تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 3 اولاول 123 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 27

نام تاپيک: خریداران Lenovo Y5070 حتما توجه کنند!!!( اشتباه عجیب اما مفید برا خریداران )

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

دوستان من مدل 8 گیگ سفارش دادم و با هارد معمولی یک ترا و نه هیبریدی ( یک ترا + 8 گیگ ). رو کارتن درست نوشته اما به تصاویر زیر دقت کنید هاردم هیبریدی هست !!!!!

سلام داداش خوبی
    شناختی . من برات عکس های صفحه نمایش فرستادم
    ایول خوشحالم کردی و توجه نکرده بود و همش میگفتم کاشکی مدل بالاتر رو میگرفتم به خاطر همین هارد هیبریدیش
    برای منم هینطوری و فروشنده میگفت فقط مدل 16 گیگ رم هاردش هیبریدی

برام سوال بود چرا اینقدر سرعت بوت این بالاست باور کن شاید 6 ثانیه وین 8 کلا لود میشه

در هر صورت حال کردم آخه خونده بودم همین 8 گیگ کلی پرفورمنس سیستم و بالا میبره

2. این کاربر از die_in_dark بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز MOSTAFA_ABBASI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2014

پيش فرض

هارد هيبريدي يعني داخل همون باكس هارد hdd يك چيپ ssd وجود دارد براي ذخيره فايل هاي پركاربرد و اين حافظه توسط شما قابل ديدن نيست
    هارد ssd معنولي عين هارد hdd هست شما ميبينينش و مي تونيد فايل كپي كنيد و ....
    غير ممكنه يك لپتاپ هارد ٨ گيگ معمولي داشته باشه چون بدرد نميخوره

اخه دوست عزير الان ٨ گيگ هارد جدا ب چه درد ميخوره؟؟؟الان فرض كن شما ٨ گيگ هارد جدا داشتي چكار ميتونستي باهاش يكني؟؟
    هارد هاي بالاي ٢٤ گيگ رو جدا از هارد اصلي ميزنن تا بشه روشون ويندوز نصب كرد
    شما ب محتوايت كارتن و اينا حساس نباش
    درضمن هارد معمولي يعني ٨ گيگ جدا سرعتش بيشتر از هارد هيبريدي هست
    حجت جان جسارتا تفکرت غلطه.
    اولا که این رو بگم ما چیزی به نام هارد اس اس دی نداریم.
    باید بگیم درایو اس اس دی
    دوما اینکه اون اس اس دی 8 گیگ برای نصب ویندوز نیست.
    به درایو های هیبریدی ، sshd هم می گن.
    اون 8 گیگ در واقع کش هارد محسوب میشه و در طول زمان اطلاعات اون اس اس دی بیش تر میشه و به سرعت بوت و نرم افزار هایی که بیش تر ازشون استفاده می کنی اضافه می کنه.
    پس لطفا با هم اشتباه نگیرشون.

کاربر فعال انجمن لپ تاپ و کنسول HOJ-JAT's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    دانشکده مهندسی!

پيش فرض

حجت جان جسارتا تفکرت غلطه.
    اولا که این رو بگم ما چیزی به نام هارد اس اس دی نداریم.
    باید بگیم درایو اس اس دی
    دوما اینکه اون اس اس دی 8 گیگ برای نصب ویندوز نیست.
    به درایو های هیبریدی ، sshd هم می گن.
    اون 8 گیگ در واقع کش هارد محسوب میشه و در طول زمان اطلاعات اون اس اس دی بیش تر میشه و به سرعت بوت و نرم افزار هایی که بیش تر ازشون استفاده می کنی اضافه می کنه.
    پس لطفا با هم اشتباه نگیرشون.
    تو بازار و در بين مردم عادي ميگن هارد ssd اگه بخواهيم اينجوري حساب كنيم ٩٠ درصد اصطلاحات اين فروم و همه جا اشتباه هست
    در مورد بقيه حرفات ميشه بگي دقيقا كجا با حرفاي من تناقض داره؟؟؟ من گفتم براي نصب ويندوزه؟؟ من گفتنم براي كار غير ضروري هست؟؟؟

منتظرم پاسخ گويي شما هستم

5. این کاربر از HOJ-JAT بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2014

پيش فرض

حرف شما درسته ولی بالاخره باید از یه جایی شروع کرد تا دیگه این کلمات غلط رو شاهدش نباشیم.
    حرف غلط شما اینجاست که می گید اس اس دی 8 گیگ به درد نمی خوره و کارایی نداره.

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    دانشکده مهندسی!

پيش فرض

من گفتم اگه هارد ٨ گيگ بصورت جدا باشه بدرد نميخوره چون هيچي حتي بازي نميشه روش ريخت بدليل حجم كمش
    البته هارد هيبريدي هم خيلي سرعتش فرقي نميكنه با معمولي جون خودم ي دونه ٢٤ گيگ هيبريدي داشتم ميگم تازه اون مدل من كاملا ويندوز روي هارد ssd نصب بود
    در كل بنظرم اين بحث هيبريدي يك بازي تبليغاتي هست براي كشيدن مشتري ب سمت خود
    چون سيستم عامل و نرم افزار واقعا بايد كارشون عالي باشه تا بفهمن كدوم فايلها بيشتر استفاده ميشن تا داخل اين حافظه جاي بگيرين تازه اونم نرم افزار هاي از شركت هاي معروف
    يك از بحث عاي فوق العاده مشكل درس سيستم عامل پيشرفته

تاريخ عضويت
    Sep 2014

پيش فرض

من گفتم اگه هارد ٨ گيگ بصورت جدا باشه بدرد نميخوره چون هيچي حتي بازي نميشه روش ريخت بدليل حجم كمش
    البته هارد هيبريدي هم خيلي سرعتش فرقي نميكنه با معمولي جون خودم ي دونه ٢٤ گيگ هيبريدي داشتم ميگم تازه اون مدل من كاملا ويندوز روي هارد ssd نصب بود
    چون سيستم عامل و نرم افزار واقعا بايد كارشون عالي باشه تا بفهمن كدوم فايلها بيشتر استفاده ميشن تا داخل اين حافظه جاي بگيرين تازه اونم نرم افزار هاي از شركت هاي معروف
    خب پس من برم مشقشم رو بنویسم شما هم تو درست موفق باشی

کاربر فعال انجمن های سخت افزار و لپ تاپ afshin b's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    ساری

پيش فرض

من فکر نمیکنم که این کار نرم افزار باشه که تعیین کنه چه فایلی در حافظه ی فلش قرار بگیره، این خود هارد هست که تشخیص میده فلان فایل تعداد دفعات بالایی خوانده شده و اون فایل درون حافظه ی فلش قرار میگیره تا دفعه ی بعد با سرعت بالاتری خونده بشه. برای همینم هست که SSHD که نو هست عملکردش کامل بهینه نیست و نیاز هست تا چند بار ویندوز بوت بشه و نرم افزارها بکار گرفته بشن تا فایل های پرکاربرد رو شناسایی کنه.
    درباره ی افزایش پرفرمنس هم قبول دارم خیلی زیاد نیست ولی اینکه فقط جنبه ی تبلیغات باشه رو قبول ندارم چون در عمل بهتر عمل میکنه و این رو میشه در آزمایش ها دید. ویدیوی مقایسه سرعت بوت و... زیاد پیدا میشه که نشون میدن SSHD بهتر از HDD کار میکنه و البته ضعیف تر از SSD. خواستید قرار میدم.
    Last edited by afshin b; 10-10-2014 at 21:48.

10. 3 کاربر از afshin b بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

مدیر انجمن های هارد دیسک ata.royalfalcon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من فکر نمیکنم که این کار نرم افزار باشه که تعیین کنه چه فایلی در حافظه ی فلش قرار بگیره، این خود هارد تست که تشخیص میده فلان فایل تعداد دفعات بالایی خوانده شده و اون فایل درون حافظه ی فلش قرار میگیره تا دفعه ی بعد با سرعت بالاتری خونده بشه. برای همینم هست که SSHD که نو هست عملکردش کامل بهینه نیست و نیاز هست تا چند بار ویندوز بوت بشه و نرم افزارها بکار گرفته بشن تا فایل های پرکاربرد رو شناسایی کنه.
    درباره ی افزایش پرفرمنس هم قبول دارم خیلی زیاد نیست ولی اینکه فقط جنبه ی تبلیغات باشه رو قبول ندارم چون در عمل بهتر عمل میکنه و این رو میشه در آزمایش ها دید. ویدیوی مقایسه سرعت بوت و... زیاد پیدا میشه که نشون میدن SSHD بهتر از HDD کار میکنه و البته ضعیف تر از SSD. خواستید قرار میدم.
    تعیین اینکه کدام فایل (و یا قسمتی از آن) در SSD ذخیره شود و یا در HDD هم میتواند توسط سیستم عامل ، نرم افزار ، درایور و یا ترکیبی از آن تعیین شود و یا اینکه فقط توسط SSHD و کاملاً مستقل از OS ، نرم افزار و ... تعیین شود. در واقع محصولات SSHD با توجه به مدل و مشخصات سیستم و ... میتوانند به دو روش کار کنند :

1. Self-optimized mode : در این روش SSHD بطور کاملاً مستقل از سیستمی که به آن متصل شده ، تصمیم گیریهای مربوط به اینکه کدام اطلاعات باید در قسمت NAND flash memory را انجام میدهد.
    2. Host-optimized mode : در این حالت SSHD با پشتیبانی از یکسری دستورات SATA (دستورات Hybrid Information feature) ؛ امکان تصمیم گیری در مورد اطلاعاتی که باید در NAND flash memory ذخیره شوند توسط سیستم عامل ، درایورها ، نرم افزارها و یا ترکیبی از آنها را فراهم میکند.

من فکر میکنم که عملکرد بیشتر SSHD درایوهای موجود در بازار و لپتاپها از نوع اول باشند.

12. 2 کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    دانشکده مهندسی!

پيش فرض

من حرف شما را کاملا قبول دارم ..
    ولی مثلا دو نرم افزار قتوشاپ و ویژوال استدیو نیاز مند ارتباط زیاد با هارد دیسک هستند چون این دو نرم افزار تابع ها و عمگر های زبادی دارند طبیعتا داخل رم ذخیره نمیشوند
    حالا سوالم اینه چطوری هارد دیسک نشخیص میده که فایل های مورد نیاز فتوشاپ (مثلا فیلتر هاش یا مثلا کتابخونه های ویژوال استدیو) کدوما هستند که به ssdببرد؟؟؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2014

پيش فرض

دوستان عزیز من کلی تحقیق کردم.
    این هارد های هیبریدی کارشون خیلی درسته و خیلی هم به صرفه ان.
    من بین این لب تاب و msi ge60 2pc Apache مونده بودم اما گفتن بم ام اس ای ها مرجوعی برا تعمیر زیاد داشته.
    فک کنم مثلا برا همین هارد هاش که 7200 دور هستش یا سرعت فن هاشه که میگن عمرش کمتره.
    البته هنوز خرید نکردم.
    در ضمن یه هارد هیبریدی 5400 دور بهتره از یه hhd 7200 دوره.

فقط یه سوال داشتم از دوستان و مخصوصا starter.
    گرافیک این y5070 خاطر جمع ddr5?
    نرم افزاری هست که بشه آدم ddr گرافیک رو بفهمه؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •