تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 14 از 14

نام تاپيک: کسایی که سال های قبل لپ تاپ متوسطی گرفتن الان پشیمون نیستن؟؟؟

ناظر انجمن های لپ تاپ و نرم افزار Public Enemy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    San Andreas ( محله ی بنفش ها )

پيش فرض

سلام
    ولی واقع بین باشیم اون کارت تو رزولیشن UHD بدجوری کم میاره و تو اون رزولیشن هم همیشه با نهایت قدرتش کار میکنه و لپتاپ بدجوری داغ میکنه. مخصوصا که لپتاپ گیمینگ هم هست.ولی uhd هم برای طراح ها مناسب هست.راستی دوستان باتری y5070 هم جدا میشه؟

دوست عزیز از اول هم قرار نبوده با این کارت گرافیک و صفحه UHD نشست بازی کرد !
    حتی کارت گرافیک دسکتاپ GTX 780 هم در برابر UHD تسلیم می شه و فریم ریت بازی مثل Bioshock infinite رو تا 31 فریم بر ثانیه کاهش میده .

این رزولوشن قراره بیشتر به درد طراح ها بخوره . چون طبق گفته مایکروسافت با این رزولوشن می تونین در ویندوز 8.1 صفحه نمایش رو برای استفاده App ها به 4 قسمت مختلف تقسیم کنید

ناظر انجمن های لپ تاپ و نرم افزار Public Enemy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    San Andreas ( محله ی بنفش ها )

پيش فرض

دوستان محترم واجب شد یه تصحیح در ارتباط با Y5070 کنم .

متاسفانه وارد کنندگان اطلاعات غلظ از این لپ تاپ توی سایت هاشون درج کرده بودن . اومده بودن عکس های Y510 رو به جای Y50-70 قرار داده بودند . سپس کانفیگ ها هم اشتباه شده بود . این لپ تاپ با رزولوشن FHD و بدون درایو نوری عرضه می شه

با تشکر

داره خودمونی میشه starry_girl's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    خیلی دور خیلی نزدیکـ ـ

پيش فرض

به نظر منم اگه قیمت براتون مهمه ایسوز رو انتخاب کنید. ایسوزها لپ تاپای خوبی هستن، هم سخت افزاری هم کارایی. من خودم یه i5 گرفتم یکسالی میشه. برای نرم افزارای مهندسی و گاها گرافیکی در حد فتو شاپ و فلش و ... ازش استفاده می کنم . هیچ وقت تا حالا کم نیاورده با این که کلی برنامه روش نصب کرده بودم برای کارهای دانشگاه چندتا محیط برنامه نویسی یه سری کامل اپلیکیشن های adobe، متلب، vmware با انواع سیستم عامل هایی که روش نصب کردم ولی هیچ وقت اذیت نکرذ. بازی هم حتی بازی های سنگین رو خوب اجرا میکنه . من ازش خیلی راضیم.

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •