تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 3 اولاول 123 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 29

نام تاپيک: چگونه میشود دو خانه نزدیک به هم را با مودم وای فای به هم متصل کرد؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

با سلام
    شما برای این کار میتونید از دستگاه جدید پیکو استیشن استفاده کنید
    میتونید راجع بهش بیشتر مطالعه کنید
    موفق باشید

2. این کاربر از mr-hamed بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز david-ebi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    IR

پيش فرض

متاسفانه جایی واضح درباره پیکو استیشن توضیح نداده.اگر لطف کنید و یک آدرس لینک بدید ممنون میشم.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

متاسفانه جایی واضح درباره پیکو استیشن توضیح نداده.اگر لطف کنید و یک آدرس لینک بدید ممنون میشم.

شما میتونید در این صفحه از تجهیزاتی که روی باند 2.4 GHZ کار میکنند استفاده کنید

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

5. این کاربر از mr-hamed بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    IR

پيش فرض

دوستان من برای انجام شدن خواسته ام در نهایت به دستگاه sxt رسیدم.حالا سوال من اینجاست که ظاهرا این دستگاه قرار هست در هر دو طرف فرستنده و گیرنده نصب شود(البته ما میخواهیم یک طرف فقط فرستنده و یک طرف فقط گیرنده باشد)حالا در طرفی که گیرنده است آیا این دستگاه پس از اینکه امواج را از دستگاه متناظرش که دردید مستقیمش قرار دارد دریافت کرد آیا میتواند این امواج را به صورت وایرلس برای لپ تاب یا گوشی موبایل من بفرستد یا حتما باید با کابل شبکه به ورودی wan مودم طرف گیرنده متصل شود؟.اگر مودم من ورودی wan نداشته باشد آنوقت چکار باید کرد؟
    اینهم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دستگاه sxt
    Last edited by david-ebi; 01-12-2014 at 17:27.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

دوستان من برای انجام شدن خواسته ام در نهایت به دستگاه sxt رسیدم.حالا سوال من اینجاست که ظاهرا این دستگاه قرار هست در هر دو طرف فرستنده و گیرنده نصب شود(البته ما میخواهیم یک طرف فقط فرستنده و یک طرف فقط گیرنده باشد)حالا در طرفی که گیرنده است آیا این دستگاه پس از اینکه امواج را از دستگاه متناظرش که دردید مستقیمش قرار دارد دریافت کرد آیا میتواند این امواج را به صورت وایرلس برای لپ تاب یا گوشی موبایل من بفرستد یا حتما باید با کابل شبکه به ورودی wan مودم طرف گیرنده متصل شود؟.اگر مودم من ورودی wan نداشته باشد آنوقت چکار باید کرد؟
    اینهم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دستگاه sxt
    شما چرا از دستگاه پیکو استیشن استفاده نمکینی؟قیمت حدودا 330 برد 500متر 3تا کارایی گیرنده ، فرستنده و ریپیتر رو داره و روی باند 2.4 کار میکنه هم Outdoor وصل میشه هم Indoor
    هم لپ تاپ هم گوشی هم میتونید وصل بشید

این دستگاهی که شما میگی روی باند 5GHz کار میکنه دو تا 280 میشه 560 و یه روتر حدود 60 تومنی نیاز دارید

8. این کاربر از mr-hamed بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    IR

پيش فرض

شما چرا از دستگاه پیکو استیشن استفاده نمکینی؟قیمت حدودا 330 برد 500متر 3تا کارایی گیرنده ، فرستنده و ریپیتر رو داره و روی باند 2.4 کار میکنه هم Outdoor وصل میشه هم Indoor
    هم لپ تاپ هم گوشی هم میتونید وصل بشید

این دستگاهی که شما میگی روی باند 5GHz کار میکنه دو تا 280 میشه 560 و یه روتر حدود 60 تومنی نیاز دارید
    خیلی ممنون.اگر این دستگاهی که شما میگی رو توسط کابل شبکه به مودمی که قراره برام اینترنتشو بفرسته وصل کنم و مثلا بالای بوم خونه دوستم بزارم(راستی حتما باید خارج از ساختمون نصب بشه یا داخل منزل دوستم هم میشه نصبش کرد؟.فقط بین راه نمیتونیم نصبش کنیم چون توی کوچه میشه اما مثلا روی بوم همسایه وسطی ما دو نفر میشه نصبش کرد)اونوقت راحت بدون احتیاج به هیچ دستگاه دیگه ای میتونم مثلا با لپتابم اینترنت وای فای دوستمو داشته باشم؟اونوقت اون چطور اگر بخواهد از اینترنت من استفاده کنه؟
    در ضمن یکی از دوستان در فروم دیگری درباره پیکو استیشن گفته:
    دوست عزیز پیکو استیشن نقش فرستنده شما رو بازی می کنه
    اگر سیگنال دهی لب تاب ما خوب باشه می تونیذ بهش وصل بشید و الا باید یک اکسس پوینت روتر هم داشته باشید.
    آیا در صورت استفاده از پیکو استیشن حتما باید یک اکسس پوینت هم تهیه کنم؟
    Last edited by david-ebi; 02-12-2014 at 15:18.

