یکیش 24 پین هستش که مربوط به برق کل مادربورده و یکیش هم 4 پینه که مربوط به برق cpu هستش
الان توی عکس من میبینم هر دو تاش وصله
![]()
یکیش 24 پین هستش که مربوط به برق کل مادربورده و یکیش هم 4 پینه که مربوط به برق cpu هستش
الان توی عکس من میبینم هر دو تاش وصله
![]()
Last edited by tosan622; 02-07-2014 at 02:04.
راستی فنی که جلو نصب کینم چند rpm باشه ؟ من لون پشت کیس یه فن دارم که 1000 rpm . خیلی جالبه ببنینید برای فن چه کانکتوری گذاشتن ؟ . چرا از همون کانکتور روی مادرب.رد استفاده نکرده ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اون عکس کانکتور های سفید 3 پین که در پست اخر شما هم گذاشتین اسماشون رو مینویسم .
کانکتور پایین سمت راست CHASSIS FAN
پایین چپ SYS FAN
بالای بالا چپ VREG FAN
پایین یعنی همونی که میشه گفت وسط قرار داره C55 FAN
عکس فن بالا نیافتاده رو تصویر سفید کلیک کنید میاد . بریم سراغ برق .
کابل CD و DVD مشاهده میشه که من قراره CD رو حذف کنم
این کابل هم که مشخصه و زمان باز کردن به هیچ جا این سه کابل وصل نبودند
اینم یک سری کابل که با هم اومدن . اون دو تا مشکیه که برق هارد های SATA هست که مشکی سمت راست به هاردم وصل میشه . میمونه 2 تا سوکت سفید که وسطیه برق پانل جلو رو تامین میکنه و پایینه برق فن عقب ( منظورم فن پاور نیستا )
ببخشید عکس ها افقی گرفته شده که باید عمودیشون میکردم و یادم رفت
کسی نیست؟
رو این قسمت میشه 2 تا فن با هم نصب کنم ؟ اون چیزی که مشکی چیه ؟
والا نمیدونم چند rpm باید باشه. احتمال داره فن های مختلف سرعتهای متفاوتی ارایه کنن . همینقدر که بچرخه و یکمی هوا جابجا کنه کافیه .
درسته این یک فن معمولیه که نیازی به وصل شدن به مادربورد نداره و باید مستقیم به برق پاور وصلش کرد. خودتون میتونید یک کانکتور بهش وصل کنید و بعد وصلش کنید به مادر بورد. ولی تفاوتی نداره. چون در هر صورت این یه فن غیر اسمارت هستش میشه مستقیم به پاور وصلش کرد. چون قرار نیست سرعت فن توی بایوس نمایش داده بشه.
در مورد این اسامی کانکتورهایی که نوشتین من الان میرم دفترچه رو نگاه کنم ببینم مال چیه
این هواکشی هستش که باید روی درب کیس قسمتی که جلوی cpu قرار داره با پیچ نصب بشه تا از اغتشاش جریان هوا جلوگیری کنه و باعث بشه هوای خنک بیرون از محیط کیس مستقیما
روی cpu بریزه تا فن cpu ناچار نباشه از هوای گرم و دسته دوم داخل کیس که قبلا قطعات دیگر رو خنک کرده استفاده کنه
محل نصبش هم به احتمال خیلی زیاد اینجاست :
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
ببخشید دیر جواب دادم.
Last edited by tosan622; 03-07-2014 at 00:44.
بله دقیقا محل نصبش همونجاس. یه فن خریدم مثل همونی که پشت میخوره با همون کانکتور 7 تومن. یه کارت usb با 5 usb که رابط pci هستش به قیمت 20 تومن که گرون حریدم. حالا چرا خریدم؟ من قبلا یه دونه usb هاب از شرکت xps خریدم ولی وقتی ماوس و کیبورد وصل میکنم اصلا جواب نمیده. سرعتش هم بسیار حلزونی بود. دو تا مشکل جدید پیدا کردم.
اولیش رو برید تو مشکلات سخت افزاری قسمت هارد ( در نوشته های من هم میتونید پیداش کنید) مشکل دیگه همون کابل audio که قرار شد نصبش کنم که صدای پانل جلو هم درست بشه اما متاسفانه سیمش اصلا نمیرسه یه 4 سانت کوتاهه. در صفحه قبل عکس های پانل جلو. وکابل ها رو گذاشتم.
در مورد کابل آی دی ای که کوتاهه فکر کنم ساده ترین راه استفاده از یک کابل بزرگتر باشه. در مورد کابل صدای پنل جلو شاید بشه با قطع کردن این سیم و لحیم کردن یک مقدار کمی سیم بین سیم های قطع شده اون رو یک مقداری طولانی تر کرد
در ضمن اگه هاردتون از جاش تکون میخوره فکر کنم بهتره جاش رو عوض کنید. چون در حین کار کردن بهتره جاش فیکس باشه و تکون نخوره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)