فک نکنم بشه چون درایوراش واسه وین 8 هستن و رو وین 7 نصب نمی شن .
فک نکنم بشه چون درایوراش واسه وین 8 هستن و رو وین 7 نصب نمی شن .
باز اگ کسی میدونه ک به ایسوس ویندوز 7 نمیخوره و سازگار نیست لطفا سریع بهم بگه و من برم صبح بهشون بگم لپتاپ رو برام نیارن چون پولش رو دادم برام بیارن من ویندوز 8 دوووس نداااارم
مجبوری میرم سمت ام اس ای
به چه دلیلی میخوای ایسوس بگیری
برو ریویو هایی که راجع به ام اس ای نوشتن بخون کیف کن
Sent from my iPhone 5 using tapatalk
دوست عزیز مثه اینکه اینکه شما پست هایی ک توی صفحه ی قبل نوشته شده رو مطالعه نکردی؟سعی کردیم تا حد امکان،کامل در مورد این دو تا لپ تاپ صحبت کنیم،چیزی اضافه بر اون مطالب اگه دارید بفرمایید که msi رو از n500jk کاملا جدا کنه...
من هم خودم بین این دو تا مدل هستم،اگه نکته ای هست بفرمایید که تو تصمیم گیری کمک بیشتری کنه...
چه قدر با win8 کار کردی؟؟باز اگ کسی میدونه ک به ایسوس ویندوز 7 نمیخوره و سازگار نیست لطفا سریع بهم بگه و من برم صبح بهشون بگم لپتاپ رو برام نیارن چون پولش رو دادم برام بیارن من ویندوز 8 دوووس نداااارم
مجبوری میرم سمت ام اس ای
ممکنه چند روز اول،باهاش مشکل داشته باشی اما بعد عادت می کنی من که خودم خیلی خوشم اومد ازش.
البته تصمیم با خودته...
آیا مدل ایسوس جدید دارای پورت اضافی msata برای اضافه کردن یه هارد پر سرعت ssd در کنار هارد مکانیکی اصلی هست؟ یا اینکه مثل n550 قبلی نداره؟ اگر نداشته باشه میتونه دلیل مهمی برای حذف ایسوس از انتخاب ها باشه. پس این نکته رو هم در مقایسه ها باید بررسی کنین.
من به شخصه GE60 Apachee با هارد دیسک 1TB + 128 GB SSD با اختلاف قیمت کمتر از 150 تومن با مدل ایسوس رو ترجیح میدم مخصوصا که از لحاظ کیفیت ساخت نیز نسبت به نسل قبل GE60 خیلی پیشرفت داشته.
Last edited by parsicola; 08-07-2014 at 15:05.
خوشحالم که یکی از باتجربه ترین اعضای انجمن درضمینه ی لپتاپ رو توی این تاپیک میبینم
سری ge60 جدید واقعا پیشرفت زیادی داشته
Sent from my iPhone 5 using tapatalk
Last edited by mehrabooni; 08-07-2014 at 18:14.
سلام
من قصد خرید ام اس ای دارم ge60 apache
تفاوتای که با ایسوس داره یکی پورت msata که متاسفانه ایسوس نداره دوم chipset msi hm87 ولی chipset asus hm86 که چیپ ست ام اس ای ی سرس امکانات داره که چیپ ست ایسوس نداره میتونین توی سایت intel ببنید.
فقط تنها نگرانی من سیستم کولینگ ام اس ای هست که توی بیشتر سایتای ایرانی تعرف چندانی ازش نشد ومیگن نیار به کول پد داره.
ممنون میشم اگه اساتید راهنماییم کنن.
Last edited by xmsmx; 08-07-2014 at 21:55.
راستی یادم رفت بگم ام اس ای از یه کیبورد استفاد کرده که قابلیت رنگ بندی برای نور داره
من ک گیج شدم ولی ایسوس n550jk بدون لمسی صفحه نمایش با روکش مات با 12 گیگ رم با گارانتی رو سفارش دادم پولشم دادم تمام شد رفت . خدا کنه خوب باشه و راضی باشم هرچند دلم با ام اس ای بود ولی هم حرفای فروشنده هم حرفای دوستام منو پشیمون کردن از خرید ام اس ای
ولی ایسوس یه خوبی داره دست دومش راحت فروش میره و خریدار داره اگ خوشم نیامد با یکم ضرر میفروشمش ام اس ای میگیرم
مطمئن باش از خریدت پشیمون نمیشی...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)