الجی در سریهای جدید فقط روی حافظه داخلی خودش ضبط میکنه. سامسونگ هم فایلهای ضبط شده اش رو باید با کلی دردسر و تکنیک روی کامپیوتر اجرا کنی. درکل وقتی ----- خوب داشته باشی نیاز به ضبط از TV نیست و ----- بدون واسطه اینکار رو انجام میده. مگر اینکه بخوای برنامه های سیما رو ضبط کنی.
از سامسونگ تعریف میشه چون در بین برندهایی که الان تو ایران فعال هستن، محصولاتش تا حدودی سرتره. مثلا F8000 سامسونگ در رنج قیمت بالا بی رقیبه و برای قیمتهای خیلی پایین هم دو مدل پلاسمای سامسونگ خیلی کار راه میندازن. در رنج میانی هم که همه برندها محصولات زیادی دارن و سامسونگ هم با 6350، 6450 و 6850 یکی از بهترین هاست.
من زمانی که میخواستم تلویزیون بخرم بین سامسونگ 40F6450 و الجی 42LA66100 مونده بودم. همون زمان هم فقط در داخل مغازه این مدل LG رو تست کردم. تصاویر دوبعدیش خیلی خوبه، مخصوصا واسه فیلم. نمیدونم در بلند مدت پیکسل سوزی دارن یا خیر ولی درکل با 1-2 مورد خرابی نمیشه در مورد یک مدل TV نظر داد. مثلا همین دو دوستی که 6450 دارن و بوردش رو مجبور به تعویض شدن هستن، منی هم که این تلویزیون رو 7-8 ماهه بدون مشکل دارم هم هستم. ضمنا پیکسل سوزی هم اگر داشته باشه LG، وقتی از یه حدی بیشتر بشه گارانتی مجبوره پنل رو عوض کنه.
این رو هم بگم من اون زمان فقط به 3 دلیل 6450 رو خریدم و الجی 66100 رو نگرفتم:
1) از اول بیشتر تمایل داشتم سامسونگ بخرم.
2) اون موقع سامسونگ حدودا 600 تومن ارزونتر بود.
3) سامسونگ 6450 کمی در تصاویر فوتبالی HD از الجی 66100 بهتر بود.
درکل این دو مدل فرق زیادی ندارن. بنظرم یک فوتبال FullHD و یک فیلم با زمینه نسبتا تاریک FullHD (مثل Dark Knight) رو ببر و روی هردو امتحان کن. هرکدوم بنظرت بهتر بود همون رو بخر. خرابی برای هر مدلی ممکنه پیش بیاد ولی مطمئنا اونقدر رایج نیست.