c
باووو اینقدر اینترنت اینترنت میکنید یه عکس از پینگاتون بذارید بخندیم![]()
c
باووو اینقدر اینترنت اینترنت میکنید یه عکس از پینگاتون بذارید بخندیم![]()
به نظر من اینترنت برداشته میشه . یه روزی میرسه همه دنیا به مضر بودن امواج وای فای و رادیوها و سیگنالهای دیجیتال و امواج موبایل و فلش دوربینها برای مغر و چشم و قلب پی میبرند.
پس تا اونموقع بیایین برای از بین بردن امواج مضر در بدن..از میوه ها استفاده کنیم..
![]()
سلام دوستان
ممنون از کیان عزیز برای ایجاد این تاپیک
بنظر بنده توسعه و رشد حوضه وب و اینترنت به گونه ای هست که این فضای مجازی هر چه بیشتر تبدیل به فضای واقعیمون بشه . البته در این بین ، گروه ها و سازمانهایی هم هستن که از این کار جلوگیری میکنن و همین امر باعث رشد بیشتر فضای مجازی میشه آنقدر که آدم های بیشتری رو جذب خودش کنه . در آینده این فضای مجازی با دنیای واقعی ما تلفیق میشه تا حدیکه دیگه نمیشه تفکیکی انجام داد بین این دو فضا .
مطمنا سرعت و کیفیت این شبکه جهانی تا حدی میرسه که دیگه تمامی شبکه های دیگه رو در بر میگیره و همه در بستر این شبکه به فعالیت خودشون ادامه میدن ، همچنین باید ارتباطات بین سیاره ای رو هم به این جمع اضافه کرد ، چون مطمعنن سیاره دیگه ای بغیر از زمین ، قابل سکونت خواهد شد و انسانهای زیادی برای سکونت مهاجرت میکنن ( اونم به دلیل گرم شدن زمین و تمامی مشکلاتی که در آینده آثار کارهای خودمون بر سر زمین رو میبینیم )
فضای وب از این حالت فعلی خارج میشه ، همونطوریکه هم اکنون تکنولوژی html5 و css3 به همراه جاوا اسکریپت آینده تمام تعاملی رو نشون میدن ، تا حدی که شاید دیگه از برنامه های موجود روی سیستمهاتون نباشه و همه چی تحت وب انجام بشه ( همون پردازش ابری ) و به همین دلیل دیگه از کیس و مانیتور و ماوس و کیبورد خبری نیست . و همچی با روشهای تعاملی جدید جایگزین میشه .
مواردی که مطمعن هستم اتفاق نمیوفته این هست که ، ارتباطات مستقیم ماشین با مغز انسان پیشرفت شگرفی میکنه ولی با اینحال از همه گیر شدن اون حتما جلوگیری میشه به دلیل ضعفهای امنیتی که همواره در همه سیستمهای ساخته شده دست بشر وجود داره .
خیلی موارد دیگه ای هم بود که میخواستم عنوان کنم ، ولی پست خیلی طولانی میشد و حوصله سر بر
ممنون که تحمل کردینو خوندین![]()
در آینده مدارس و دانشگاه ها دیگه تعطیل می شوند و مدارس مجازی و اموزش از منزل جای آن را می گیرد چیزی که الان در آمریکا وجود داره
انسان هایی به دست انسان ساخته میشه که میتونید ازشون هرنوع استفاده ای کنید اعم از جنسی ،آزمایشگاهی ،علمی ، اقتصادی و ...
سلام دوستان
یکی از نظریه هایی که من دارم اینه که در حال حاضر همه چیز در حال سه بعدی شدنه.
امکان داره در آینده هم زبانی ساخته بشه که بتونیم توسط اون سایت های سه بعدی بسازیم.
باتشکر![]()
ما که نگفتیم سرعت اینترنت مون زیاده.
گفتیم نظریه بدید.
یکی از خیالی ترین نظریه درباره اینترنت توی ایران ، افزایش سرعت اون هست.
ما اینجا نظریه می دیم هر چقدر هم خیالی باشن خارجی ها یه روزه واقعیشون می کنند و اگه دست ایران باشه توی چند هزارسال.
پیاده سازی siri به شکل وبسایت برای اپل کار سختی نیست .....
پس همچین چیزی هست
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)