ما با تعویض پاور ، باتری مادربرد ، و جا به جایی اسلات مادربرد مشکلمون حل شد دوست خوبم. پیشنهاد میکنم اول اسلات را عوض کنید بعدش از یک ویندوز با اپدیت های جدید و دستکاری نشده استفاده کنید
ما با تعویض پاور ، باتری مادربرد ، و جا به جایی اسلات مادربرد مشکلمون حل شد دوست خوبم. پیشنهاد میکنم اول اسلات را عوض کنید بعدش از یک ویندوز با اپدیت های جدید و دستکاری نشده استفاده کنید
ممنون! مشکل DVI ـش حل شد الان مثل شما شده که کلا بعد از بوت شدن ویندوز تصویر نمیده!
فقط من اصلا راه نداره پاور عوض کنم! چون پاورم قدیمی نیست و بودجه هم ندارم عوض کنم!
اسلات هم فقط یکی مخصوص کارت گرافیک روی مادربوردم هست که آبیه! دیگه نیست جای دیگه ای :|
تا الان فقط باتری بایوس تاثیر داشته برام! قبلا یک بار اینطوری شد باتری بایوس مادربوردو عوض کردم درست شد و تصویر میداد! الان که تصویر نمیده در واقع تقصیر خودم بود که اینطوری شد! یک مشکل دیگه داشت کامپیوتر که اومدم گفتم شاید با تغییر باتری درست بشه باتری رو که تغییر دادم این مشکل تصویر ندادن کارت گرافیک شروع شد :( حالا هر چی تغییر میدم درست نمیشه!
البته بعضی مواقع تصویر میده اما بعد از 2-3 ثانیه بعد صفحه راه راه میشه و دیگه نمیشه کاریش کرد
ویندوزمم 8.1 Pro هست و دست نخورده!
Last edited by majidred2011; 10-09-2014 at 17:46.
با سلام
دوست گرامی گرافیک شما با توضیحاتی که فرمودید مشکل چیپ داره که باید تعمیر بشه که البته تضمینی هم نداره چون لحیم سردی چیپ بعد از یه مدت دوباره برمیگرده با تعویض ویندوز یا بایوس و این مسائل قابل حل نیست
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)