خواهش میکنم وظیفه هستند
لپ تاپ برای مهندسی نرم افزار باید
۱.سبک باشد چون کلا میشه یکی از اعضای بدنت همه جا باس همرات باشه مخصوصا تو دانشگاه
۲.باطری قوی داشته باشه حداقل۶ ساعت
۳.صفحه نمایش بسیار باکیفیت چون برنامه نویسی کلا باید تمرکز کنید رو صفحه چشمانتان اسیب نبیند
۴.باید بتونه سیستم عامل های مختلف رو اجرا کنه ..شاید تا چند سال پیش مهندسی نرمافزار خلاصه میشد تو ویندوز و دات نت اما الان خیلی سازمانها دارن روی مبحاث لینوکس مانور میدن .. برنامه نویسی اندروید خیلی رونق گرفته برنامه های تحت وب بسیار پر درامد شده اند
۵در کنار اینها همه باید لپتاپ کیفیت خوبی داشته باشد تا اعصبتان را خراب نکند!
بنظر من با این بودجه شما بهترین برندی که جواب شما را در همه زمینه ها میدهد لپ تاپ های اپل هستد سیستم عامل مک بسیار سریع ایمن و لذت بهش هست
برنامه نویسی لینوکس جاوا اندورید و مک و ios(برنامه نویسی ایفون و ایپد) ب راحتی قابل اجرا روی مک هست برای برنامه های ویندوز هم میتوانید با پارالل ویندوز رو بصورت مجازی بالا بیارید و لز سیستم عامل مک خارج نشوید تا کارایی سیستم پایین نیاد
مدل پیشنهادی من با این بودجه شما مدل me294 هست قیمت حدود ۷:۵
مشخصاتشو که میتونید تو سایتهای مختلف ببینید نکنته قبال توجه دارا بودن این لپتاپ به کارت کرافیک قدرتمند gddr5 gt750 هست که نیاز های معماری شما را در اینده برطرف میکند و چون سایز این لپتاپ مناسب تر است مشکلی با رزلوشن ویندوز نخواهید داشت