بله حتی ممکنه تا ۴ سال ولی اگه امروز روی الترا بازی میکنی باید سال اینده بیای روی مدیوم
بله حتی ممکنه تا ۴ سال ولی اگه امروز روی الترا بازی میکنی باید سال اینده بیای روی مدیوم
خیلی ممنون از همه ی دوستان ولی لطفا از بحث اصلی فاصله نگیرید و مدل هایی که میمونه رو بگید ممنون میشم
اتفاقی این مدل رو دیدم بنظرم مناسب شماست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
asus g750jh
مشخصاتشو ببین همه چیش خوبه بجز هاردش که باید با ssd عوض کنی
سلام قیمتش حدودی چقدر هست تو بازار گیر میاد؟؟
ارسال شده از c5502
این که خیلی شاخه نسبت به قیمتش دمتون گرم من این مدل رو با همین قیمت پیدا کردم میخرم حتما
تاریک بسته شد مرسی از همه ی دوستان
سلام دوستان امروز رفتم بازار و با بدبختی پیدا کردم اما خییییییییییییییییلی سنگین بود ادم بخواد ببرش جایی کمرش میشکنه مدل دیگه ای دارید؟؟
بله دیگه لپ تاپ گیمیگ سنکینن بخاطر سیستم تهویه
اگه تا ۸ تومن میتوینی هزینه کنی مدل ریز هم عالی هست کیفیت فوق العاده وزن زیر ۲ کیلو
مدل y5070 لنوو هم عالی هست تازه اومده تو سایت ال دیجیتال هر دوتا مدل رو نگاه من هم ریز هم لنوو
این گیگابایت لپتاپهای 5 میلیونی به بالا میسازه اما قیافشون رو نگاه میکنی انگار یه لپتاپ سطح پایینه .. کلا تو دیزاین خیلی ضعیف عمل میکنند از نظرم
اولا قیافه سلیقه هست
دوما اینطور نیست لپ تاپ 2500 هم توی بازار داره.
استاد شماره ای از این مغازه 47 نداری؟ یه گیگابایت هست به شدت درگیر خودش کرده منو! P15F v2پیش از این رو نمیدونم. ولی توی بازار بود. حتی الان هم هست. به سایتها هم کاری ندارم شما توی بازار رضا مراجعه کنید مغازه 47 هست اونجا که چندین ساله این برند رو داره.
من هیچ چیزی رو قطعی نمیگم فقط توصیه هست. ولی تا جایی که میدونم لپ تاپ های گیگا که تا دو سه هفته پیش فراون توی بازار بود گرارنتی آواژنگ نبود.
4810MQ - HM86 - ram 8 DDR3L - GTX 850m 2G DDR3 - 2.4kg با 2 سال گارانتی بین الملل فقط 3 میلیون و 500!
ولی مشکل اینجاس که گیگابایته! همین! اگه یه شیر پاک خورده ای باشه بگه این مارک چجوریه اوضاعش بخریش پشیمون می شی نمی شی بعد از یکی 2 سال عملکردش افت می کنه نمی کنه...!؟ بعد همه این حرفا اگه خریدی بخوای بفروشی خریدار داره یا صاحب اول و آخرش خودتی...!؟
مخصوصا نسبت به ایسوس اگه بشه مقایسش کرد... اینکه بعضیا می گن پردازنده و چیپست بالا باشه دلیل تضمین عملکرد بالا نیست و این حرفا در مورد این صدق می کنه یا نه...؟
Last edited by sia4; 22-08-2014 at 00:56.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)