تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 17 از 17

نام تاپيک: مشاوره برای خرید کارت گرافیک با این سیستم فعلی که دارم

آخر فروم باز sayanermia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

CPU قطعا محدودیت ایجاد خواهد کرد برای 270X. بهترین کار اینه که یک پردازنده Phenom II X4 دست دوم + یک کولر مناسب تهیه کرده و پردازنده را اورکلاک کنید.
    عرفان جان اینطوری که هزینه خیلی بالا میره
    حدود 200 تومن پردازنده میخواد
    بین 70 تا 100 تومن هم کولر
    پاور هم هست که 530 یا 600 وات میخواد
    گرافیک هم که 800 تومن
    هزینه تا 1.5 میلیون میره

البته اگه بودجه باشه که خیلی بهتر میشه
    ممنونم ازتون ولی متاسفانه بودجه تا این حد رو ندارم :( اگر بخوام 1.5 هزینه کنم خب 500 میذارم روش این سیستم فعلی رو هم رد میکنم کلهم اجمعین مادربرد سی پی یو رم گرافیک عوض میکنم پس انگار با این سیستم داغون هزینه گرافیک کنم به دردم نخواهد خورد :((

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

اساتید لطف کنید راهنمایی کنید. من هم همین شرایط رو دارم
    دیروز میخواستم روی سیستمم بازی watch dogs رو اجرا کنم. بالاخره اجرا شد ولی با تنظیم تمامی گزینه های گرافیک روی کمترین و رزولوشن 600*800 ؛ در نهایت با سرعت 1 فریم در ثانیه اجرا شد. از 4 گیگ رم حدود 3.8 اشغال شده بود. تا حالا سابقه نداشت هیچ بازی با رزولوشن فول اچ دی با لگ اجرا کنه. 7 سال پیش این سیستم رو خریدم:

main: ep45-ud3r gigabyte
    ram: 2*1 GB (buss 1066), 1*2 GB (buss 800) b
    graphic: gtx 260 216 core
    power green GP685 B
    HDD 500 sata
    cpu: quad core q9400

سوالم این هست که آیا با خرید 2 گیگ رم دیگه میشه این بازی رو اجرا کرد یا نیاز به خرید کارت گرافیک هست؟ و اگر نیاز هست آیا مثلا r9 270x یا 260 رو میشه رو این کیس سوار کرد یا نیاز به تغییر کل کیس هست. (مین برد ظاهرا pci express 1.0 رو ساپورت میکنه اما تو مشخصات این کارتهای گرافیک نوشته pci express 2.0 ... اینها یعنی چه؟!).گیمر حرفه ای نیستم و نمیخوام زیاد هزینه کنم. شاید سالی یکی دو بازی. ممنون میشم راهنماییم کنید.

کاربر فعال مشاوره خرید سخت افزار، دوربین های دیجیتال و فیلم برداری amir200812's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    URMIA CITY پاریس ایران

پيش فرض

اساتید لطف کنید راهنمایی کنید. من هم همین شرایط رو دارم
    دیروز میخواستم روی سیستمم بازی watch dogs رو اجرا کنم. بالاخره اجرا شد ولی با تنظیم تمامی گزینه های گرافیک روی کمترین و رزولوشن 600*800 ؛ در نهایت با سرعت 1 فریم در ثانیه اجرا شد. از 4 گیگ رم حدود 3.8 اشغال شده بود. تا حالا سابقه نداشت هیچ بازی با رزولوشن فول اچ دی با لگ اجرا کنه. 7 سال پیش این سیستم رو خریدم:

main: ep45-ud3r gigabyte
    ram: 2*1 GB (buss 1066), 1*2 GB (buss 800) b
    graphic: gtx 260 216 core
    power green GP685 B
    HDD 500 sata
    cpu: quad core q9400

سوالم این هست که آیا با خرید 2 گیگ رم دیگه میشه این بازی رو اجرا کرد یا نیاز به خرید کارت گرافیک هست؟ و اگر نیاز هست آیا مثلا r9 270x یا 260 رو میشه رو این کیس سوار کرد یا نیاز به تغییر کل کیس هست. (مین برد ظاهرا pci express 1.0 رو ساپورت میکنه اما تو مشخصات این کارتهای گرافیک نوشته pci express 2.0 ... اینها یعنی چه؟!).گیمر حرفه ای نیستم و نمیخوام زیاد هزینه کنم. شاید سالی یکی دو بازی. ممنون میشم راهنماییم کنید.
    مشخصا رم شما کم میاره!
    بهترین کار اینه که یه رم 2 گیگ دیگه از یکی از دوستان تهیه کنید و تست کنید!
    احتمال زیاد اگه از رم باشه، 90% مشکل یا 2 گیگ رم که مجموع رمهاتون رو به 6 گیگ برسونه، حل میشه!
    ولی در آینده نچندان دور بفکر تعویض گرافیک هم باشید!

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

مشخصا رم شما کم میاره!
    بهترین کار اینه که یه رم 2 گیگ دیگه از یکی از دوستان تهیه کنید و تست کنید!
    احتمال زیاد اگه از رم باشه، 90% مشکل یا 2 گیگ رم که مجموع رمهاتون رو به 6 گیگ برسونه، حل میشه!
    ولی در آینده نچندان دور بفکر تعویض گرافیک هم باشید!
    ممنون از پاسخگویی شما؛
    فردا میرم ببینم رم 2 گیگ ddr2 تو بازار هست یا نه. این آخرین اسلات مین بوردم هست که خالیه. بنظر شما خرید رم ddr2 و هزینه کردن روی این سیستم آفتابه خرج لحیمه یا کار منطقی فعلا؟ اگر با رم 2 اضافه هم مشکل حل نشد و خرید کارت گرافیک اجتناب ناپذیر شد، آیا قضیه ی PCI Express 1 مین بورد مشکل ساز نمیشه؟ و پاور پاسخگوی کارت گرافیک مورد نظر جدید هست؟ ممنونم

کاربر فعال مشکلات سخت افزاری TREASURES's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    ایمان نیرومند هستم ساکن کرمانشاه

پيش فرض

ممنون از پاسخگویی شما؛
    فردا میرم ببینم رم 2 گیگ ddr2 تو بازار هست یا نه. این آخرین اسلات مین بوردم هست که خالیه. بنظر شما خرید رم ddr2 و هزینه کردن روی این سیستم آفتابه خرج لحیمه یا کار منطقی فعلا؟ اگر با رم 2 اضافه هم مشکل حل نشد و خرید کارت گرافیک اجتناب ناپذیر شد، آیا قضیه ی PCI Express 1 مین بورد مشکل ساز نمیشه؟ و پاور پاسخگوی کارت گرافیک مورد نظر جدید هست؟ ممنونم
    پاور شما برای R9 280 هم کافیه

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

با سلام بنده با نظر دوستمون موافقم اگر کلا سیستم رو تغییر بدهید وبرپایه سوکت 1150 ببندید که خیلی بهتره چون سی پی یو در بازی های جدید نقش تعیین کننده داره

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

با سلام بنده با نظر دوستمون موافقم اگر کلا سیستم رو تغییر بدهید وبرپایه سوکت 1150 ببندید که خیلی بهتره چون سی پی یو در بازی های جدید نقش تعیین کننده داره
    بله، رم ۲ گیگ اضافه کردم، حالا کارکرد cpu به ۱۰۰٪ میرسه و بازی با سرعت ۲ فریم در ثانیه بصورت ۶۰۰*۸۰۰ اجرا میشه! فکر میکنم وقت خداحافظی با این سیستم رسیده... :(

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •