تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 3 اولاول 123 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 28

نام تاپيک: راهنمایی خرید بین دو مدل Z510 d و z5070

اگه نباشه جاش خالی می مونه hosseinskandari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

به نظر من اگه به هیچ وجه نمیتونی تا 2350 بیشتر پول بدی (یعنی z510 i7 مالیده عملا) ... 5070 بخر سری i5 اگه میخوای از کیفیت تصویرش استفاده کنی و گرافیکش که جدید و نسبتا قوی هست.. (کیفیت تصویر خیلی مهمه تو لپتاپ البته به نظر من) اگه میخوای کمتر هزینه کنی Z510 مدل i5 بخر که خیلی ارزونتره.. ولی خب کیفیت صفحه رو نداره و گرافیکشم 740M هستا..

ضمنا 740M هایی که رو ASUS هست سری قدیمیه و از 840 کمکی قویتره.. منتهی رو z510 اینجور که فهمیدم 740M جدید رو گذاشتن که یکم ضعیفتره از 840M ....

اگه یکم تو گرافیک کوتاه بیای و خیلی خیلی برات CPU مهم باشه میتونی G510 بگیری دوروبر 2150 اینا با i7 و رم 8 گیگ و منتهی گرافیک 8750 که یه 5-10 درصدی از 740 ضعیفتره.. ولی در عوض داری یه لپتاپ i7 میخری با رم 8!!

اگه برا بازی و فیلم میخوای و بیشتر نمخوای هزینه کنی به نظر من بذار رو لپتاپ FHD و گرافیک بهتر... CPU i5 هم بود اشکالی نداره!

2. این کاربر از hosseinskandari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Amir_Ariamehr2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

همچین نوشتی مالیده که شک کردم مگه 510 چند بوده بابا 2400 که بیشتر نیس
    کلا الان واسم فقط گرافیک مهمه و اینکه رم رو هم مگه بعد نمیشه عوضش کرد و رم بهتری انداخت؟؟؟
    بعد دیگه واسه گیم و فیلم میخوام و عملا صفحه خود لبتاب فقط و فقط برای وبگردی استفاده میشه و مابقی کارهام رو روی Led انجام میدم یعنی بازی و فیلم
    پوزش میخوام که اینهمه مزاحمتون میشم
    بعدشم هر کسی میگه نهایتا تا فلان قیمت میتونم هزینه کنم ولی پاش بیفته 200 هم از ته قیمتشون هم میرن بالاتر
    منم همینطور حتی تا 2.600 هم اوکی هستم واسه خرید و این واقعا سقف هزینه من هست

4. این کاربر از Amir_Ariamehr2003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

رم رو دادا همین اول بخر هرچی میخوای.... 6 باشه یا 8 تو گیم فرقی نداره... من خودم باشم 8 میخرم..... از من میپرسی درسته میخوای همه کارو رو LED کنی ولی بازم FHD بخر!! 5070 بخر با i5 و گرافیک 840.. بقیه پولو (330) یه ssd 120 گیگ سامسونگ ببند روشو پرواز کن! بودجتم اینجوری بازم میرسه!

هرجور دوست داری بازم.. من خودم اگه پولم اساسی برسه N56JR میخرم که 3200 هست... بخوام اونو نخرم میام 5070 ای که به شما گفتمو میخرم و ssd رو ردیف میکنم! فراموش نکن همه مشکل کار ما با کندی لپتاپ از اون هارد مکانیکی توشه! خودم سریع بودن لپتاپ برام خیلی مهمه برا همین ssd رو خواهم خرید هر مدلی که بخرم

6. 3 کاربر از hosseinskandari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن های لپ تاپ و نرم افزار Public Enemy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    San Andreas ( محله ی بنفش ها )

پيش فرض

دوست عزیز زیاد درگیر مسایل پردازنده نباشین . زیاد تو سایت ها دیده میشه که می گن پردازنده سری U ضعیفه .

واقعیت اینه که این پردازنده ها ضعیف نیستن . سری قبلی خیلی قوی بودن ! اینقدر قوی که بسیاری از مواقع کاربردی نداشتند .

بنده خودم Lenovo Z500 با پردازنده I7 3632QM با فرکانس 2.2 گیگاهرتز دارم . توی یه عکس به بچه ها نشون دادم که مصرف پردازنده لپ تاپ بنده در هنگام نصب و اجرای تمامی درایور ها و نرم افزار های پیش فرض + آنتی ویروس فعال + IDM + فایر فاکس فقط 7 تا 10 درصد بود !!!! با یه بازی سنگین مثل Crysis 3 که 2 گیگ از رم رو اشغال می کرد مصرف به 28 درصد ماکزیمم رسید .

شما نیازی نیست نگران قدرت این پردازنده های جدید باشین . کارایی خودشون رو به عنوان یه پردازنده مالتی مدیا دارا هستند .

8. 3 کاربر از Public Enemy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال parsicola's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    Tehroon

پيش فرض

کاملا توصیه های کارشناسانه دوستان عزیزم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] درخصوص پردازنده تائیید میشه. پردازنده خیلی قوی برای کسانی توصیه میشه که در نرم افزارهای مهندسی میخوان رندرینگ سنگین با لبتاپ بگیرن و اینکار رو همیشه انجام میدن! مثل دوست من که گاهی لبتاپش دو هفته روشنه و داره بی وقفه رندر میکنه و برای اون تفاوت 10 درصدی سرعت یه پردارنده میتونه چند روز کارشو جلوتر بنداره! وگرنه در لبتاپ های عادی که برای کاربردهای عادی هستش پردازنده نقش گلوگاه رو بازی نمیکنه و همونطور که دوستان بخوبی اشاره کردند گلوگاه لب تاپ ها در حال حاضر هارد مکانیکی هستش که به جرات میتونم بگم که درصورت جایگزینی با یه هارد پرسرعت جامد ssd راندمان کلی سرعت سیستم تا حدود 30 درصد بالاتر میره! حتی سرعت اجرای برنامه های پرکاربردی مثل اینترنت اکسپلورر و فایرفاکس و باز کردن صفحات وب رو هم بالاتر میبره!
    لذا اولویت رو بر روی مواردی چون کیفیت کلی بدنه، صفحه تصویر ، کارت گرافیک بزرارین که غیر قابل ارتقاء اما حیاتی و همیشگی هستند.

10. 2 کاربر از parsicola بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

سخن دوستان رو منم تایید میکنم.. اگه استفاده خیلی خاصی از پردازنده ندارید روش تاکید بیجا نکنید و مطمعنا سری U حتی i5 نیاز بازی رو هم خواهد تونست برآورده کنه....

اگه نباشه جاش خالی می مونه Amir_Ariamehr2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

نمیدونم چجوری ازتون تشکر کنم بابت راهنماییهای زیباتون مخصوصا دوست خوبم که یه جورایی انگار بهم تشر زد در مورد CPU
    که خیلی روی انتخابم تاثیر گذاشت و دوست خوبم حسین عزیز و تایید دوست دیگمون

13. این کاربر از Amir_Ariamehr2003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

انشا... که انتخابتون بهترین باشه

تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] داداش یه نگا بنداز!! عحیب قیمتش خوبه! از کسایی که ACER میشناسن نظرشونو بپرس!!
    گرافیکش که خیلی خوبه! قیمت هم کمه!
    Acer Aspire V5-573G-74508G1Takk تو دیجی کالا

ولی نیگا کردم خیلی نازک و کم وزنه ولی داغه!!
    Last edited by hosseinskandari; 04-08-2014 at 12:20.

16. این کاربر از hosseinskandari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2014

پيش فرض

سلام راضی هستین؟؟؟؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •