سلام ظاهرش و قطرش نسبت به اپاچی چطوره؟؟ زیاد گنده و زشت نیست؟؟؟؟ اخه لپ تاپ باید قشنگ باشه لطفا راهنمایی کنید![]()
سلام ظاهرش و قطرش نسبت به اپاچی چطوره؟؟ زیاد گنده و زشت نیست؟؟؟؟ اخه لپ تاپ باید قشنگ باشه لطفا راهنمایی کنید![]()
بزرگتره و قطرش هم خصوصا در قسمت عقبش بیشتره،وزنشم حدود 1 کیلو بیشتره،ولی قیافش زیباست و به قولی وقتی درشو باز میکنی انگار با یه دستگاه فرازمینی روبرو میشی..
ظاهر بزرگی داره اما ظاهرش خشن و گیمینگه..
حالا یه نفر وزنش براش مهمه،یه نفر هم ظاهرش براش مهمتره...
بستگی به خودت داره.
عالیییییی..مبارکت باشه...فنش برات بچرخه.
قربونت یه فریم ریت تو بازیایی مثل Crysis 3 \Battle4\Watch Dogs\Call of Ghosts بگیر که ببینیم سی پی یو چقدر از کارایی گرافیک کم میکنه...چون مطمئنن میدونی که گرافیکش نمیتونه تهش اون قدرت اصلییشو نمایش بده..فک کنم 10 درصد افت داشته باشه..با Fraps یه فریم بگیر تو اولترا و ماکس(تو ماکس Anti analising رو آف کن..یا بذار رو حداقل،چون خودش آنتی خیلی سنگین میکنه،خصوصا 8x - 16x)
منتظریم...
msi gx60 destroyer FPS-Average Tomb Raider 43.7 (Ultra Settings @1920 x 1080) F1 2013 38 (Ultra Settings @1920 x 1080) Battlefield 4 39.45 (Ultra Settings @1920 x 1080)
تصاویر لپتاپ خودم : دوربین خوب دم دست نبود
زاویه دید رو برو :
زاویه دید از بالا :
زاویه دید از بغل :
![]()
این لپ تاپ واقعا واسه بازی همه چی تمومه.ولی به نظرم واسه همه کارها ge60 مناسب تره
من فک میکنم که 4 حالت داره... شما جابجایی زیادی دارید و یه نوت بوک قابل حمل میخواید تا به راحتی همه جا با خودتون ببرید،این خودش دوحالت داره،اگه پول داشته باشید بهترین گزینه سری GS هست که از 1600تا2200 دلار متغیره...اگه پول ندارید باید برید سراغ سری GE...که سری GE کلا صرف اقتصادی بیشتری داره.
حالت دوم اینه :شما جابجاییتون زیاد نیست و صرفا به دنبال یه Desktop replacement میگردید که گاهی ببرید بیرون با خودتون...اینجا اگه پولت نرسه میری سراغ GX ها... اما اگه پول داشته باشی میتونی بری سراغ GT..که از 1400تا3000دلار داره و یه مدلشم حول و حوش 4000تاست...که از لحاظ قدرتی GT ها بسیار متنوعند...اینجا هم GX صرفه اقتصادی فوق العاده ای داره،برای کسی که واقعا دوس نداره پول خیلی زیادی (6ومن به بالا) برا یه لپ تاپ سنگین بده..
حالا تو ایران با توجه به محدودیت واردات،انتخابا خیلی محدود تر هم میشه...
بیشتر با توجه به این دلایله که یه نفر میره GE60میخره،یه نفرم GX60...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)