بله خوبه دوست عزیز ولی من خودم باروش اول همیشه کار می کنمچه در تعمیر چه در ساخت وساز مشکلی نیست نور هم خوبه
خلاصه مرسی
بله خوبه دوست عزیز ولی من خودم باروش اول همیشه کار می کنمچه در تعمیر چه در ساخت وساز مشکلی نیست نور هم خوبه
خلاصه مرسی
فقط یه مطلب خیلی مهم :
مداری که گفتم برای تمام LED ها است یعنی 20 تا باهم . اگه تعدادکمتر یا مثلا یکی رو با اون روش روشن کنید حتما میسوزه !! پس همه رو با هم وصل کنید قطب منفی و مثبت هم فراموش نشه !
دوستان سپاس از راهنمایی هاتون ولی به خدا من گیج شدم
آشنایی من با برق در حد کیت های آموزشی هستکه توشون مقاوت و دیود و همه چیز هست بعد راهنما داره که کدومو کجا وصل کنم و ..
اگر می شه اینجوری به من بگین چکار کنم:
یعنی بگین که فلان مقاوت رو بخر + فلان دیود + فلان چیز دیگه . بعد دو سر فلان رو بزن سر فلان چیز
اکنون من 20 تا ال ای دی خریدم که 1 ولت هستند و 10 تا هالوژن دارم که می خوام توی هر هالوژن دوتا از اینها رو بزارم. هالوژن ها هم با سیم از پیش به هم وصل هستند و می شه از این سیم ها استفاده کرد
اگر می شه اینجوری راهنمایی کنید
دوست عزیز +مثبت ال ای دی هارو به یکدیگر وصل کن-منفی هارو هم همینطور بعد به قطب یه مقاومت هم در اخر به یاکی از قطب ها وصل کنید مقاومت180اهم یک مدار یسو ساز هم گذاشته بودم تو پست های قبلی ال ای دی هارو به اون وصل کنید
دوست گرامی من تا اینجا رو متوجه شدم. اگر می شه یه نقشه مانند همین شکلی که کشیدم بکشید. یعنی مثلا در فلان جاش (مانند همین مقاومتی که گذاشتم) دیود یا .. اگر نیاز داره بکشین:
![]()
بله دوست عزیز همین طوره که خودتون عکس گزاشتید
![]()
بدون شرح / تاریخ آزمایش : امروز:
پ.ن = سمت چپ با مقاومتی که گفتم ، سمت راست با مقاومت 180 اهم
Last edited by New Ray; 01-09-2014 at 20:05.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)