این کار رو کردم اما بازم فایده ندارشت البته خیلی کمتر شده و کمتر صفحه آبی میاد
این کار رو کردم اما بازم فایده ندارشت البته خیلی کمتر شده و کمتر صفحه آبی میاد
عزيز وضعيت هارد هم روبرا نيست و هروز بدتر هم ميشه
علت خراب شدن ويندوز هم شك نكن به خاطر هاردته
پيشنهاد ميكنم با برنامه llf يه فرمت سطح پايين بكن و دوباره اسكرين شات بگير ببين وضعيت بهتر ميشه يا نه
فرمت سطح پایین چیه؟
کلی برنامه دارم هارد اضافی ندارم نمیخوام پاک بشن
میتونید با برنامه HDD regenerator هم تست کنید . باید حداقل یک درصد احتمال بدتر شدن وضعیت را هم در نظر بگیرید . این برنامه گرچه اطلاعات را از بین نمیبرد ولی شدیداً توصیه میکنم یک بکآپ از اطلاعات داشته باشید . آموزش این برنامه در پست زیر توضیح داده شد .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لطفاً دقت کنید که در LLF اطلاعات بطور کامل از بین میرود .
اقا پس دیگه مشکل از هارد؟ ولی من میترسم فرمت کنم پاک همه ی دارو ندارم پاک بشه...اگه بخوام بکاپ بگیرم چه مقدار فضا لازم هست؟تقریبا 400 گیگ فووول پر هست
میشه گفت که مشکل کندی سیستم شما از هارد دیسک هست .
قرار نیست که فرمت کنید . برنامه ای که معرفی کردم اطلاعات موجود در هارد دیسک را از بین نمیبرد . در نهایت اگر بهتر نشد میتونید LLF کنید (پس از تخلیه اطلاعات) .
البته دقت کنید روشهای نرم افزاری بر روی Reallocated Sector Count و همچنین Reallocated Event Count تاثیری نخواهد داشت (مقدار نوشته شده در ستون Data کمتر نخواهد شد ولی ممکن هست به خاطر remap شدن بدسکتوریها دائماً درحال بیشتر شدن باشد). در مورد CRC Error هم موارد گفته شده در پست زیر را هم انجام بدهید .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بستگی به برنامه بکآپ گیری دارد که قابلیت فشرده سازی داشته باشد و یا خیر . همچنین بستگی به این دارد که اطلاعات تا چه حد قابل فشرده شدن باشد. من پیشنهاد میکنم در فکر فشرده سازی نباشید که وقت گیر هست و بدون اینکه از برنامه خاصی استفاه کنید اطلاعات را روی هارد دیسک دیگر کپی و پیست کنید.
تمام این راها رو امتحان میکنم ببینم چی میشه اطلاع میدم
دوست خوبم یه مقوله توی برق هست به نام ممرزیستور میگه که یه یکی از اساس برق مقوله ای هست به نام حافظه مقاومتی یعنی چی؟یعنی مدار و سیم های pcb با یه سطح برق و جریانی مج شدن و تغییر کردن براشون سخته.
واسه همین دلیل هست که معمولا بعد از تعویض یکی از قطعات این مشکلات پیش میاد
البته ممکنه مادربردت ضعیف باشه نسبت به قبلی که داشتی.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)