تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 19 از 19

نام تاپيک: Kali Linux

اگه نباشه جاش خالی می مونه Hapoofesgeli's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

سلام دوستان من کروم رو دانلود کردم . میخام نصب کنم این ارور رو میده . ممنون میشم راهنمایی کنم.
    [IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
    آدرس ها و دستورات به کوچیک و بزرگ بودن حروف حساسن، شما desktop رو باید به صورت Desktop بنویسین.

2. 2 کاربر از Hapoofesgeli بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال raeesi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

راستی باتوجه به اون iceweasel بنظر می‌رسه شما دبیان نصب کرده باشین. خوب فکر نمی‌کنید سوال در مورد دبیان توی تاپیک kali یکم غیرمنطقی باشه؟
    ضمن اینکه توصیه می‌کنم بجای اینکه هردفعه عکس بذارین، متن اروری که دریافت می‌کنین رو اینجا بذارین این‌جوری هم سریع‌تر و راحت‌تر میشه مشکل رو متوجه شد (بدون نیاز به باز کردن عکس) و هم اینکه اگه فرداروز اون عکس حذف شد و کسی مشکل مشابه شمارو داشت بازم بتونه با خوندن پست شما و پست پاسخ‌دهنده به راه حل مشکلش دست پیدا کنه.

4. این کاربر از raeesi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز roya.rashidi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2014
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

راستی باتوجه به اون iceweasel بنظر می‌رسه شما دبیان نصب کرده باشین. خوب فکر نمی‌کنید سوال در مورد دبیان توی تاپیک kali یکم غیرمنطقی باشه؟
    ضمن اینکه توصیه می‌کنم بجای اینکه هردفعه عکس بذارین، متن اروری که دریافت می‌کنین رو اینجا بذارین این‌جوری هم سریع‌تر و راحت‌تر میشه مشکل رو متوجه شد (بدون نیاز به باز کردن عکس) و هم اینکه اگه فرداروز اون عکس حذف شد و کسی مشکل مشابه شمارو داشت بازم بتونه با خوندن پست شما و پست پاسخ‌دهنده به راه حل مشکلش دست پیدا کنه.
    اسکرین شات میزارم تا بدونید دقیقا تو چه مرحله ایی هستم.اگه مشکلی نیست نمیزارم.
    اره بعضی جاهاشم زده دیبان ، مگه دیبان همون کالی نیست ؟ اولش زده کالی که ؟
    Last edited by roya.rashidi; 14-07-2014 at 12:24.

حـــــرفـه ای ALt3rnA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005
    محل سكونت
    Politziea

پيش فرض

سلام دوستان من کروم رو دانلود کردم . میخام نصب کنم این ارور رو میده . ممنون میشم راهنمایی کنم.
    ببینید من قبلا هم به شما گفتم شما گوش نکردید . کالی رو به چشم لینوکس نگاه نمیکنن بهش .اصلا فلسفه ی کالی اینه که یه سری ابزار که معمولا نصب کردنشون خیلی سخت میتونه باشه رو روی یک محیط به صورت آماده و نصب شده در اختیار شما قرار بدن . از لحاظ لینوکس بهش نگاه کنید خیلی مشکلات داره . مثلا به هیچ وجه ریپو های دبین رو ساپورت نمیکنه و برنامه ریختن روش مصیبته و شما محدود به ریپو های خود کالی هستید .
    با توجه به اینکه کار های شما تا الان هیچ ربطی به کالی نداشته توصیه میکنم اول با یه لینوکس راحت و رله مث mint یا ubuntu شروع کنید مبانی کار با لینوکس رو یاد بگیرید بعدا خواستید ابزار های مختلف pentest رو امتحان کنید بیاید سراغ کالی .چون تنها چیزی که کالی هست یک مجموعه ابزاره.

7. 3 کاربر از ALt3rnA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای ALt3rnA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005
    محل سكونت
    Politziea

پيش فرض

همونطور که عرض کردم قبلا کالی Debian Based هست .

9. 2 کاربر از ALt3rnA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2014
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بالاخره نصب کردم. با این دستور نصب شد.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by roya.rashidi; 15-07-2014 at 22:43.

11. این کاربر از roya.rashidi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال raeesi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

بالاخره نصب کردم. با این دستور نصب شد.
    sudo dpkg -i ***.deb
    جای *** اسم فایلتون رو بزنید. از همگی ممنون .
    چقدر خوب که بعد از رفع مشکل اینجا باشتراک میذارین تا اگه کسی به مشکل مشابه برخورد کرد راه حلش رو در اختیار داشته باشه.
    نکات کوچکی هست که اگه رعایت کنین ظاهر پستتون خیلی بهتر و بقولی استاندارد میشه
    معمولا دستورهایی که میخوایم قرار بدیم رو توی انجمن توی تگ کد قرار میدیم. باین‌صورت که دستور رو می‌نویسیم و هایلایتش می‌کنیم (همون بحالت انتخاب در میآریم که یه کادر آبی رنگ روی نوشته‌رو می‌پوشونه) و بعد از قسمت امکانات ادیتور که همین یذره بالاتره و می‌تونیم فونت رو عوض کنیم و ...، تگ Code رو که با علامت # مشخص شده می‌زنیم. اینجوری متنمون توی تگ کد قرار می‌گیره و کاملا استاندارد با ظاهری تمیز و مرتب ماهیت خودش رو اعلام می‌کنه.

مورد بعدی اینکه زمانیکه می‌خوایم دستوری رو اینجور اعلام کنیم که یک قسمتش متغیره (توی مورد شما اسم فایل متغیره) باین‌صورت عمل می‌کنیم که اون قسمت رو با معادلش جایگزین می‌کنیم.

نتیجه رعایت ۲ موردی که عرض کردم اینجور میشه:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    توی این روش حتی اگه شما توضیح ندین هم شخص متوجه میشه که باید اونجا اسم فایل رو بذاره.
    باز هم تجربیات خودتون رو با بنده و بقیه دوستان باشتراک بذارین و در کنار هم به اطلاعات خودمون اضافه کنیم.

13. این کاربر از raeesi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2014
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام. ابزارهای ویرچوال باکسو میشه تو کالی نصب کرد ؟؟ من رو سی دیش کلیک میکنم .
    این میاد .
    Cannot find the autorun program

آخر فروم باز 1376MAXIMUM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سلام
    کسی اموزش کار کردن با ابزار های کالی رو داره؟
    بک ترکش رو دارم ولی خوب تو کالی نیست اسم اون برنامه ها حالا عوض شده اسمش یا کلا برنامه تغییر کرده و جایگزین گذاشتن براش رو نمیدونم
    اگر کسی پی دی اف یا هر چیز دیگه ای داره ممنون میشم برام بزاره

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •