BitTorrent 6.2 Build 15772
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
BitTorrent 6.2 Build 15772
با سلام
من دو تا سوال در مورد این نرم افزار دارم لطفا من را راهنمایی کنید
1- وقتی نرم افزار رو اجرا می کنم چیزهایی رو که من دانلود کردم دیگران شروع می کنند به گرفتن و برای من سرعت آپلود می ندازه و این باعث میشه سرعتم بیاد پایین. یک راهش اینه که فایلها رو جا به جا کنم اما من نمی خوام اینکار رو بکنم می خوام از تنظیمات امکان آپلود رو غیر فعال کنم یعنی کسی نتونه از کامپیوتر من دانولد کنه اما هر چی گشتم چنین گزینه ای پیدا نکردم. میشه راهنمایی کنید؟
2- من پک زبان نرم افزار رو دانلود کردم که یک فایل به نام : bittorrent.lng هست اما من نمی دونم این فایل رو چجوری باید استفاده کرد. تو پشه برنامه و یک زیر پوشه هم که داشت کپیش کردم اما باز هم فقط زبان انگلیسی رو داره
ممنون میشم از دوستان اگر کسی کمک کنه
Last edited by nekooee; 17-04-2010 at 20:23.
کسی نیست جوب بده؟
یعنی تو این فروم به این بزرگی کسی نیست پاسخ بده؟
BitTorrent 7.1.0 Build 22153
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
BitTorrent 7.1.0 Build 22968
دليل اين كه افراد ميتونن با تورنت فايل دانلود كنن اينه همه افرادي دانلود میکنن در همون حال اپلود هم میکنن ( مثل شما ) اگه اپلودی نباشه دانلودی هم نخواهد بود برا همین کسایی که اپلود نکنن بعد از مدتی بن و بلک لیست میشن ( اگه می خوای از تورنت استفاده کنی باید اپلود کنی )- وقتی نرم افزار رو اجرا می کنم چیزهایی رو که من دانلود کردم دیگران شروع می کنند به گرفتن و برای من سرعت آپلود می ندازه و این باعث میشه سرعتم بیاد پایین. یک راهش اینه که فایلها رو جا به جا کنم اما من نمی خوام اینکار رو بکنم می خوام از تنظیمات امکان آپلود رو غیر فعال کنم یعنی کسی نتونه از کامپیوتر من دانولد کنه اما هر چی گشتم چنین گزینه ای پیدا نکردم. میشه راهنمایی کنید؟
سلام
دوستان یک سوال مبتدی:
ایا افراد دیگه می توانند هر فایلی را که خواستند از روی هارد کامپیوتر من (مثلا) که دارم از تورنت دانلود می کنم دانلود (منظورم
سوء استفاده هستش)کنند و یا نه فقط اون فایلی را که من دارم دانلود می کنم؟؟دلیل پرسیدن این سوالم این هست که
هر کسی روی کامپیوترش عکس های شخصی و خانوادگی داره،و آیا امکان سوء استفاده از این طریق هست یا نه؟ممنون.
بای
Last edited by ehsan30; 05-11-2010 at 22:00.
BitTorrent 7.2 Build 23151
BitTorrent 7.2.0 Build 23285
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)