند و یک ماه دیگه برنده به همراه ریز رای ها اعلام میشه.

یه سوال :
    من خوب یادم نیست... قبلا اینطوری بود که سه نفر انتخاب میشد بعد دوباره بین اون سه تا رای گیزی میشد یا همیشه همین بوده؟
    بله روال همیشه همین بوده تا جایی که من یادمه.

9. 5 کاربر از Stream بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

رای گیری دوباره ای بین این سه نفر انجام نمیشه. رای گیری یک بار هست بین همه اون نامزد ها که انجام شده و فیفا الان نتایج کامل رو می دونه (از جمله برنده توپ طلا)، الان سه نفر اول رو اعلام کردند و یک ماه دیگه برنده به همراه ریز رای ها اعلام میشه.

بله روال همیشه همین بوده تا جایی که من یادمه.
    یعنی رای گیری انجام شده ؟ کی انجام شده ؟
    پس مربی ها و کاپیتانا حق ندارن مصاحبه کنن و بگن به کی رای دادن ؟

ناظر فوتبال خارجی و مسابقه و سرگرمی Reza31001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

فکر نکنم کسی قرنطینه باشه
    ولی در کل یه نفر بیاد بگه من به فلانی رای دادم فقط خودش رو سبک کرده!

به هر حال چیزی حدود 550 رای دهنده داریم که رای هایی هم که میدن وزن دار (هر نفر 3 رای: 5،3 و 1 امتیازی) هست بنابراین حالا اگه بدونیم مثلا 10-20 نفر از بین رای دهنده به چه کسی رای دادن بازم فایده ای نداره

12. 3 کاربر از Reza31001 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Crisis Manager kasra_khan2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

به گزارش گل، پیتر اشمایکل خوشحال است که یک دروازبان هم جز کاندیدهای دریافت توپ طلا است، اما او این جایزه را حق مسلم کریس رونالدو می داند.

اشمایکل در یک مصاحبه اختصاصی به سایت گل گفت: " چگونه می توان کسی دیگر به جز رونالدو را برای دریافت این جایزه متصور شد؟ این فوق العاده است که نویر هم جز کاندیدها می باشد، اما من فکر می کنم او در زمان دیگری باید این جایزه را کسب کند.

من فکر می کنم رونالدو بیش از حد خوب بوده، بنابراین او جایزه توپ طلا را به نفع خود خواهد برد. برای انتخاب کردن یک دروازبان جز کاندیدهای توپ طلا بسیار زمان زیادی برده شد، برخی از دروازبان های بزرگی در چند سال گذشته وجود داشت، اما من فکر می کنم به خاطر بردن جام جهانی نویر در لیست ایستادگی کرد.

نویر به علاوه آرین روبن دو تن از بهترین بازیکن های فصل قبل اروپا بودند. در حال حاضر دروازبانی یک پست است که خیلی ها به آن علاقمند شده اند. بچه ها می خواهند درون دروازه بایستند. در آینده شما نامزدهای بیشتری برای کسب جوایز بزرگ از پست دروازبانی مشاهده خواهید کرد.

نوبر به مراتب بهترین دروازبان در جهان است. عملکرد دروازبانی مانند تیبو کورتوا هم فوق العاده بوده است. دروازبان های جوان بسیاری هستند که در حال حاضر بازی می کنند، من فکر می کنم دروازبان ها در جام جهانی فوق العاده عمل کردند."

بهترین بازیکن سال فیفا در تاریخ 25 ژانویه سال 2015 طی مراسمی با شکوه معرفی می شود.

14. 7 کاربر از kasra_khan2003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

راي نيمار براي توپ طلا فاش شد

نيمار، ستاره بارسا، فاش کرد راي خود براي انتخاب بهترين بازيکن سال 2014 جهان را فاش کرد.‏

به گزارش "ورزش سه"، نیمار به عنوان کاپیتان تیم ملی برزیل، می توانست در رای گیری توپ طلا شرکت کند. او که ‏خود در فهرست 23 نفره نامزدهای توپ طلا حضور داشت، در فهرست نهایی جای نگرفت.‏
    او رای اول خود را به لیونل مسی، ستاره تیم ملی آرژانتین داد و رای دوم او به کریس رونالدو تعلق گرفت. رای سوم ‏نیمار هم به یکی دیگر از بازیکنان آرژانتینی بارسا یعنی خاویر ماسکرانو اختصاص پیا کرد. ‏
    مسی و رونالدو در کنار مانوئل نویر، جزو نامزدهای نهایی توپ طلا هستند و انتخاب آنها چندان تعجب برانگیز نبود اما ‏انتخاب ماسکرانو از سوی نیمار کمی عجیب بود. البته این هافبک آرژانتینی در سال 2014 نمایش های درخشانی ارائه ‏داد. ‏

16. 2 کاربر از Alireza SM بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •