پاور که نو هست DA700|aurora مدل DEEP COOL
در مورد سوال اول هم جایه sata رو برا هارد دوم یعنی 500 عوض میکنم باز هم مشکل داره ولی دقیق نمیدونم که ایا پورت های ساتا روی پاور به جز یکیش بقیه فرق هم داره؟
پاور که نو هست DA700|aurora مدل DEEP COOL
در مورد سوال اول هم جایه sata رو برا هارد دوم یعنی 500 عوض میکنم باز هم مشکل داره ولی دقیق نمیدونم که ایا پورت های ساتا روی پاور به جز یکیش بقیه فرق هم داره؟
نه فرقی نداره فقط بهتره برای هارد برق ساتا مستقیم بزنید بدون تبدیل برق ساتا
این کارو هم کردم فایده نداشت راهنمایی کنید لطفا
دیگه هرچی هست مربوط به سیستمتون است چون هاردتون سالم است یا از پاوره یا از طرف مین است
راستی شما بایوس مینتون رو آپدیت کردید؟
بایوس مین 3 تا ورژن داره یکی F3 و F4 و F5 من الان F3 هست باید به ترتیب بریزم؟
نه میتونید همون f5 رو بریزید لازم نیست به ترتیب ریخته بشه فقط بتا نباشه
ممنون میشم یه راهنمایی کامل خود شما بگذارید یاز جایی دیگه معرفی کنید من بتونم با اطمینان update کنم مدل mb هم GA - H97 gaming 3 هست
برای مین های گیگا بهترین روش استفاده از نرم افزار bios@ است که به صورت آفلاین میتونید بایوس رو آپدیت کنید میرید سایت مینتون و در قسمت دانلود ها آخرین ورژن بایوس که بتا هم نباشه میگیرید و میدید به این نرم افزار و ok میکنید فرآیند که تکمیل شد سیستم ریست میشه وقتی سیستم اومد بالا خاموش کنید سیستم رو با برداشتن باتری مین بایوس مین رو دیفالت کنید و دوباره سیستم رو روشن کنید قبل از انجام عملیات آپدیت بایوس ارتباطتون با اینترنت رو قطع کنید و فایروال و آنتی ویروستون رو هم غیرفعال کنید
ممنون درست شد هم ادپدیت کردم هم هارد رو وصل کردم برا شناخت هارد SSD رو به socket شماره 0 وصل کردم هارد هم به یه سوکت دیگه درست شد ولی یه مشکلی که داره اینه که وقتی سیستم رو روشن میکنم اون صفحه ای که giga رو معرفی میکنه اول میاد بعد قطع میشه دوباره بوت میشه (ریست نمیشه) دوباره اون صفحه میاد این دفعه هارد یه صدا های عجیب غریب در میاره بعد دوباره بوت میشه اون صفحه میاد دقیقا بعد 3 بار سیستم بالا میاد و بعد هم مشکلی دیگه نداره ولی بعضی اوقات وسط اجرای بازی های رو هارد یه لحظه (خیلی کم اتفاق میفته ) یه صدای از اون عجیب غریب ها میکنه بعد درست میشه یه فول فرمت هم قبلش کردم
مشکلش چیه ؟ هارد ضعیف شده؟
یک عکس از تب health نرم افزار hd tune مربوط به این هارد بدید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)