تبلیغات :
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 20 از 20

نام تاپيک: كمك در خريد لپ تاپ تا قيمت 4 ميليون بين 3 مدل مردد هستم !‌

آخر فروم باز MOSTAFA_ABBASI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2014

پيش فرض

خواهش می کنم.
    والا من با fraps تست نکردم ولی بازی های زیر رو تست کردم:
    کال آف ۱۰ و ۹ : هر دو تا رو با الترا روی فریم ریت مناسب تموم کردم.
    بتلفیلد ۴ رو روی وری های تقریبا آخراشم.
    کرایسیس ۳ رو high هنوز اولاشم با فریم ریت مناسب
    واچ داگز هم الترا که نه ولی وری های تا یه جاهایی رفتم.
    اساسین کرید ۴ هم رو الترا هستم همون اولاش
    و....
    بدنه لپ تاپ اون قسمت نزدیک صفحع نمایش خیلی گرم می شد ولی بقیه جا ها مشکلی نداره.
    گرافیکش والا برا من که مشکلی به وجود نیاورد.
    خخخخ آرع محصول بی عیب کسی نمی زنه.
    البته ایسوس جدیدا یه محصول زده بی عیب هست اونو نگاه کن نظرت عوض میشع:
    Asus n551jm

Sent from my HTC One using Tapatalk

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض

من هفته ديگه قراره برم بخرم !‌ و به احتمال 95%‌ asus n550jk بدون ليپ كه هر 500 گيگ بيشتر هارد داره يعني 1.5 ترا هست هم پردازنده اش بهتره 4710 قيمتش هم از كانفيگي كه ليپ داره حدود 400 تومن اختلاف داره !‌
    فعلا تا سال بعد باهاش سر كنم تا سال ديه به فكره يه كنسول باشم !
    بسكه قيمت اين لپ تاپ هاي مخصوص گيمينگ زياده (البته يه مدل بدون عيب كه حدودا 8 ميليون در مياد !) ادم چاره جز خريد يك كنسول نداره اميدوارم Asus n550jk راضي كننده باشه

{{از دوستاني هم كه راهنمايي كردن واقعا تشكر ميكنم اميدوارم هميشه موفق باشيد.}}

آخر فروم باز MOSTAFA_ABBASI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2014

پيش فرض

پس عالی شد مدلی که می خواین بخرین فوق العادس.
    اگر تو نصب درایور ها یا.... جایی گیر کردید در خدمتم.

4. این کاربر از MOSTAFA_ABBASI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال vahid-suarez's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2014
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

من هفته ديگه قراره برم بخرم !‌ و به احتمال 95%‌ asus n550jk بدون ليپ كه هر 500 گيگ بيشتر هارد داره يعني 1.5 ترا هست هم پردازنده اش بهتره 4710 قيمتش هم از كانفيگي كه ليپ داره حدود 400 تومن اختلاف داره !‌
    فعلا تا سال بعد باهاش سر كنم تا سال ديه به فكره يه كنسول باشم !
    بسكه قيمت اين لپ تاپ هاي مخصوص گيمينگ زياده (البته يه مدل بدون عيب كه حدودا 8 ميليون در مياد !) ادم چاره جز خريد يك كنسول نداره اميدوارم Asus n550jk راضي كننده باشه

{{از دوستاني هم كه راهنمايي كردن واقعا تشكر ميكنم اميدوارم هميشه موفق باشيد.}}
    خرید لپ تاپ صرفا برای گیم کاملا کار اشتباهیه و بیشتر شبیه پول دور ریختنه ! وقتی ادم میتونه با 4 تومن یه سیستم خوف ببنده چرا باید بره 4 تومن پول بی زبون رو خرج لپ تاپ با قدرتی به مراتب کمتر از pc کرد !!!
    تجربه به من ثابت کرده کسایی که برای گیمینگ میرن سراغ لپ تاپ معمولا اشخاصی هستند که درک درستی از قدرت لپ تاپ ندارن وگرنه هیچ وقت سمتش نمیرفتن !

6. 2 کاربر از vahid-suarez بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه pooya777's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

به نظر منم Lenovo Y5070 گزینه بهتری میتونه باشه. بخاطر گرافیک بالاتر و ddr5 و نازکی و سبک وزن تر بودنش.همه درایو نوری ها بعد از مدتی خراب میشن و همین که فضای لپتاپ رو اشغال نمیکنه و اکسترناله بهتره به نظر من.بعدش لنوو مطمئن تره درسته چینیه ولی وقتی شرکت ibm آمریکایی رو خریده و در تکنولوژی روز حرف اولو میزنه.پرفروش ترین لپتاپ هم همین لنو شده اخیرا.تو جایی هم دیدم میشه صفحه نمایشش رو تعویض کرد با یه ips
    ولی اینو هم بگم اگر بیشتر هدف گیم باشه بهترین مورد بستن یه سیستم مقرون بصرفه و قدرتمنده که خیلی بازدهیش از لپتاپ بیشتره.وگرنه استهلاک لپتاپ برای گیم بعد از یه مدتی نیاز به تعمیر و دردسر داره.با دو و نیم میلیون تا سه میلیون میشه یه سیستم خوب بست.بقیه پول هم گذاشت واسه خرید یه تبلت که همیشه همراه باشه.یا اون پول رو نگهداشت جمع کرد یه سرفیس پرو 3 خرید

8. این کاربر از pooya777 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض

خرید لپ تاپ صرفا برای گیم کاملا کار اشتباهیه و بیشتر شبیه پول دور ریختنه ! وقتی ادم میتونه با 4 تومن یه سیستم خوف ببنده چرا باید بره 4 تومن پول بی زبون رو خرج لپ تاپ با قدرتی به مراتب کمتر از pc کرد !!!
    تجربه به من ثابت کرده کسایی که برای گیمینگ میرن سراغ لپ تاپ معمولا اشخاصی هستند که درک درستی از قدرت لپ تاپ ندارن وگرنه هیچ وقت سمتش نمیرفتن !
    درود دوست عزيز ///
    والا اينو خيلي ها گفتن ولي هدفم فقطو فقط گيم نيست كه !‌ مگه بيكارم از صب تا شب گيم پلي بدم ولي براي تفريح خوبه و ميخوام البته جديدترين بازي هارو بكنم حتي براي تفريح !
    و ديگه هم از سيستم رو ميزي خسته شدم ! من رشته ام برنامه نويسيه مطمئنن به يك لپ تاپ در كنار خودم هميشه نياز دارم . ولي حرف شما درسته معلومه كه لپ تاپ چه گيمنگ و چه غير گيمينگ صرفا براي بازي خوب نيست !‌حتي از بعضي جهات pc هم خوب نيست يه گيمر واقعي (به جز بازي ها استراژتيك و بازي هاي انلاين) از كنسول استفاده ميكنه و هيچوقت سراغ pc نميره !

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض

به نظر منم Lenovo Y5070 گزینه بهتری میتونه باشه. بخاطر گرافیک بالاتر و ddr5 و نازکی و سبک وزن تر بودنش.همه درایو نوری ها بعد از مدتی خراب میشن و همین که فضای لپتاپ رو اشغال نمیکنه و اکسترناله بهتره به نظر من.بعدش لنوو مطمئن تره درسته چینیه ولی وقتی شرکت ibm آمریکایی رو خریده و در تکنولوژی روز حرف اولو میزنه.پرفروش ترین لپتاپ هم همین لنو شده اخیرا.تو جایی هم دیدم میشه صفحه نمایشش رو تعویض کرد با یه ips
    ولی اینو هم بگم اگر بیشتر هدف گیم باشه بهترین مورد بستن یه سیستم مقرون بصرفه و قدرتمنده که خیلی بازدهیش از لپتاپ بیشتره.وگرنه استهلاک لپتاپ برای گیم بعد از یه مدتی نیاز به تعمیر و دردسر داره.با دو و نیم میلیون تا سه میلیون میشه یه سیستم خوب بست.بقیه پول هم گذاشت واسه خرید یه تبلت که همیشه همراه باشه.یا اون پول رو نگهداشت جمع کرد یه سرفیس پرو 3 خرید
    درود دوست عزيز ///
    درسته مدل لنوو از لحاظ سخت افزار نمره بالاتري رو نسبت به ايسوس ميگيره ولي همش كه سخت افزار نيست ! من شخصا دوست دارم از لپ تاپم نهايت لذت رو ببرم و مدل لنوو اصلا زيبايي نداره به نظرم به جز اينكه خيلي باريك هست !
    بله ممكنه درايو نوري ها بعد از مدتي خراب شن ولي شما فكر كن توي ماشين د حال مسافرت من ميخوام يه فيلم ببينم تا مثلا زمان بگذره دريو اكسترنال رو كجاي دلم بذارم ؟ و يا تو مترو نياز دارم كاري انجام دهم كه حتما بايد از درايو استفاده كنم بازم اين درايو اكسترنال رو كجا بذارم !‌
    در مورد اينكه عوض ميشه صفحه نمايش درسته ولي چند نكته منو ازار ميده اگه من قراره لپ تاپي بخرم كه پس فردا ببرم بدم صفحه نمايشش رو عوض كنن زياد برام جالب نيست !
    كلا به شركت چيني هيچ اعتمادي ندارم ! هيچ خيري از جنس چيني نديدم !
    درسته دوست عزيز اگه هدف گيم باشه pc به صرفه تره و حتي از او به صرفه تر كنسول بازي هست ولي به دلايلي كه در بالا براي ديگر دوستمون توضيح دادم نميتونم pc بخرم !‌ و البته براي خريد تبلت هم فعلا نميتونم 2 جنس رو همزمان بخرم در اصل من هنوز پول همين لپ تاپ هارم به صورت كامل ندارم و يه آشنا دارم كه به صورت اقساط ميده و لپ تاپ رو به صورت اقساط ميخرم !

11. این کاربر از Mr.Bl@ck بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

بنظر من برند سونی بگیرید. لپ تاپ های خرکاری هستن. و برندشون هم معتبره و واسه فروش هم خوش فروش هستن

کاربر فعال انجمن لپ تاپ mg_mahyar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

Y5070 رو توصیه میکنم برای بازی چون تحمل گرمای بالاتری داره. فقط ظاهرش هست که مهمه. بین n56 , n550 هم برای بازی 550 بهتره چون تفتوت قیمتش با n56 نسبت به قبل کمر شده و دفع گرماش دوگانه هست و مناسب تره.
    البته n56 یک گزینه خوب وقابل اعتماد هست فقط یک پد خنک کننده برای زیرش بگیر

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

من هم Y5070 دارم. بسیار راضی کننده هست برای من
    در مورد ظاهر سلیقه ای هست. من این رو بیشتر ترجیح میدم.
    در مورد درایو اکسترنال شما دارید توی کیفتون لپتاپ رو حمل میکند. اینکه درایو اکسترنال یک گوشه کیفتون باشه اینقدر آزار دهنده است؟ از طرفی استفاده از درایو خیلی پایین اومده . دیگه اکثرا اطلاعات توی هارد اکسترنال هست.
    در مورد صفحه نمایش درسته صفحه نمایش ایسوز خیلی بهتر هست ولی صفحه نمایش Y50 اونقدر بد نیست که تصور میکنید. بعد از نصب ویندوز فقط باید سایز رو روی small بگذارید. صفحه نمایش اش یکی از بهترین صفحات tn هست ولی طبیعتا به ips نمیرسه ولی صفحه نمایش ایسوز زیر نور خورشید خوب نیست مثل Y50. اگه قرار باشه توی خونه کار کنم لپ تاپ رو وصل میکنم به یه مانیتور ایسوز با کیفیت. در نتیجه صفحه نمایش هم مشکلی ایجاد نمیکنه.
    پیشنهاد میکنم هاردش رو هم حتما با یک ssd جایگزین کننید. الان با 300 میتونید یه 128 بگیرید.
    از نظر بازی هم فقط watch dog رو تست کردم که full hd رو ultra به راحتی بازی کردم. با متوسط فریم 27. که فراتر از بنچ مارکی هست که من قبلا از گرافیک 860 دیده بودم که فکر میکنم مدیون سی پی یو قوی و رم 16 باشه.
    قسمت خوب ماجرا اینه که فقط توی بازی صدای فن رو می شنوید و خارج از بازی کامل بی صدا هست و گرمای در هنگام بازی هم کمی قسمت بالای کیبورد در حدی نیست که ازار دهنده باش. تقریبا دستتون به این قسمت اصلا نمیرسه
    اگه بنج مارک های گرافیک 850 و 860 رو ببینید بعضی جاها تا 40 50 درصد هم قویتر ظاهر شده.

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •