تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 14 از 14

نام تاپيک: برای بهتر شدن سرعت اینترنت ایران و افزایش پهنای باند آن چه راه هایی را پیشنهاد می کنید؟

آخر فروم باز khoodet's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

تا وقتی نگاه قیوم بودن تو مسولین هست درست نمی شه این چیزا
    یعنی این قدر زورم میده نگه قیوم بودن واینکه مردم خودشون نمی فهمن ما باید بهشون بگیم چی خوبه چی بده
    به خاطر همین مردم مثل گوسفند فرض کردن که اگه جمعیت زیاد شد فرمان میدن کم کنید یا بالعکس الان اینترنت هم همینه اونا باید تشخیص آیا اینترنت پر سرعت برای مردم خوب یا نه مردم حق هیچ گونه دخالتی ندارن
    تا این نگاه درست نشه هیچی این مملکت درست نمی شه

2. 3 کاربر از khoodet بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز david-ebi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    IR

پيش فرض

من یک مطلبی رو میخواستم بگم.کم کم آی اس پی ها دارن پهنای باندهای بالا مثل 10 و 12 مگ رو ارائه میدن و به نظر من تا یک یا دوسال دیگه شاید به نهایت و اوجش یعنی 24 مگابایتم برسه.اما مشکلی که این وسط هست و خیلی دردآوره اینه که اکثر خطوط تلفن به علت کیفیت پایین و نویز زیاد و دور بودن از مرکز مخابراتی از چنین سرویسهایی محرومند.برای حل این مشکل من دو راه حل به نظرم میرسه.بیشتر شدن تعداد مراکز مخابراتی و در نتیجه کمتر شدن فواصل مشترکین تا مراکز مخابرات و راه دوم در صورت انجام نشدن راه اول که قطعا هم راه اول انجام نمیشه چون دولت عزیز نمیاد واسه اینکه کیفیت اینترنت مردم بره بالاتر چنین هزینه های گزافی(مثل ساختن مراکز جدید مخابراتی) را متقبل بشهدر راه دوم من پیشنهاد میکنم حداقل از دستگاههای رپیتر در سر راه کابلی مرکز مخابرات تا منازل مشترکین استفاده کنند تا سیگنال تقویت بشه و میرایی کمتر بشه و اون بدبختی هم که 5 یا 6 کیلومتر با مرکز مخابرات فاصله داره بتونه مثلا از سرویس 12 مگ هم استفاده کنه.(الان از دستگاه رپیتر فقط در فواصل بالاتر از 8 یا 10 کیلومتر و در حومه شهرها و یا روستاهای اطراف شهرها که دیگه خیلی از مرکز مخابراتی دورند استفاده میشه)باور کنید این مشکل کم کم داره زجرآور میشه.الان پهنای باندها داره میره بالا مرتبا اما کیفیت خطوط تلفن اینقدر بده که اصلا اجازه داشتن پهنای باند بالا را به مشترک بیچاره نمیده.یعنی اگر همه مشکلات حل بشه و سرعت اینترنت چند برابر بشه و قیمتهاشم نصف بشه بر فرض محالاین مشکلی که گفتم بزرگترین مشکلی است که ملت را از داشتن اینترنت پرسرعت واقعی قرن 21 امی محروم میکنه.البته مقداری از این نویز به تجهیزات کم کیفیت آی اس پی ها در مراکز مخابراتی هم مربوط میشه که اونا هم باید به نوبه خودشون از تجهیزات عالی استفاده کنند و نه دستگاههای چینی و نمونه بارزش هواوی که اکثر آی اس پی های عزیز از اون استفاده میکنند.به نظر من الان مشکل اصلی اینترنت کشور ما همینه که گفتم.این مثل این میمونه که بهترین قطعات دنیا را برای اسمبل کردن یک ابر رایانه در اختیار داشته باشی اما هنوز پاوری که جوابگوی برق مصرفی این قطعات فوق العاده باشه ساخته نشده باشه.خوب اونوقت کل این قطعات با یک تیکه پلاستیک فرقی ندارند.الان طوری شده که تقریبا باید همسایه مرکز مخابرات باشی تا بتونی از یک پهنای باند بهتری استفاده کنی
    Last edited by david-ebi; 29-07-2014 at 16:03.

4. 2 کاربر از david-ebi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز david-ebi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    IR

پيش فرض

سلام

عزیز اینترنتی که میگم از کره جنوبی هست 8 یعنی اینترنت معمولیش.
    خدا می دونه اینترنت پرسرعت اصلیش دیگه چیه. اینترنت معمولی ایران فوقش 100 کیلوبایته.
    فقط جهت اطلاع در آخرین رده بندی هنگ کنگ با متوسط سرعت 79 مگابیت در ثانیه در دنیا در سرعت و کیفیت اینترنت مقام اول رو داره.اگه اشتباه نکنم این مقایسه بین تقریبا 200 کشور دنیا انجام شده و ایران با متوسط سرعت 3.07 مگابیت رتبه 169 رو کسب کرده.تازه در متن خبر گفته که متوسط سرعت در ایران کمتر از این عدد گفته شده است چون این عدد رو بر مبنای سرعت کسانی که از ایران واسه تست سرعت وارد سایت اسپیدتست یا اوکلا شدن به دست آوردن که در حقیقت و در عمل متوسط سرعت ایران از اینم کمتره.میتونید متن کامل خبر رو تو این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ببینید.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

سلام جز استفاده از برنامه افزایش و عبور از چ ی ل ت ر ینگ چیزی پیشنهاد نمیکنم ورژن جدید برنامه آماده هست فایل update رو هم اجرا کنید تا برنمامه بروز بشه هر روز

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •