تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 5 اولاول 12345 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 46

نام تاپيک: ADSL MAXNET/ شركت ماکس ( تبریز ، ارومیه ، اردبیل ، )

کاربر فعال اینترنت همراه اول
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

الان بیشتر شرکت ها دانلود شبانه ندارن ولی ماکس نت هنوز هم داره بعلاوه اینکه میتونید ساعت پیش فرض رو با کمی هزینه اضافی تغییر بدید مثلا بجای 2 تا 8 شما 12 تا 6 بگیرید و کارتون زود راه بیفته و دیگه تا ساعت 2 منتظر نمونید و دیگر اینکه چون شبانه رایگان میده برا فقط 2 گیگش پول میگیره اونم یک بار در اول خرید اکانت و یا شارژ و باقی هر چی دانلود کنی تو ساعات رایگان مفته و اینکه از وقتی این اتفاق افتاده حداقل تو شهر ما یعنی نقده (آذربایجان غربی) سرعت دانلود کلا بالا رفته و برا سرویس های 1 و 2 مگ شده نزدیک 350 و این نسبت به قبل خیلی بهتر هستش . فقط یه مشکل داره که همه دوستان هم اشاره کردن گران حساب کردن اینترنت و هزینه های جانبی اون هست و اینکه بیشتر سرویس ها زیاد طبق سلیقه مشتری نیست و تحمیلی هستش . ولی در کل سرعت خوب شده شبانه رایگان داره با قابلیت تعویض ساعات و از همه مهمتر مثل های وب ترافیک فشفشه به اسم (شهاب) داره که ارزونتر و با سرعت بالاتر میتونید بسته به نیازتون ترافیک برا دانلود بگیرید ما اینجا امتحان کردیم در سیستم شهاب سرعت دان تا 700 میره البته بسته به ترافیک خطتون و نویز سیمکشیتون داره . موفق باشید .

2. 2 کاربر از saber73 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

الان بیشتر شرکت ها دانلود شبانه ندارن ولی ماکس نت هنوز هم داره بعلاوه اینکه میتونید ساعت پیش فرض رو با کمی هزینه اضافی تغییر بدید مثلا بجای 2 تا 8 شما 12 تا 6 بگیرید و کارتون زود راه بیفته و دیگه تا ساعت 2 منتظر نمونید و دیگر اینکه چون شبانه رایگان میده برا فقط 2 گیگش پول میگیره اونم یک بار در اول خرید اکانت و یا شارژ و باقی هر چی دانلود کنی تو ساعات رایگان مفته و اینکه از وقتی این اتفاق افتاده حداقل تو شهر ما یعنی نقده (آذربایجان غربی) سرعت دانلود کلا بالا رفته و برا سرویس های 1 و 2 مگ شده نزدیک 350 و این نسبت به قبل خیلی بهتر هستش . فقط یه مشکل داره که همه دوستان هم اشاره کردن گران حساب کردن اینترنت و هزینه های جانبی اون هست و اینکه بیشتر سرویس ها زیاد طبق سلیقه مشتری نیست و تحمیلی هستش . ولی در کل سرعت خوب شده شبانه رایگان داره با قابلیت تعویض ساعات و از همه مهمتر مثل های وب ترافیک فشفشه به اسم (شهاب) داره که ارزونتر و با سرعت بالاتر میتونید بسته به نیازتون ترافیک برا دانلود بگیرید ما اینجا امتحان کردیم در سیستم شهاب سرعت دان تا 700 میره البته بسته به ترافیک خطتون و نویز سیمکشیتون داره . موفق باشید .
    دانلود شبانه چندان رایگان هم نیس
    و هزینه های نگهداری که میگیرن من کمتر شرکتی دیدم بزنن حساب مشتری
    و اما سرعت دانلود:
    شرکت بلوط با 128 شخصا خودم مغازه دوستان 200 دانلود داشتم
    بچه های مخابرات با سرویس یک مگ بالای 500 -900 دانلود دارن
    و........
    پس ما با سرویس 2 مگ فعلا صحبت سرعت تا 350 رو میکنیم که اونم جدیدا زیاد شده و گرنه اینم نبود

فقط اینو میتونم بگم تا شرکت فقط تبریز بود سرعت خوب بود از وقتی گسترش یافته از کاربر زدن به جیب خودشون فشار نیاوردن

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

4. این کاربر از bahram. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

ضمنا با تعویض ساعت ؛ بالای 7 هزار میافته دان شبانه در هر ماه (3500 که به زور میگیرن +هزینه تعویض ساعت که حدود 3600 میشه )

6. این کاربر از bahram. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

.
    بچه های مخابرات با سرویس یک مگ بالای 500 -900 دانلود دارن
    و........
    پس ما با سرویس 2 مگ فعلا صحبت سرعت تا 350 رو میکنیم که اونم جدیدا زیاد شده و گرنه اینم نبود

.

