تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: در کجای هرم مازلو قرار گرفته اید؟

راي دهنده
25. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • طبقه اول : نیازهای فیزیکی

2 8.00%
  • طبقه دوم : نیاز به امنیت

3 12.00%
  • طبقه سوم : نیازهای اجتماعی

5 20.00%
  • طبقه چهارم : عزت و اعتبار

11 44.00%
  • طبقه پنجم : خودشکوفایی

4 16.00%
صفحه 2 از 3 اولاول 123 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 26

نام تاپيک: در کجای هرم مازلو قرار گرفته اید؟

کاربر فعال فلسفه B.Russell's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2014

پيش فرض

سلام ، من نمیدونم تو کدوم طبقه هستم چون از هر طبقه یکی دوتا دارم
    هرگاه فردی به طبقه بالاتر حرکت کرد، نیازهای طبقه پایین تر چندان مورد توجه اصلی او نخواهد بود.

اگر هم به صورت موردی به یک نیاز در طبقه های پایین تر احتیاج پیدا کند به صورت موقتی اولویت آن نیاز را بالا می برد ولی هرگز به صورت دائمی به طبقه پایین تر باز نمی گردد.

به عنوان مثال یک شخص موفق از لحاظ تجاری که کارش را نیز دوست دارد در صورتی که مبتلا به سرطان شود (نیاز طبقه پایین: سلامتی) وقت و انرژی زیادی را برای بهبود یافتن صرف می کند، اما همچنان به کار و موقعیت اش به عنوان یک فرد موفق خواهد بالید و احتمالا در صورت توان به کارش باز خواهد گشت.

شما باید بررسی کنی ببینی کدام طبقه بیشتر برات دغدغه ذهنی ایجاد میکنه وگرنه رفت و آمد بین طبقات مختلف هرم مازلو کاملا طبیعی هست.

2. 3 کاربر از B.Russell بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن شعر و داستان نویسی Mr_100_dolari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    ----Balance(3%)Spot----

پيش فرض

هرگاه فردی به طبقه بالاتر حرکت کرد، نیازهای طبقه پایین تر چندان مورد توجه اصلی او نخواهد بود.

اگر هم به صورت موردی به یک نیاز در طبقه های پایین تر احتیاج پیدا کند به صورت موقتی اولویت آن نیاز را بالا می برد ولی هرگز به صورت دائمی به طبقه پایین تر باز نمی گردد.

به عنوان مثال یک شخص موفق از لحاظ تجاری که کارش را نیز دوست دارد در صورتی که مبتلا به سرطان شود (نیاز طبقه پایین: سلامتی) وقت و انرژی زیادی را برای بهبود یافتن صرف می کند، اما همچنان به کار و موقعیت اش به عنوان یک فرد موفق خواهد بالید و احتمالا در صورت توان به کارش باز خواهد گشت.

شما باید بررسی کنی ببینی کدام طبقه بیشتر برات دغدغه ذهنی ایجاد میکنه وگرنه رفت و آمد بین طبقات مختلف هرم مازلو کاملا طبیعی هست.
    خوب این بحث شما نمیشه همون بحث ارزش های فردی ؟

مثلا برای یکی سلامتی ارزش به حساب میاد که در نتیجه باید به ورزش و تغذیه اهمیت بده ...

برای یکی ثروت ارزش به حساب میادش که در نتیجه شغل و نحوه درآمدش براش مهم میشه و ...

که بازم اینا باتوجه به دیدگاه های فرد به زندگی براش حتی ندونسته توی ضمیر ناخودآگاهش طبقه بندی میشه ...

مثلا فردی که ثروت براش ارزش به حساب بیاد ولی علم و تحصیل براش ارزش محسوب نشه ولی به دلیل نشناختن ارزش های خودش ندونسته از طریق تحصیل دنبال پیشرفت و رسیدن به ارزش ثروت هستش و در نهایت ممکنه وسط راه به دلیل تضاد دو ارزش با هم دیگه جا بزنه و درس و تحصیل و رها کنه و یا برعکسش ...

مهمترین اصل شناخت ارزش ها و سپس اولویت بندی کردن اونهاست طوریکه با هم تضاد پیدا نکنن و البته علاقه و در نظر گرفتن شرایط آینده هم تو طبقه بندی کردن ارزشها خیلی مهم به حساب میاد ...

4. این کاربر از Mr_100_dolari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه alittlequestion11's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

ببخشید،
    آیا معیاری علمی برای سنجش میزان رشد شخصیتی و خودشکوفایی آدمها وجود داره؟ (تست روانشناسی یا ...)
    ویژگی های افرادی تکامل یافته تر (از این لحاظ ها) چی هست؟

(من شنیدم مثلا توانایی کنار اومدن با تنهایی یک معیار هست... لطفا اگه کسی اطلاعات بیشتری/نظر خوبی به ذهنش می رسه، بگه)

6. این کاربر از alittlequestion11 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال فلسفه B.Russell's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2014

پيش فرض

ببخشید،
    آیا معیاری علمی برای سنجش میزان رشد شخصیتی و خودشکوفایی آدمها وجود داره؟ (تست روانشناسی یا ...)

(من شنیدم مثلا توانایی کنار اومدن با تنهایی یک معیار هست... لطفا اگه کسی اطلاعات بیشتری/نظر خوبی به ذهنش می رسه، بگه)
    برای این منظور تست روانشناسی زیاد هست ولی برای دانلود به اونصورت وجود نداره.
    فقط میتونم یک نمونه کوچکش رو بهتون نشون بدم.

آزمون خود شکوفایی (Self-Actualization Questionnaire)

بر اساس مقیاس زیر ، عدد مورد نظر را برای هر سئوال ذکر کنید :

6= کاملا موافق
    5=موافق
    4= نسبتا موافق
    3=نسبتا مخالف
    2= مخالف
    1= کاملا مخالف

اگر خواستید میتونین بدون هیچ گونه نقاب زدن یا آرمان گرایی و صرفا با در نظر گرفتن آنچه در زندگی واقعیتون هستین، جواب سئوالات رو به ترتیب با ذکر شماره اش بدین، تا نتیجه اش رو خدمتتون عرض کنم.

8. 4 کاربر از B.Russell بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه مُعین's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

با سلام.
    من پیشنهاد میکنم دوستانی که واقعا دوست دارن آشنا بشن با نظریات آبراهام مازلو( روانشناس انسان گرا (رویکرد سوم به روانشناسی) ) این فایل رو دریافت کنن و بخونن کلیاتی از علم روانشناسی و همچنین رویکرد های روانشناسی و همجنین معرفی روش ها مثل همین هرم مازلو ... رویکرد مکانیستی ...و ... ارایه داده این فایل هم چیزی نیست جز بخش اول از کتاب روانشناسی سال سوم انسانی : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    کلا کتاب های رشته انسانی اطلاعات عمومی خوبی رو در اختیار اشخاص قرار میدن + اینکه مقدمه ای هستن برای مطالعات تخصصی در زمینه ای خاص مثل روانشناسی ؛ فلسفه (سخت ترین درس کنکور انسانی) ؛ تاریخ و...
    موفق باشید .

10. 4 کاربر از مُعین بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه مُعین's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

ببخشید،

با اجازه اساتید بنده اظهار نظر میکنم:
    با توجه به اینکه موضوع علم روانشناسی انسان و عملکرد های انسانی هست و همچنین انسان مانند سایر اشیا نیست و به دلیل رعایت بسیاری از ملاحظات انسانی و ... دقیقا اونچیزی رو که هست ارایه نمیده و همچنین تنها راه توی روانشناسی نیز مصاحبه و معاینه بالینی هست رویکرد های مختلفی به وجود اومدن که هر یک نقاط قوت و ضعفی دارن و گاها روانشناس از چندین روش برای پی بردن به مشکل بیمار استفاده میکنه : رویکرد های فعلی روانشناسی : روانکاوی , انسان گرا, زیست شناختی , شناختی, رفتاری ...
    که بهتره برای اطلاع از هر کدوم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو که معرفی کردم مورد مطالعه قرار بدید . توضیحاتی نسبتا جامع ارایه شده در این زمینه ها + نقاط ضعف و قوت رویکرد ها .

12. 2 کاربر از مُعین بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه alittlequestion11's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

ممنون

بدون هیچ گونه نقاب زدن یا آرمان گرایی و صرفا با در نظر گرفتن آنچه در زندگی واقعیتون هستین،
    باید اعتراف کنم این قسمتش خیلی سخته!

راستش فکر نمی کنم خیلی تونسته باشم با خودم رو راست باشم و شاید نسبتا ارمانی جواب داده باشم!!

{ویرایش شد}
    Last edited by alittlequestion11; 16-07-2014 at 20:45.

14. این کاربر از alittlequestion11 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

كاربر فعال اتومبیل، متفرقه، سبک زندگی MOHAMMAD_ASEMOONI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زمین پهناور خدا (أرضُ اللّٰه الواسعة)

پيش فرض

سلام
    میشه یه مقدار ساده ترش کرد این هرم رو و تقسیمش کرد به سه قسمت :
    1- ضروریاتِ زندگی که بدونِ اونها اصلاً نشه زندگی کرد .
    مثل غذا , آب و هوا .
    2- نیازمندیها مثل پوشاک و مسکن , بهداشت , ایمنی , امنیت و درآمد که اگر باشه خیلی بهتره اما بدون اونها هم انسان میتونه در شرایطی به زندگیش ادامه بده . البته اینها هم حد و حدودی داره ( حدِ اقل و حدِ اکثر ) .
    3- خواسته ها ( آرزوها ) که شامل ثروت , همسر , فرزند , پست و مقام , شهرت , قدرت , نفوذ , سلطه , باغ , ویلا , ماشین , موبایل , کامپیوتر و غیره میشه .
    چیزی که توصیه شده از عده ای از مردم در طولِ تاریخ بشریت که هر چه کمتر باشه بهتره , در واقع جزء دسته ی سوم هست ( خواسته ها )
    مثلاً در شعر معروفِ :
    غلام همّتِ آنم که زیر چرخ کبود ز هر چه رنگِ تعلق پذیرد آزاد است .
    تا نظر شما دوستان چی باشه .

16. این کاربر از MOHAMMAD_ASEMOONI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن علوم انسانی New Ray's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    21°N - 71°W

پيش فرض

من 70 درصد قبول دارم. بنطرتون این هرم رایطه خاصی با زمان هم داشته ؟ یعنی انسانهای اولیه طبقه اول بودن وهمینطور با پیشرفت بشر به اینجا رسیدن ؟

18. این کاربر از New Ray بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه Sam.seven's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من این هرمو خیلی خوب درک نمی‌کنم. اصلاً نمی‌دونم می‌شه گفت که ما در کجای این هرم قرار داریم؟ اصلاً کاربرد این هرم اینه که ببینیم کجاشیم یا اینکار اشتباهه؟ اصلاً این هرم کامله؟درسته؟
    سوال آخرو برای این پرسیدم که بعضی از نیازها هستند که در رابطه‌ی مستقیم با جامعه‌ای هستند که انسان توش زندگی می‌کنه. اگه بخواد همه‌ی نیازهای طبقه‌ی پایین‌ترو برطرف کنه که هیچگاه نمی‌تونه بره بالاتر. اصلاً بعضی نیازها هستند که در طبقه‌ی بالاتر هستند ولی به نظر من مثل طبقه‌ی پایین‌تر اساسی، مهم و تقریباً ابتدایی هست.

20. این کاربر از Sam.seven بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •