معمولا فن جلو و بغل هوا رو میده تو و فن عقب و بالا میده بیرون
معمولا فن جلو و بغل هوا رو میده تو و فن عقب و بالا میده بیرون
مشکل من هنوز حل نشدهالان متوجه شدم که بیخود و بیجهت فن کارت گرافیکم فول لود رو 5000 دور ینی حدودا 100% میچرخه درحالیکه با صدتا برنامه چک کردم همشون بین 30 تا 40 % نشونش میدن!
نرم افزار msi aftgerburner هم نصب کردم اولا که درست نمیدونم چی به چیه فقط نمودار دماییشو دستی تنظیم کردم ولی بازم طبق اون عمل نمیکنه. یجا تست کردم گذاشتم رو 25% جواب داد گذاشتم رو 100% بازم کار کرد اما وقتی میرم تو بازی دیگه طبق اینا عمل نمیکنه و از اول دموی ورود به بازی رو 100% میمونههههههه تا وقتی از بازی خارج شی حدود 10-15 ثانیه بعدش طبیعی میشه! هم داره بهش فشار میاد هم سر و صداش خیلی آزاردهندستدیگه اینا به تهویه و اینا ربط نداره چون کلا دورش الکی بالاست
![]()
من الان این نرم افزار روی سیستمم نصب نیست ولی اون موقع یادمه با این نرم افزار speed fan رو تنظیم میکردم ومشکلی نداشت
منم تنظیم کردم ولی فقط اسمیه ینی وقتی خارج بازی بهش عدد و نمودار میدی و apply میکنی کار میکنه ولی وارد گیم که میشی دقیقا میره رو 100% و پایینم نمیاد
از کدوم ورژن این نرم افزار استفاده میکنید؟ با نرم افزار speed fan هم میشه کار کرد ولی کار با اون برای شما پیچیده است
msi afterburner 3.0.0
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مهندس اینو چیکارش کنم اصن نمیشه بازی کرد باهاش. بمحض ورود به بازی gpu میره بین 80-100% !!! سرعت فن 4800 دور!!! 80-100% !!! بهیچ صراتی هم مستقیم نیست..... هیچکسم نتونست کمکم کنه
10تا برنامه تست اجرا کردم شونصد مدل سرعت فن رو با msi after burner تنظیم کردم. اصن فرقی نکرد! اگه اورکلاک شده باشه اینجوری میشه؟ اصن اگه اور شده باشه از کجا میشه فهمید؟؟؟ نمیشه برگردوند به حالت اول؟
![]()
نه اور شده باشه هم اینطوری نمیشه
من به نظرم ببر گارانتی نشون بده نباید speed fan اینطوری یک دفعه زیاد بشه یک گرافیک 6850 ام اس آی بود همین مشکل مشابه رو داشت منتها اون دور فن زیاد میشد سریع ولی دما همینطور میرفت بالا و مشکل از مدار pwm فن بود البته میتونه از خود فن هم باشه
حالا فکر کنم مشکل شما یکم مشابه این موضوع است
گارانتی نداره ولی از مغازه یه دوست خریدم که آدم مطمئنیه. تو فاکتور نوشت تا دو هفته هرچی شد بیارش. اینو من هرکارش کردم سرعت فنش تدریجی نیست. اصن الان رزولوشن یه بازی دوسال قبل رو تا آخر آوردم پایین. تمام تنظیمات گرافیکشو off کردم بازم تا میره تو بازی یه ده ثانیه بعد یدفه gpu و fan میچسبه رو 80-100% !!! جرأت نمیکنم بازی کنم هم صداش وحشتناکه هم دورش اما دما به 60 نمیرسه! حتی رو فول لود گرافیک تا 61-62 بیشتر نرفت
نمیدونم چقدر به زبان آشنایی دارید ولی زبان ناقص خودم اینو فهمید که دیودی به نام دیود D201 روی برد این کارت هست که درصورتی که حذفش کنی مشکل speed fan برطرف میشه اما اینکه وجودش اگه باعث این مشکله پس چرا گذاشتنش؟ و درصورت برداشتن این زگیل بعدا ممکنه خطری باشه یا نباشه تقریبا چیزی پیدا نکردم. این تاپیک رو کامل مطالعه کردم شاید به اطلاعات شما هم اضافه کنه اما اگه زبانتون خوبه منم راهنمایی کنین که آیا اون دیود رو بدم بردارن یا خیر؟اینجا گفتن توی کارت msi 7970 خود کمپانی این دیود رو حذف کرده ینی یه نسخه از گرافیک من جدیدتر!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)