عجب چشمی زدم این نت مخابرات رو !!!!!!!!!!!!!!
    یهو همه چیشون بهم خورده

تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

ضمنا با تعویض ساعت ؛ بالای 7 هزار میافته دان شبانه در هر ماه (3500 که به زور میگیرن +هزینه تعویض ساعت که حدود 3600 میشه )
    حرف های شما درسته ولی تو این آشفته بازار اینترنت باز هم ماکس نت بهتره همین صبا نت با این همه سر و صدا که به پا کرده درسته شبانه رایگان داره و قیمتهای سرویس هاش خیلی کمتر از ماکس نت هستش و در عوض یه حد و حدودی برا ساعات رایگان داره که اگر اونو رد کنی . کلا دانلود شبانه سرویست محدود و عملا بی استفاده میشه و هیچ طرحی مثل شهاب نداره تا بخوای از جیب خودت خرج کنی و ترافیک برا دانلود بگیری . همین های وب هم فقط برا سرویس های زیر 1 مگ دانلود شبانه داره اونم فقط سه ساعت . درسته سرعت دانلودش زیاده ولی کی ساعت 4 تا 7 صبح ! واقعا سخته تا این ساعت بیدار موندن یا بیدار شدن در این ساعت برا دانلود . فقط یه چیزش خوبه اونم طرح فشفشه که از شهاب ماکس نت دور بر 200 تومن ارزونتره اونم بلاخره پول میدی بابتش . من خودم ماهی با سرویس 2 مگ ماکس نت کمش 80 تا 90 گیگ دانلود شبانه میکنم اونم دقیقا برابر همون سرعت روزانه سیستم . فقط من از قیمتهای این ماکس نت ناراضی هستم . و خواستم به سازمان تنظیمات و مقررات رادیویی اطلاع بدم که تو لیستشون اصلا خبری از ماکس نت نیست؟

9. این کاربر از saber73 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

به نظر من سرویس های مخابرات بسته به شهر و استان فرق داره اول باید یه جایی که از این سرویس ها اشتراک دارن تست کنی و بعدا اقدام به خرید کنی همین استان ما آ-غ اصلا مشخص نیست شبانه رایگان داره یا نه و تو سرویس ها به چنین چیزی اشاره نشده در ضمن تو شهرستان ما نقده اصلا بالای 128 به مصارف خانگی نمیدن باید پارتی کلفت داشته باشی یا جشنواره یا چیزه دیگه ای باشه .

پروفشنال amin_v30's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    021

پيش فرض

دوستان پینگ این شرکت خوبه؟
    میشه DNS هاشو بدین

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

حرف های شما درسته ولی تو این آشفته بازار اینترنت باز هم ماکس نت بهتره همین صبا نت با این همه سر و صدا که به پا کرده درسته شبانه رایگان داره و قیمتهای سرویس هاش خیلی کمتر از ماکس نت هستش و در عوض یه حد و حدودی برا ساعات رایگان داره که اگر اونو رد کنی . کلا دانلود شبانه سرویست محدود و عملا بی استفاده میشه و هیچ طرحی مثل شهاب نداره تا بخوای از جیب خودت خرج کنی و ترافیک برا دانلود بگیری . همین های وب هم فقط برا سرویس های زیر 1 مگ دانلود شبانه داره اونم فقط سه ساعت . درسته سرعت دانلودش زیاده ولی کی ساعت 4 تا 7 صبح ! واقعا سخته تا این ساعت بیدار موندن یا بیدار شدن در این ساعت برا دانلود . فقط یه چیزش خوبه اونم طرح فشفشه که از شهاب ماکس نت دور بر 200 تومن ارزونتره اونم بلاخره پول میدی بابتش . من خودم ماهی با سرویس 2 مگ ماکس نت کمش 80 تا 90 گیگ دانلود شبانه میکنم اونم دقیقا برابر همون سرعت روزانه سیستم . فقط من از قیمتهای این ماکس نت ناراضی هستم . و خواستم به سازمان تنظیمات و مقررات رادیویی اطلاع بدم که تو لیستشون اصلا خبری از ماکس نت نیست؟
    مگه تا 2 شب نشستن راحته؟؟؟که شبانه ماکس شروع بشه
    ضمنا الان داداش دیگه بیدار نشستن نمیخواد IDMرو تنظیم کن شروع وپایان بده خودش سیستم رو برات خاموش میکنه
    یه مثال بزنم براتون :
    دوستم 128 محدود از یه شرکت بسیار بینام داره 3 ماهه 23 تومن میده ماهی 2گیگ با شبانه رایگان از 1-7 صبح
    سرعت دانلودش با منی که یک مگ از ماکس داشتم یکیه و من سه ماهه رو 58 هزار میخرم ماهی 2 گیگ
    پس به چی ماکس نت دل ببندیم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟هیچییییی ییش
    Last edited by bahram.; 27-02-2015 at 15:06.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

دوستان پینگ این شرکت خوبه؟
    میشه DNS هاشو بدین
    نه داداش اصلا دنبال پینگ خوب و تایم کم و سرعت خوب و قیمت مناسب در این شرکت نگرد
    قبلا (3-4 ) سال پیش که شعبه نزده بودن ارومیه و همدان واردبیل و...خوب بود اما الان نهههههههههههههههه

14. این کاربر از bahram. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه zoroasterormazd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

های وب دارم سرویس 1 مگ 8 گیگ 30 تومن ماهانه روزی 8 گیگ دانلود ولش کنین این ماکس واکسو الکی پولتونو میندازین دور

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •