تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 3 اولاول 123 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 23

نام تاپيک: عدم شناسایی هارد

آخر فروم باز pharm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2004

پيش فرض

در حالت دوتایی جای پورت ساتا هم برای هارد عوض میکنید بازم این مشکل است؟

به نظرم با یک پاور قوی تر سیستم رو چک کنید تا خیالمون از پاور راحت بشه بعد بریم سراغ موارد دیگه
    پاور که نو هست DA700|aurora مدل DEEP COOL
    در مورد سوال اول هم جایه sata رو برا هارد دوم یعنی 500 عوض میکنم باز هم مشکل داره ولی دقیق نمیدونم که ایا پورت های ساتا روی پاور به جز یکیش بقیه فرق هم داره؟

ناظر انجمن مشکلات سخت افزاری EXTREME's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

پاور که نو هست DA700|aurora مدل DEEP COOL
    در مورد سوال اول هم جایه sata رو برا هارد دوم یعنی 500 عوض میکنم باز هم مشکل داره ولی دقیق نمیدونم که ایا پورت های ساتا روی پاور به جز یکیش بقیه فرق هم داره؟
    نه فرقی نداره فقط بهتره برای هارد برق ساتا مستقیم بزنید بدون تبدیل برق ساتا

تاريخ عضويت
    Aug 2004

پيش فرض

نه فرقی نداره فقط بهتره برای هارد برق ساتا مستقیم بزنید بدون تبدیل برق ساتا
    این کارو هم کردم فایده نداشت راهنمایی کنید لطفا

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

این کارو هم کردم فایده نداشت راهنمایی کنید لطفا
    دیگه هرچی هست مربوط به سیستمتون است چون هاردتون سالم است یا از پاوره یا از طرف مین است
    راستی شما بایوس مینتون رو آپدیت کردید؟

تاريخ عضويت
    Aug 2004

پيش فرض

دیگه هرچی هست مربوط به سیستمتون است چون هاردتون سالم است یا از پاوره یا از طرف مین است
    راستی شما بایوس مینتون رو آپدیت کردید؟
    بایوس مین 3 تا ورژن داره یکی F3 و F4 و F5 من الان F3 هست باید به ترتیب بریزم؟

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

بایوس مین 3 تا ورژن داره یکی F3 و F4 و F5 من الان F3 هست باید به ترتیب بریزم؟
    نه میتونید همون f5 رو بریزید لازم نیست به ترتیب ریخته بشه فقط بتا نباشه

تاريخ عضويت
    Aug 2004

پيش فرض

نه میتونید همون f5 رو بریزید لازم نیست به ترتیب ریخته بشه فقط بتا نباشه
    ممنون میشم یه راهنمایی کامل خود شما بگذارید یاز جایی دیگه معرفی کنید من بتونم با اطمینان update کنم مدل mb هم GA - H97 gaming 3 هست

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

ممنون میشم یه راهنمایی کامل خود شما بگذارید یاز جایی دیگه معرفی کنید من بتونم با اطمینان update کنم مدل mb هم GA - H97 gaming 3 هست
    برای مین های گیگا بهترین روش استفاده از نرم افزار bios@ است که به صورت آفلاین میتونید بایوس رو آپدیت کنید میرید سایت مینتون و در قسمت دانلود ها آخرین ورژن بایوس که بتا هم نباشه میگیرید و میدید به این نرم افزار و ok میکنید فرآیند که تکمیل شد سیستم ریست میشه وقتی سیستم اومد بالا خاموش کنید سیستم رو با برداشتن باتری مین بایوس مین رو دیفالت کنید و دوباره سیستم رو روشن کنید قبل از انجام عملیات آپدیت بایوس ارتباطتون با اینترنت رو قطع کنید و فایروال و آنتی ویروستون رو هم غیرفعال کنید

تاريخ عضويت
    Aug 2004

پيش فرض

برای مین های گیگا بهترین روش استفاده از نرم افزار bios@ است که به صورت آفلاین میتونید بایوس رو آپدیت کنید میرید سایت مینتون و در قسمت دانلود ها آخرین ورژن بایوس که بتا هم نباشه میگیرید و میدید به این نرم افزار و ok میکنید فرآیند که تکمیل شد سیستم ریست میشه وقتی سیستم اومد بالا خاموش کنید سیستم رو با برداشتن باتری مین بایوس مین رو دیفالت کنید و دوباره سیستم رو روشن کنید قبل از انجام عملیات آپدیت بایوس ارتباطتون با اینترنت رو قطع کنید و فایروال و آنتی ویروستون رو هم غیرفعال کنید
    ممنون درست شد هم ادپدیت کردم هم هارد رو وصل کردم برا شناخت هارد SSD رو به socket شماره 0 وصل کردم هارد هم به یه سوکت دیگه درست شد ولی یه مشکلی که داره اینه که وقتی سیستم رو روشن میکنم اون صفحه ای که giga رو معرفی میکنه اول میاد بعد قطع میشه دوباره بوت میشه (ریست نمیشه) دوباره اون صفحه میاد این دفعه هارد یه صدا های عجیب غریب در میاره بعد دوباره بوت میشه اون صفحه میاد دقیقا بعد 3 بار سیستم بالا میاد و بعد هم مشکلی دیگه نداره ولی بعضی اوقات وسط اجرای بازی های رو هارد یه لحظه (خیلی کم اتفاق میفته ) یه صدای از اون عجیب غریب ها میکنه بعد درست میشه یه فول فرمت هم قبلش کردم
    مشکلش چیه ؟ هارد ضعیف شده؟

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

ممنون درست شد هم ادپدیت کردم هم هارد رو وصل کردم برا شناخت هارد SSD رو به socket شماره 0 وصل کردم هارد هم به یه سوکت دیگه درست شد ولی یه مشکلی که داره اینه که وقتی سیستم رو روشن میکنم اون صفحه ای که giga رو معرفی میکنه اول میاد بعد قطع میشه دوباره بوت میشه (ریست نمیشه) دوباره اون صفحه میاد این دفعه هارد یه صدا های عجیب غریب در میاره بعد دوباره بوت میشه اون صفحه میاد دقیقا بعد 3 بار سیستم بالا میاد و بعد هم مشکلی دیگه نداره ولی بعضی اوقات وسط اجرای بازی های رو هارد یه لحظه (خیلی کم اتفاق میفته ) یه صدای از اون عجیب غریب ها میکنه بعد درست میشه یه فول فرمت هم قبلش کردم
    مشکلش چیه ؟ هارد ضعیف شده؟
    یک عکس از تب health نرم افزار hd tune مربوط به این هارد بدید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •