تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 13 از 13

نام تاپيک: نخواندن هارد اکسترنال وسترن دیجیتال توسط باکس 3.5

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

سلام خسته نباشید
    من یک بکس هارد دارم و دو عدد هارد وسترن گرین که یکی 500 گیگ و دیگری سه ترا هستش
    وقتی هارد 500 گیگ رو داخل باکس قرار میدم و روشنش می کنم و با کابل یو اس بی که داره به کامپیوتر وصل میکنم هارد بالا میاد ولی وقتی هارد 3 ترا رو داخل باکس میزارم و باکس رو روشن میکنم هارد بالا نمیاد صدای که از هارد شنیده میشه شبیه این هست که انگار هارد روشن شده و شروع به چرخش میکنه ولی یهو خاموش میشه و دوباره شروع به حرکت میکنه و این چرخه ادامه داره
    به نظر شما این مشکل ناشی از چی میتونه باشه؟؟
    هاردم کاملاً سالمه وقتی از طریق کابل ساتا به کامپیوتر وصل میشه به حالت کاملاً نرمال کار میکنه و به پارتیشن ها و اطلاعات روی آنها دسترسی دارم
    ممنون میشم راهنمایی کنید

ناظر انجمن مشکلات سخت افزاری EXTREME's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

سلام خسته نباشید
    من یک بکس هارد دارم و دو عدد هارد وسترن گرین که یکی 500 گیگ و دیگری سه ترا هستش
    وقتی هارد 500 گیگ رو داخل باکس قرار میدم و روشنش می کنم و با کابل یو اس بی که داره به کامپیوتر وصل میکنم هارد بالا میاد ولی وقتی هارد 3 ترا رو داخل باکس میزارم و باکس رو روشن میکنم هارد بالا نمیاد صدای که از هارد شنیده میشه شبیه این هست که انگار هارد روشن شده و شروع به چرخش میکنه ولی یهو خاموش میشه و دوباره شروع به حرکت میکنه و این چرخه ادامه داره
    به نظر شما این مشکل ناشی از چی میتونه باشه؟؟
    هاردم کاملاً سالمه وقتی از طریق کابل ساتا به کامپیوتر وصل میشه به حالت کاملاً نرمال کار میکنه و به پارتیشن ها و اطلاعات روی آنها دسترسی دارم
    ممنون میشم راهنمایی کنید
    یک عکس از صفحه disk managment بدید
    اگر هارد قطع و وصل میشود ممکنه ولتاژ هارد به خوبی تامین نشه و نیاز به آداپتور باشه

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

یک عکس از صفحه disk managment بدید
    اگر هارد قطع و وصل میشود ممکنه ولتاژ هارد به خوبی تامین نشه و نیاز به آداپتور باشه
    دوست عزیز
    اولاً باکس دارای آدابتور جداگانه می باشد
    ثانیاً اصلاً در disk managment هارد جدید اضافه نمیشه (هارد کامل راه اندازی نمیشه که ویندوز بشناسه)
    ممنون

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •