تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 4 اولاول 1234 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 38

نام تاپيک: ارتقا این سیستم با پانصد هزار تومان

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2014

پيش فرض

در ضمن شما کهps3داری برو اون بازی رو بازی کن که واقعا از همه لحاظ بازی شاهکاری هستش در مورد کیفیت بتلفیلد4 تو ps4 بهتره یک سر به یوتیوب بزنی تا ببینی اینکه سازنده چطور به این گرافیک با این سخت افزار دست پیدا کردند در حالی که رو پیسی همچین سیستمی رو میخوان من اطلاعی ندارم اما اگه شما گیمر که نه حتی گاهی اوقات تفریحی هم گیم بزنی این مسئله رو متوجه میشی در ضمن برای همون اجرا کردن کرایسیس3 با اون تنظیمات حداقل دو نیم الی سه تومن هزینشه که تا بعد فوقش سه سال باید به کل بندازیش دور و یک سیستم نو بخری! در این حرفو فقط من نمیزنم ککه کنسول خیلی به صرفه تر از سیستم بستنه واگر مطمئن نبودم که این حرف درسته هرگز اونه نمیگفتم در مورد اینکه کنسول ها در اوخر هر نسل ضعیف میشن درسته اما حتی ابر سیستم هم که ببندی بعد 7 سال دیگه هیچ بازی رو اجرا نمیکنه! در ضمن دوست بنده هم ps3 داره اما حرف شما رو نمیزنه و اون چیزی که من دیدم حداقل تنظیمات مدیوم بود در بازی های مختلف .

آخر فروم باز 1376MAXIMUM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

اما تهش بازی با کیبورد و پی سی یه چیز دیگه هست که نمیشه با هیچ کنسولی عوضش کرد حتی من حاضر نیستم که پی سی رو بدم با لپتاپ بازی کنم که هر جا خواستم هم ببرمش باتری هم در مورد من جواب میده باتری لپتاپ برام کافیه حداکثر 3 ساعت میتونم پشت سر هم بشینم بیشتر تمرکز و توانم میاد بایین و سرعت عمل هم که حرف اول رو میزنه میاد پایین میبازم همش یه بازی هم هست به اسم METAL GEAR RISING REVENGEANCE که توصیه میکنم حتما بازی کنید همه سیستمش هم خیلی قوی نیست مثلا من رو حد اکثر تنظیمات میتونم 60 فریم بگیرم با 560 پایین ترین فریمم هم 45 میشه تاحالا پایین تر ندیدم داستان بازی رو دوست داشتم یکی از چیزایی که باعث جذابیت بیشترش میشه اینه که حرف زدنشون طوریه که به راحتی متوجه میشید زیر نویس هم داره ولی خیلی سخته فقط 2 ساعت سر یک قسمتش گیر کردم تا الان 7 ساعت پاش بودم هنوز اول کارم
    کنسول یه تلویزیون هم میخواد همون 6 تومان برات درمیاد برو تو کار پی سی حدود 3-5 میلیون هم پول تلویزیون خوب هست با میز هم 3.5 تا 5.5 نمیشه؟ میشه دیگه

آخر فروم باز 1376MAXIMUM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

در ضمن شما کهps3داری برو اون بازی رو بازی کن که واقعا از همه لحاظ بازی شاهکاری هستش در مورد کیفیت بتلفیلد4 تو ps4 بهتره یک سر به یوتیوب بزنی تا ببینی اینکه سازنده چطور به این گرافیک با این سخت افزار دست پیدا کردند در حالی که رو پیسی همچین سیستمی رو میخوان من اطلاعی ندارم اما اگه شما گیمر که نه حتی گاهی اوقات تفریحی هم گیم بزنی این مسئله رو متوجه میشی در ضمن برای همون اجرا کردن کرایسیس3 با اون تنظیمات حداقل دو نیم الی سه تومن هزینشه که تا بعد فوقش سه سال باید به کل بندازیش دور و یک سیستم نو بخری! در این حرفو فقط من نمیزنم ککه کنسول خیلی به صرفه تر از سیستم بستنه واگر مطمئن نبودم که این حرف درسته هرگز اونه نمیگفتم در مورد اینکه کنسول ها در اوخر هر نسل ضعیف میشن درسته اما حتی ابر سیستم هم که ببندی بعد 7 سال دیگه هیچ بازی رو اجرا نمیکنه! در ضمن دوست بنده هم ps3 داره اما حرف شما رو نمیزنه و اون چیزی که من دیدم حداقل تنظیمات مدیوم بود در بازی های مختلف .
    خوب چه کاریه نظر خواهی میکنی برو کنسول بخر
    البته ببخشیدا

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2014

پيش فرض

بنده خودم هم پیسی فنم اما مسائل مالی ...اون حرف هارو هم فقط جهت اطلاع رسانی گفتم اگه کسی نارحت شد عذر میخوام

کاربر فعال ریاضیات javad2015's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    تو شهرمون

پيش فرض

در قدرت بیبشتر pc که شک نیست.
    یه مقایسه تو یو تیوب دیدم در مرو دهمین بتلفیلد 4 که شما میفرمایید.اومده بود ps4 و xo1 و pc با قیمت 500 دلار رو مقایسه کرده بود.شمخصات پی سی این بود گرافیک 760 سی پی یو 6 هسته ای amd و 8 گیگ رم.
    بازی ps4 در زولشون 900 اجرا میشد.xo1 در رزولوشن 720 و pc تو رزولوشن 1080.فریم همگی روی 60 قفل بود.ولی بعضی صحنه ها که پردازش سنگین میشد.کامپیوتر با وجود اینکه رزولوشن بالاتری داشت فریم بیشتری میداد.مثلاً 55 در قبال 46 ps4.
    یا یه مقایسه دیگه
    بازی واچ داگز روی ps4 با کیفیت 900 و فریم 30 اجرا میشه.
    در حالی که روی سیستم من در نهایت تنظیمات سنگینترین صحنه ها فریم زیر 38 نمیاد اونم تو رزولوشن 1080
    گرافیکم 770 هست.
    قدرت pc همیشه بالاتر و کیفیت بازی ها روش بیشتره.

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    تو شهرمون

7. این کاربر از javad2015 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2014

پيش فرض

خوب میشه حدس که کیس شما حداقل سه ونیم میلیون هزینشه .در مورد قدرت پیسی که بله اما در مورد به صرفه بودن... نظر بنده اینکه کنسول از لحاظ به صرفه بودن نسبت به پول پرداختی و کارایی که داره از پیسی بهتر هستش اما نظر شما رو پیسی هستش من هم خودم فن پیسی هستم اما مجبورم که کنسول بخرم! البته قیمت ps4 چار صد دلار هستش به هر حال ممنون از پاسخگویی شما.
    Last edited by njk1235; 09-09-2014 at 23:40.

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    تو شهرمون

پيش فرض

asus 770 gtx
    p8h77vle
    i5 2500
    green 700hp
    2*4 gig 1 رم
    اگه کل کیس رو حساب کنیم با تمام متعلقات حدود 3100 میشه.

10. این کاربر از javad2015 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    تو شهرمون

پيش فرض

از لحاظ پرفرمنس به کارایی بله ps4 ارزونتر در میاد.مخصوصاً تو ایران که هر قطعه ی کامپیوتری به خاطر شرایط گارانیتی و ... روش کشیده میشه.برای کسی که بودجش زیر دو تومن هست بهترین انتخاب.
    چون فک نکنم بشه با بودجه دو تومن قدرتی در حد ps4 رو کامپیوتر داشت.ولی اگه بودجه براه بالای 2.5 کامپیوتر بهتره.

12. این کاربر از javad2015 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2014

پيش فرض

با بود جه دو ونیم هم فکر نکنم صرفا از لحاظ مشخصات سیستم شاید اما در عمل...البته باز هم این مهمترین چیز نیست مهمترین دلیل من برای انتخاب کنسول اینکه تا پنج الی شیش سال ولو رو تنظیمات مدیوم ورزولشن پاینتر نسبت به پیسی میتونم راحت بازی کنم که متاسفانه حتی با خریدن کیس چار میلیون تومنی هم ممکن نیست.
    Last edited by njk1235; 10-09-2014 at 00:12.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •