تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 17 از 17

نام تاپيک: مشاوره خرید تا 2200

پروفشنال mojtabaivi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

چون رشته عمران هستی قبلا هم گفتم بازم میگم پردازنده خوب میخوای اصلا روی سری U نرو.
    دوم اینکه کی گفته توی خونه نمایگر براق خوبه؟ کافیه پرده بره کنار تا ببینی چی میشه
    خودم وایو دارم با نمایشگر براق (اون موقع اطلاعات الان رو نداشتم) و الان پشت به پنجره دارم تایپ میکنم یه جورایی هم آیینه هست هم نمایشگر. ولی یک ایسر هست تو خوننه که نمایشگر مات داره حتی وقتی نور لامپ توشه بازم میشه ازش استاده کرد.
    اگر توی خونه لامپ، پرده و پنجره نداری براق بخر. براق معمولا به خاطر نوع رنگش سابقا برای کارهای گرافیکی چاپی بهتربود
    میشه بگین واسه کدوم نرم افزار عمرانی پردازنده ی خوب میخواد؟

2. این کاربر از mojtabaivi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن لپ تاپ mg_mahyar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

میشه بگین واسه کدوم نرم افزار عمرانی پردازنده ی خوب میخواد؟
    آقا والا خسته شدم از صبح تا شب نمیدونم چرا همش دی جی کالا پیشنهاد میکنید ه رچی میاره شما هم بدو بدو برا یهمه چیز میگید خوبه.
    اصلا اتوکد و آرچی کد و اینا که پردازنده خوب نمیخواد؟ اصلا رندر وی رد با کمترین برنامه مثل اسکچ آپ که پردازنده نمیخواد.
    من از این به بعد اصلا سعی نمیکنم به سوالات شما یا دیگر مشاوران جواب بدم از این بعبعد فقط کسی که مشاوره خواست میگم یا اصلا چیزی نمیگم.
    یا واقعا اینقدر نیاز به توضیح داره که نرم افزار های عمران نیاز به رندر دارند و میتونند از 4 هسته استفاده کنند و رندر فقط پردازنده قوی میخواد؟

جالبه بگم اینجا من دیدم برای 3dmax توصیه شده کارت گرافیک خوب بگیرند. (این فاجعس)

4. این کاربر از mg_mahyar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه Amir Sepehr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

تشکر از اقا مهیار و اقا مجتبی بابت کمکاشون... اقا ناراحت نشید از دست هم اینجا دوره هم هستیم باهم تبادل اطلاعات نظر کنیم دیگه.....

خلاصه مهیار جان میدونم چون بودجم زیاد بالا نیست انتخابای محدودی دارمو نمیتونم همیچیو با هم داشته باشم دیگه....

الان با بررسیایی که خودم کردم بین گزینه ها 3 تا مونده

1-z510 سری D یا B ( همه چیش خوبه حتی اینطور که فهمیدم یه قابلیت داره برای استفاده مستقیم از برق که چون من داعما تو خونه میخوام استفاده کنم فک کنم خیلی بدردم بخوره.... فقط ال سی دیش دو دلم کرده و اینکه قابلیت تعویض باطری داره ؟؟؟ یعنی اگه 2 سال دیگه باطری خراب شد میتونم بدم تعمیر ؟؟ چون قابل جدا کردن نیستن )

2-fujitsu lifebook AH544 ( اینم مشخصاتش مثل لنوو هستش فقط ظاهرش یکم پایینتر هست از نظر من... بجاش تعریف سگ جون بودن فوجیتسو رو زیاد شنیدم درسته ؟؟؟ )

3- hp probook 450 ( پردازنده گرافیکیش AMD هست و نمیدونم از جیفورس 740 قوی تره یا نه ؟؟؟ )

4- لپ تاپای ایسوس که نسبت به گزینه های دیگه این مشخصات هزینه ی بیشتری باید بکنم.....

از دوستان معذرت میخوام که دارم بحثو کش میدم ولی من یکم تو خرید حساسم واقعا ببخشید اذیتتون دارم میکنم

یه جمع بندی کلی میتونن دوستان بکنن ؟؟؟ من هنوز هیچکس راجع به صدای فن تو مدلای مختلف کمکم نکرده ها :( خیلی تاکید میکنم رو این ولی کسی نمیگه

کاربر فعال انجمن لپ تاپ mg_mahyar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

بهترین راه اینه بری بازار و ببینی از نزدیک
    اچ پی رو توصیه نمیکنم. برند خوبیه ولی به نظرم اون دوتا گزینه بهترند
    لنوو و فوجیتسو هر دو سگ جونند.

آخر فروم باز lionf3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    ایــــ تهــران ـــران

پيش فرض

تشکر از اقا مهیار و اقا مجتبی بابت کمکاشون... اقا ناراحت نشید از دست هم اینجا دوره هم هستیم باهم تبادل اطلاعات نظر کنیم دیگه.....

خلاصه مهیار جان میدونم چون بودجم زیاد بالا نیست انتخابای محدودی دارمو نمیتونم همیچیو با هم داشته باشم دیگه....

الان با بررسیایی که خودم کردم بین گزینه ها 3 تا مونده

1-z510 سری D یا B ( همه چیش خوبه حتی اینطور که فهمیدم یه قابلیت داره برای استفاده مستقیم از برق که چون من داعما تو خونه میخوام استفاده کنم فک کنم خیلی بدردم بخوره.... فقط ال سی دیش دو دلم کرده و اینکه قابلیت تعویض باطری داره ؟؟؟ یعنی اگه 2 سال دیگه باطری خراب شد میتونم بدم تعمیر ؟؟ چون قابل جدا کردن نیستن )

2-fujitsu lifebook AH544 ( اینم مشخصاتش مثل لنوو هستش فقط ظاهرش یکم پایینتر هست از نظر من... بجاش تعریف سگ جون بودن فوجیتسو رو زیاد شنیدم درسته ؟؟؟ )

3- hp probook 450 ( پردازنده گرافیکیش AMD هست و نمیدونم از جیفورس 740 قوی تره یا نه ؟؟؟ )

4- لپ تاپای ایسوس که نسبت به گزینه های دیگه این مشخصات هزینه ی بیشتری باید بکنم.....

از دوستان معذرت میخوام که دارم بحثو کش میدم ولی من یکم تو خرید حساسم واقعا ببخشید اذیتتون دارم میکنم

یه جمع بندی کلی میتونن دوستان بکنن ؟؟؟ من هنوز هیچکس راجع به صدای فن تو مدلای مختلف کمکم نکرده ها :( خیلی تاکید میکنم رو این ولی کسی نمیگه
    از دیوار صدا در بیاد از فن Z500 من صدا در نمیاد (بدون اقرار تو تایپک این مدل هم میتونید برید و بپرسید)
    اچ پی مشکل حرارتی داره هرجند خیلی از فروشنده ها دوست دارن انکارش کنن (هیچ ماست بندی نمیگه ....)
    فوجیتسو هم باهاش کار کردم:
    کیفیت ساخت خوب در کنار قیمت معقول
    باطری هم قابل تعویض هست اما نه توسط خودتون (من خودم یه بار باز کردم لپتاپ رو و به راحتی باطریش رو جدا کردم)
    فک کنم به پست بنده در صفحه قبل توچه نکردید پیرامون مانیتور این مدل
    من انکار نمیکنم کم بودن کیفیتش رو نسبت به همرده‌هاش اما اونطور که بعضی از دوستان میگن افتضاح نیستش

8. این کاربر از lionf3 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه Amir Sepehr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

از دیوار صدا در بیاد از فن Z500 من صدا در نمیاد (بدون اقرار تو تایپک این مدل هم میتونید برید و بپرسید)
    اچ پی مشکل حرارتی داره هرجند خیلی از فروشنده ها دوست دارن انکارش کنن (هیچ ماست بندی نمیگه ....)
    فوجیتسو هم باهاش کار کردم:
    کیفیت ساخت خوب در کنار قیمت معقول
    باطری هم قابل تعویض هست اما نه توسط خودتون (من خودم یه بار باز کردم لپتاپ رو و به راحتی باطریش رو جدا کردم)
    فک کنم به پست بنده در صفحه قبل توچه نکردید پیرامون مانیتور این مدل
    من انکار نمیکنم کم بودن کیفیتش رو نسبت به همرده‌هاش اما اونطور که بعضی از دوستان میگن افتضاح نیستش
    مرسی دوست عزیز بابت کمک ... ممنون که به صدای فن اشاره کردی پس خیالمم از اون بابت راحت شد....

والا با جستجویی که کردم گفتم نمیشه همه چیو با هم داشت با این قیمت دیگه درک میکنم ایشالا میرم از نزدیک ال سی دی لنووو میبینیم اگه خوب بود شک نمیکنم توش دیگه.....

بازم اگر دوستانی تجربه ای نظری چیزی داشتن ممنون میشم کمکم کنن

پروفشنال mojtabaivi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

آقا والا خسته شدم از صبح تا شب نمیدونم چرا همش دی جی کالا پیشنهاد میکنید ه رچی میاره شما هم بدو بدو برا یهمه چیز میگید خوبه.
    اصلا اتوکد و آرچی کد و اینا که پردازنده خوب نمیخواد؟ اصلا رندر وی رد با کمترین برنامه مثل اسکچ آپ که پردازنده نمیخواد.
    من از این به بعد اصلا سعی نمیکنم به سوالات شما یا دیگر مشاوران جواب بدم از این بعبعد فقط کسی که مشاوره خواست میگم یا اصلا چیزی نمیگم.
    یا واقعا اینقدر نیاز به توضیح داره که نرم افزار های عمران نیاز به رندر دارند و میتونند از 4 هسته استفاده کنند و رندر فقط پردازنده قوی میخواد؟

جالبه بگم اینجا من دیدم برای 3dmax توصیه شده کارت گرافیک خوب بگیرند. (این فاجعس)
    ببین من با این مشکل دارم که شما یه ذره خصوصا تو بحث پردازنده دست بالا معرفی میکنی به دوستان.
    مثلا سر همین مورد من خب رشته ام عمرانه. حالا شاید خودتم عمران باشی. ولی نرم افزارای عمران غالبا توی دو دسته نرم افزارای شرکت CSI و شرکت Autodesk هستند. خب شرکت اتودسک که فقط اتوکد هست که اصلا رندر نداره. با کمترین سیستم هم میشه ازش استفاده کرد. توی نرم افزارای سی اس آی، تنها نرم افزاری که واسه ایشون کاربرد داره ای تبس هستش. که اونم اصلا نیاز به سی پی یو قوی نداره. چون رندر داره ولی اصلا در اون حد نیست. بقیه نرم افزارا مثل نرم افزارای شرکت مایا و آرچی کد و ... اینا واسه رشته ی معماریه. یه مهندس عمران ته تهش دیگه etabs و autocad هست که با کمترین سیستم ممکن پاسخگو هست. ولی در عوض واسه نرم افزار autocad مثلا فول اچ دی خیلی خیلی مهمه. راجع به 3dmax هم آره من گفتم گرافیک خوب میخواد. از ورژن 2013 به اینور 3dmax رویه ش رو از سی پی یو به جی پی یو تغییر داده و شدیدا به یه گرافیک خوب نیازه.
    بازم شاید واقعا بنده اشتباه میکنم که در اونصورت عذر میخوام
    Last edited by mojtabaivi; 08-07-2014 at 23:38.

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •