فن خال: ما برابر آرژانتین بازی میکنیم، نه مسی؛ فن پرسی شاید به بازی نرسد
به گزارش سایت فیفا، فن خال سرمربی هلند تایید کرد که مصدومیت فن پرسی جدی است و شاید وی به بازی مقابل آرژانتین نرسد. او در مورد وضعیت کاپیتان تیم خود گفت:"معده او درد میکند و یک مشکل روده ای دارد. من نمی دانم که او بازی میکند یا خیر. من چهارشنبه تصمیم خواهم گرفت.
فن پرسی کاپیتان ماست و برای ما بسیار مهم است. در قوانین من کاپیتان همیشه بازی میکند ولی او باید آماده باشد."
سرمربی هلند در مورد وضعیت نایجل دی یانگ که گفته میشد مسابقات را از دست داده است ولی به تمرینات بازگشته گفت: "اگر عکس العمل او به معاینات (دی یانگ) خوب باشد میتواند بازی کند. پس ممکن است یک معجزه رخ دهد."
لوئیس فن خال در مورد بازی با آرژانتین و همچنین تاکتیک های او برای مهار مسی گفت: "ما برابر آرژانتین بازی میکنیم. یک استراتژی را برای یک تیم پیاده میکنیم و نه یک بازیکن خاص. بنابراین اکنون برای آرژانتین و بازیکنان آن آماده هستیم. مسی یکی از کاندیدای بهترین بازیکنان دنیا است و این دلیل آن است. هرچقدر شما بیشتر گل بزنید ارزش شما بیشتر است، و در این مقطع حساس، او هیچوقت از گل زدن دست نکشید. برای او همیشه بازی در تیم ملی را سخت بود و در این تورنمنت میخواهد این مورد را تغییر دهد. میخواهیم او را متوقف کنیم. پس این یک چالش جدی برای ما است."
"طرفداری"
سابهیا: آرژانتین چیزی برای از دست دادن ندارد؛ تا به اینجا به هدفمان رسیده ایم
بعد از شکست سنگین برزیل، آمریکای جنوبی تنها امید این قاره است تا جام جهانی به اروپایی ها نرسد. با وجود داشتن مسی، سابیه یا اصرار دارد که بازیکنانش تا به اینجا هر چیزی که بدست آوردهاند، آن چیزی است که میخواستند و هر چیزی بیشتر از فوق العاده است.
وی در کنفرانس مطبوعاتی گفت: "از نظر فوتبالی غیر منطقی است، نمی دانم چه چیزی اتفاق میافتد. من می دانم که رفتن به فینال یک پیشرفت برای ما است. به اینجا آمده ایم که تا جایی که امکان دارد پیش برویم. هدف ما رسیدن به نیمه نهایی بعد از 24 سال بود، ولی الان می خواهیم به فینال برسیم. اگر به فینال نرفتیم نباید غمگین و ناکام باشیم. بدون در نظر گرفتن نتیجه نیمه نهایی، ما پیش از این برنده بوده ایم."
روبن جدی ترین تهدید آرژانتین در بازی این تیم مقابل هلند است. سابه یا در این مورد میگوید: "باید او را محاصره کنیم، نگذاریم او به توپ برسد، وگرنه بسیار سخت است تا توپ را از او پس بگیریم."
دی ماریا وینگر تکنیکی و سرعتی آلبی سلسته در بازی مقابل بلژیک مصدوم شد و به بازی مقابل هلند نمی رسد. سابه یا انزو پرز را جانشین وی معرفی کرد و در این مورد گفت: "همیشه گفته ام که دی ماریا یک بازیکن بسیار مهم است، از وقتی که به اینجا آمد، توازن را به تیم برگرداند، قهرمانی در لیگ قهرمانان چیزی است که هر بازیکن شاغل در اروپا میخواهد و او اکنون با مسی بسیار خوب شده است.
پرز فرصت های کمی برای درخشش داشته، اما این مدت را به خوبی پشت سر گذاشته است، او برای تورنمنت های بزرگ خوب است و توانایی های فیزیکی بالایی دارد. این تصادفی نیست که او بهترین بازیکن در پرتغال شده است."
سابه یا در مورد مصدومیت سرجیو اگرو نیز اضافه کرد: "سرجیو بهتر شده و امروز کمی تمرین کرد. باید ببینیم چگونه میتواند به تیم کمک کند."
"طرفداری"