تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 18 از 18

نام تاپيک: لپ تاپ یا all in one یا سیستم مساله این است ؟!

داره خودمونی میشه kiak22's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

رشته کامپیوتر خیلی باید توش تلاش کرد چون خود درسهای دانشگاه چیز خاصی یادت نمیدن یکیو میشناسم با یک اپ ساده پمپ بنزین یابی میلیون ها بجیب زد!!
    و حالا اگر اون نیاز رشته معماریت بخاطر همین سوال هست من پیشنهاد میکنم بری دنبای سی شارپ و حاوا و اندروید چون رشته تخصیصیت هست بهتر میتونی پیشرفت کنی و حالا اگر نیازی هم شد میتونی در کنارش با رشته معماری هم کار کنی
    اگه تازه میخوای بری رشته کامپیوتر بهت پیشنهاد میکنم با این بودجه یک لپتاپ قوی و همه کاره بخری چون لپتاپ تو این رشته از نون شب واجب تره تقریبا از ترم ۴ به بعد هر روز تو دانشگاه چندین کلاس با کامپیوتر داری و یک لپتاپ قدیمی بکارت نمیاد
    پس نظر شما روی تمرکز روی خود دانشگاه و رشته تحصیلیمه ... خودمم موافقم حالا معماری باشه زمانی که دانشگاه تموم شد !
    لپ تاپ قوی یعنی چه قد قوی !؟ اخه یه برنامه که نیازی به چنان پردازشی نداره طفلی ! نظره شما روی چیه ؟ من واقعا از نظراته شما بسیار ممنونم واقعا سازنده ان !

کاربر فعال انجمن لپ تاپ و کنسول HOJ-JAT's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    دانشکده مهندسی!

پيش فرض

خواهش میکنم وظیفه هستند
    لپ تاپ برای مهندسی نرم افزار باید
    ۱.سبک باشد چون کلا میشه یکی از اعضای بدنت همه جا باس همرات باشه مخصوصا تو دانشگاه
    ۲.باطری قوی داشته باشه حداقل۶ ساعت
    ۳.صفحه نمایش بسیار باکیفیت چون برنامه نویسی کلا باید تمرکز کنید رو صفحه چشمانتان اسیب نبیند
    ۴.باید بتونه سیستم عامل های مختلف رو اجرا کنه ..شاید تا چند سال پیش مهندسی نرمافزار خلاصه میشد تو ویندوز و دات نت اما الان خیلی سازمانها دارن روی مبحاث لینوکس مانور میدن .. برنامه نویسی اندروید خیلی رونق گرفته برنامه های تحت وب بسیار پر درامد شده اند
    ۵در کنار اینها همه باید لپتاپ کیفیت خوبی داشته باشد تا اعصبتان را خراب نکند!
    بنظر من با این بودجه شما بهترین برندی که جواب شما را در همه زمینه ها میدهد لپ تاپ های اپل هستد سیستم عامل مک بسیار سریع ایمن و لذت بهش هست
    برنامه نویسی لینوکس جاوا اندورید و مک و ios(برنامه نویسی ایفون و ایپد) ب راحتی قابل اجرا روی مک هست برای برنامه های ویندوز هم میتوانید با پارالل ویندوز رو بصورت مجازی بالا بیارید و لز سیستم عامل مک خارج نشوید تا کارایی سیستم پایین نیاد
    مدل پیشنهادی من با این بودجه شما مدل me294 هست قیمت حدود ۷:۵
    مشخصاتشو که میتونید تو سایتهای مختلف ببینید نکنته قبال توجه دارا بودن این لپتاپ به کارت کرافیک قدرتمند gddr5 gt750 هست که نیاز های معماری شما را در اینده برطرف میکند و چون سایز این لپتاپ مناسب تر است مشکلی با رزلوشن ویندوز نخواهید داشت

3. این کاربر از HOJ-JAT بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

خواهش میکنم وظیفه هستند
    لپ تاپ برای مهندسی نرم افزار باید
    ۱.سبک باشد چون کلا میشه یکی از اعضای بدنت همه جا باس همرات باشه مخصوصا تو دانشگاه
    ۲.باطری قوی داشته باشه حداقل۶ ساعت
    ۳.صفحه نمایش بسیار باکیفیت چون برنامه نویسی کلا باید تمرکز کنید رو صفحه چشمانتان اسیب نبیند
    ۴.باید بتونه سیستم عامل های مختلف رو اجرا کنه ..شاید تا چند سال پیش مهندسی نرمافزار خلاصه میشد تو ویندوز و دات نت اما الان خیلی سازمانها دارن روی مبحاث لینوکس مانور میدن .. برنامه نویسی اندروید خیلی رونق گرفته برنامه های تحت وب بسیار پر درامد شده اند
    ۵در کنار اینها همه باید لپتاپ کیفیت خوبی داشته باشد تا اعصبتان را خراب نکند!
    بنظر من با این بودجه شما بهترین برندی که جواب شما را در همه زمینه ها میدهد لپ تاپ های اپل هستد سیستم عامل مک بسیار سریع ایمن و لذت بهش هست
    برنامه نویسی لینوکس جاوا اندورید و مک و ios(برنامه نویسی ایفون و ایپد) ب راحتی قابل اجرا روی مک هست برای برنامه های ویندوز هم میتوانید با پارالل ویندوز رو بصورت مجازی بالا بیارید و لز سیستم عامل مک خارج نشوید تا کارایی سیستم پایین نیاد
    مدل پیشنهادی من با این بودجه شما مدل me294 هست قیمت حدود ۷:۵
    مشخصاتشو که میتونید تو سایتهای مختلف ببینید نکنته قبال توجه دارا بودن این لپتاپ به کارت کرافیک قدرتمند gddr5 gt750 هست که نیاز های معماری شما را در اینده برطرف میکند و چون سایز این لپتاپ مناسب تر است مشکلی با رزلوشن ویندوز نخواهید داشت
    واقعا از راهنماییتون ممنونم !اما خوب خیلی گرونه ! مدله ارزاون تری مد نظر ندارین با این شرایط ؟ برای کار معماری می تونم بعدا باز پول جمع کنم سیستم بچینم
    لپ تاپ
    MSI GE60 2OE
    با قیمت 3.8 میلیون از لحاظ سخا افزاری با مک بوک me294 برابری می کنه ... نظرتون چیه ؟
    واقعا خیلی خیلی از راهنماییتون ممنونم
    Last edited by kiak22; 04-09-2014 at 11:43.

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    دانشکده مهندسی!

پيش فرض

من مک بوک را بخاطر وزن کم کیفیت بدنه ساخت بالا و باطری قوی و سیستم عامل مک ویشنهاد دادم چیزهای که تو رشته نرم افزار حیاتی هست
    شاید حتی یک مدل ۲ تومن از ایسوس هم کانفینگش با اپل یکی باشه ولی قطعا مشخصات بالا رو نداره
    مدل ام اس ای هم مدل خوبی هست اگر صرفا برا کارسنگین و بازی بخواهی ولی چون برنامه نویسی داری میتونی با این بوجه انتخاب های هدف مند تری را داشته باشی مثلا برا برنامه نویسی مهم نیس کرافیکت gtx860 باشه یا اینتل!! پس بهتره مثلا پولی را که بابت کارت گرافیک میدی در جای بهتری هزینه کنی
    از اپل در حودو ۴ تومن مدل mgx72 که تازه یک هفته وارد ایران شده مدلی مناسب شما هست با مشخصات
    cpu:i5 u 4000
    ram 8 ddr3
    vga intel iris (قدرت معادل gt650 و ۷۴۰)
    مانیتور ۱۳ اینچ رتینا
    وزن فقط ۱:۵ کیلو!
    هاررد هم ۱۲۸ گیگ فلش استرونگ که حدود ۳ برابر ssd سرعت داره حدود ۸۰۰ مگ بر ثانیه چیزی حدود ۱۰ برابر هارد لپتاپ msi که گفتی

تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

من مک بوک را بخاطر وزن کم کیفیت بدنه ساخت بالا و باطری قوی و سیستم عامل مک ویشنهاد دادم چیزهای که تو رشته نرم افزار حیاتی هست
    شاید حتی یک مدل ۲ تومن از ایسوس هم کانفینگش با اپل یکی باشه ولی قطعا مشخصات بالا رو نداره
    مدل ام اس ای هم مدل خوبی هست اگر صرفا برا کارسنگین و بازی بخواهی ولی چون برنامه نویسی داری میتونی با این بوجه انتخاب های هدف مند تری را داشته باشی مثلا برا برنامه نویسی مهم نیس کرافیکت gtx860 باشه یا اینتل!! پس بهتره مثلا پولی را که بابت کارت گرافیک میدی در جای بهتری هزینه کنی
    از اپل در حودو ۴ تومن مدل mgx72 که تازه یک هفته وارد ایران شده مدلی مناسب شما هست با مشخصات
    cpu:i5 u 4000
    ram 8 ddr3
    vga intel iris (قدرت معادل gt650 و ۷۴۰)
    مانیتور ۱۳ اینچ رتینا
    وزن فقط ۱:۵ کیلو!
    هاررد هم ۱۲۸ گیگ فلش استرونگ که حدود ۳ برابر ssd سرعت داره حدود ۸۰۰ مگ بر ثانیه چیزی حدود ۱۰ برابر هارد لپتاپ msi که گفتی
    والا من شرمنده ام اینقدر سوال می کنم اما خوب حمل یک شی 1.5 کیلویی یا 2.5 توی کوله پشتی اونقدرا فرقی نداره و زیاد مهم نیست اما خوب شارژ دهی مبحث مهمیه !
    دلیل تاکید روی سیستم عامل مک تنها برنامه نویسی برای مک و ios هتسش ؟ صفحه نمایش 13 اینچی که واقعا کوچیه ! ادم کور میشه باهاش 13 ساعت کار کنه

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    دانشکده مهندسی!

پيش فرض

مک سیستم عامل رون تری هست مصرف ش کمتره ویروس نمیگیره و....
    ۱۳ اینچ روی مک کوچیک نیس چون میتونید تغییر رزلوشن بدین بدون افت کیفیت
    منم تاکیدی روی اپل ندارم من تاکیدم اینه که باید ب چیز های که نیاز ندارید اهیمت ندین
    مدل های سونی هم تو رنج ۴ تومن خیلی مناسب هستند
    همین msi هم خیلی خوبه وزنش کمتره نسبت ب رقباش
    دوست عزیز منم ۴ سال پیش که مهندسی نرم قبول شدم موقع خرید لپتاپ گفتم وزن مهم نیس حملش میکنم اما یک ترم که گذشت پشیمون شدم وزن مهمه
    باید. در نظر داشته باشد یک یک شارزش نیم کیلو هم باید حمل کنید
    ی پیشنهاد
    اگر بطور حرفه ای میخوای برنامه نویسی کنی و هیچ کار دیگه ای وقت نمیزاری مدل msi بدرد شما نمیخوره بدلایل پست قبل اما اکر استفاده ترکیبی داری مدل msi خوبه و روی مدل n550 ایسوس هم میتونی فک کنی البته وزنش خیلی تو ذوق میرنه با شارژش 3.5 کیلو!

8. این کاربر از HOJ-JAT بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن لپ تاپ mg_mahyar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

HP Envy 17 t - YD35
    مشخصات فیزیکی:ابعاد: 37.6~32.3 × 249.5 × 383 میلی‌متر - وزن: 2.8 کیلوگرم
    پردازنده مرکزی:Intel Core i7 4900HQ 2.40GHz up to 3.40 GHz
    حافظه RAM:ظرفیت: 16گیگابایت - نوع: DDR3
    حافظه داخلی:ظرفیت: 2 ترابایت
    پردازنده گرافیکی:NVIDIA GeForce GTX 740M 2GB
    صفحه نمایش:17.3 اینچ از نوع TFT LED-backlit LCD با دقت Full HD 1920x1080 - با روکش مات
    امکاناتVD-RW Webcam Backlit Keyboard Card Reader Wi-Fi Bluetooth Ethernet Port VGA Port HDMI Port
    سایر مشخصات:باتری 6 سلولی - فاقد سیستم‌عامل
    مرکز کامپیوتر ایران واحد 156

__________________________________________________ ___________________________________
    all In one به درد شما نمیخوره. یا PC بخر یا لپ تاپ
    ضمنا بگم اگر قدرت برات مهمه با بودجه لپتاپ ، میتوین پی سی بهتری بخری

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    شهرکرد

پيش فرض

اگه بحث برنامه نویسیه و گرافیک اهمیت نداره و بردازنده مهمه خوب ge60 اباچی بردازنده قوی تر داره و واسه اینکار مناسب تره وزنش هم ۲.۴ هست که متعادله
    یه ssd هم با ۳۰۰ تومن بهش اضافه میکنی که برسه به apple ی مقداری سنگین تر از apple میشه که به نظرم ارزش حمل و نقل داره و ازش همه استفاده ای میشه کرد.

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •