من مشکلم حل شده و دیگه نمیره رو اون سایت ولی نمیدونم چرا Adblock Plus رو وقتی فعال میکنم 7-8 تارو میگیره.قبلا اینطور نبود!اگرم غیر فعال کنم سایت پاپ آپی نمیاد.
من مشکلم حل شده و دیگه نمیره رو اون سایت ولی نمیدونم چرا Adblock Plus رو وقتی فعال میکنم 7-8 تارو میگیره.قبلا اینطور نبود!اگرم غیر فعال کنم سایت پاپ آپی نمیاد.
سلام
ظاهرا هنوز ادرس دی ان اس قبلی مخابرات الووده هست و مشکل برطرف نشده
طبق توضیح بالا وقتی ادرس ها رو صحیح وارد کردم و لپ تاپم رو انتخاب کردم بعد ذخیره ، در جدول مودم ، ادرس DNS جدید ظاهر شد و فک کردم دیگه همه چی درست شده
اما دو روز بعد مودمو چک کردم دیدم ادرس DNS الوده قبلی دوباررره روی موردم هست انگاری تنظیمات DNS برگشته به حالت قبلی ! و چون لپ تاپ هم DNS اش روی اتوماتیک بود ادرس DNS الوووده مودم رو گرفته و مشکلات قبلی مجدد برگشت
1- ایا این ادرس DNS الوده مودم امکانش هست بدافزارهایی هم به مودم وارد کنه یا خیر؟؟؟؟
2 تنظیمات مودم رو چه طور انجام بدم که کلا ادرس DNS همیشه یه ادرس ثابت باشه ک مجبور نشم دستی تغییرش بدم؟؟؟؟
(می دونم که تنظیمات دی ان اس لپ تاپ رو میشه از اتوماتیک برداشت اما من می خوام تنظیمات لپ تاپ روی اتوماتیک باشه ولی مودم ادرس دی ان اس همیشکی داشته باشه)
![]()
سلام
dns مودم من هم چند روز پیش خود به خود تغییر کرده که خیلی عجیبه و هنوز دلیلش رو متوجه نشدم
سلام.
چند وقت پیش ( کمتر از یک ماه پیش ) DNS تمام سرویس دهنده ها تغییر کرده . واسه من که مشکلات زیادی داشته این DNS جدید واسه همین دستی تغییرش دادم !
هم اینکه سرعت خوبی نداره هم اینکه بسیار کند عمل میکنه. پیشنهادم اینه که DNS رو تغییر بدین !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)