10. این کاربر از david-ebi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

خیلی ممنون.اگر این دستگاهی که شما میگی رو توسط کابل شبکه به مودمی که قراره برام اینترنتشو بفرسته وصل کنم و مثلا بالای بوم خونه دوستم بزارم(راستی حتما باید خارج از ساختمون نصب بشه یا داخل منزل دوستم هم میشه نصبش کرد؟.فقط بین راه نمیتونیم نصبش کنیم چون توی کوچه میشه اما مثلا روی بوم همسایه وسطی ما دو نفر میشه نصبش کرد)اونوقت راحت بدون احتیاج به هیچ دستگاه دیگه ای میتونم مثلا با لپتابم اینترنت وای فای دوستمو داشته باشم؟اونوقت اون چطور اگر بخواهد از اینترنت من استفاده کنه؟
    در ضمن یکی از دوستان در فروم دیگری درباره پیکو استیشن گفته:

آیا در صورت استفاده از پیکو استیشن حتما باید یک اکسس پوینت هم تهیه کنم؟

پیکو استیشین خودش یه نوع اکسس پونت هست
    مودمی که به شما اینترنت میده رو وصل میکنی به پیکو و پیکو رو میتونی داخل منزل هم قرار بدی فقط احتیاج به برق داره که توسط یه اداپتور و یه کابل شبکه به پیکو وصل میشه چون سیگنال ها رو به پایین قوی تر هستن اگه تو فاصله 3-4 متری یا پشت بام یا تراس قرار بگیره آنتن دهی بهتری داره اونوقت شما و دوستت میتونی از این پیکو هم اینترنت بگیری(به صورت وایرلس) هم شبکه کنی

Last edited by mr-hamed; 02-12-2014 at 17:24.

12. 2 کاربر از mr-hamed بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    IR

پيش فرض

دوست عزیز بسیار متشکرم.فقط یک چیزی.در تصویر اول قطعه ای هست به نام poe injector من دقیقا نفهمیدم کار این قطعه چیه و چه ورودی و خروجیهایی داره و ضمنا همراه خود پیکو هست یا جدا باید خریداری بشه؟در ضمن باز هم نفهمیدم آیا هردوتامون میتونیم از اینترنت هم به صورت وایرلس استفاده کنیم یا فقط اونطرفی که مودمش به پیکو وصل هست میشه فرستنده و طرف دیگه گیرنده؟شرمنده یک کمی خنگ بازی درمیارم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

دوست عزیز بسیار متشکرم.فقط یک چیزی.در تصویر اول قطعه ای هست به نام poe injector من دقیقا نفهمیدم کار این قطعه چیه و چه ورودی و خروجیهایی داره و ضمنا همراه خود پیکو هست یا جدا باید خریداری بشه؟در ضمن باز هم نفهمیدم آیا هردوتامون میتونیم از اینترنت هم به صورت وایرلس استفاده کنیم یا فقط اونطرفی که مودمش به پیکو وصل هست میشه فرستنده و طرف دیگه گیرنده؟شرمنده یک کمی خنگ بازی درمیارم
    Poe به همراه خود دستگاه هست که یک خروجی داره که وصل میشه به پیکو که هم برق رو میرسونه به پیکو تا روشن بشه و هم وظیفه انتقال داده رو بر عهده داره و یه ورودی داره که پیکو رو اینترنت دار میکنه(کابل شبکه که اینترنت داره بهش وصل میشه)
    همونطور که گفتم یکی از کارایی های پیکو کار اکسس پوینت رو انجام میده البته با قدرت بیشتر و شعاع بیشتر

15. این کاربر از mr-hamed بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    IR

پيش فرض

Poe به همراه خود دستگاه هست که یک خروجی داره که وصل میشه به پیکو که هم برق رو میرسونه به پیکو تا روشن بشه و هم وظیفه انتقال داده رو بر عهده داره و یه ورودی داره که پیکو رو اینترنت دار میکنه(کابل شبکه که اینترنت داره بهش وصل میشه)
    همونطور که گفتم یکی از کارایی های پیکو کار اکسس پوینت رو انجام میده البته با قدرت بیشتر و شعاع بیشتر
    دوست عزیز سوال آخر.وقتی کابل شبکه اینترنت دار از مودم دوستم به پیکو وصل بشه(پیکو هم مثلا روی بوم دوستم نصب میکنیم)اونوقت من میتونم از اینترنت دوستم استفاده کنم به صورت وای فای.اونوقت آیا اونم میتونه از اینترنت من استفاده کنه.؟در ضمن خود پیکو هم به برق میخوره درسته؟
    راستی یک چیز دیگه در سایتهای فروش پیکو یک مدل هست به نام پیکو 2 که نوشته تا فاصله 150 متری جوابگوست و قیمتشم صدو خورده ای هستش.یک مدل دیگه هم هست به نام پیکو اچ پی 2 یو یک مدل هم به نام پیکو ام 2 اچ پی که اونا سیصدو خورده ای قیمت دارند.و واسه اونا زده تا 500 متری جواب میدن.(هر سه مدل از برند یو بی کوئیتی هستند)حالا واسه مسافت 50 متری ما دو نفر که نهایتا دو تا دیوار هم بینمون هست آیا مدل ارزانتر کار راه انداز هست یا نه؟متشکرم.
    Last edited by david-ebi; 03-12-2014 at 04:39.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •