شما تو این اکسل موجودی ابتدایی رو به جای A ، یک در نظر گرفتید درسته ؟
یعنی مثلا تو ماه 36 که اکسل 53.876 رو نشون میده، اگر بخوایم کل سپرده رو با یک A مشخص بفهمیم باید 53.876 * A رو محاسبه کنیم ؟
شما تو این اکسل موجودی ابتدایی رو به جای A ، یک در نظر گرفتید درسته ؟
یعنی مثلا تو ماه 36 که اکسل 53.876 رو نشون میده، اگر بخوایم کل سپرده رو با یک A مشخص بفهمیم باید 53.876 * A رو محاسبه کنیم ؟
اگر فرمول رو تو اکسل به این صورت وارد کنید خیلی راحته. دقیقا همون نتیجه رو میده
فرض کنید ستون اول ماه باشه و اولین سطر ستون اول با 0 شروع میشه و ...
ستون دوم سطر اول هم 1 میشه
ستون دوم سطر دوم با این فرمول پر میشه (B1+(1.018^A2
ستون دوم سطر سوم (B2+(1.018^A3
ستون دوم سطر چهارم (B3+(1.018^A4
و کافیه همین رو ادامه بدید
بله. من یک در نظر گرفتم
همین اکسل که دادید اگر تو فرمول زیر :
1 رو به یک رقم مشخص مثلا 1000 تغییر بدم قضیه حل میشه. منتها راهی هست تو همه سلول ها بشه 1 رو 1000 کنم ؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
قبلا یه راه بلد بودم دو تا سلول کنار هم رو میشد ادغام کرد. یعنی یه ستون رو =B1+(B1*0.018) میذاری و درگ میکنی که خود اکسل سلول ها رو اضافه کنه. یه ستون هم کنار این میذاری و همه عدد ثابت 1000 تومن هست. و با اون دستور محتویات این دو تا سلول رو جمع میکردی باهم که نتیجه بشه:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
شما این راه رو میدونید چطور هست ؟
توی B2 اونجایی که +1 کردم شما باید به جای 1 بنویسید B1
توی B3 اونجایی که +1 کردم شما باید به جای 1 بنویسید B1
به جای تمام 1 ها باید B1 بزارید و بعد توی B1 هر عددی خواستید وارد کنید
روش جالبیه اینم.
البته قبلش فهمیدم که همون اولین 1 رو اگر 1000 کنم و حین درگ کردن Ctrl رو نگه دارم، خود اکسل همه 1 ها رو 1000 میکنه! دلیلش رو نمیدونم ولی جالب بود.
یه فایل کامل تر براتون آپلود کردم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
)نرخ بهره کلا به دو صورت محاسبه میشه
1-اگر نرخ بهره ساده باشه یعنی به سودتون سود تعلق نگیره فرمولش به این صورته F=A(1+R)^n که F پولتو بعد از n سال A مقدار اولیه پول و R نرخ بهرست
2-اگر نرخ بهره به صورت مرکب باشه یعنی به سود پولتون هم سود تعلق بگیره فرمولش اینه : F=exp(Rt)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)