سلام
نه بابا چه زحمتی؟
پس منتظرم فردا
بای
![]()
سلام
نه بابا چه زحمتی؟
پس منتظرم فردا
بای
![]()
این دوسته یا دشمن ؟ من 3 روز پیش یکی واسم ثبت کرد 13500 ازم گرفت. تازه من میگم 13500 هم گرونه !نوشته شده توسط *hamedkhatar*
حالا بگیم هر یورو 1100 تومان و اکانت 1 ماهه راپید هم 10 یورو میشه 11 تومان 7 تومان ازت سود گرفته. یه تجدید تو دوستیت با این دوستت بکنی بد نیست![]()
سلامنوشته شده توسط Nvidia
آره منم خیلی بهش میگم دوستا هم دوستا قدیم
راستی این سایت هم مال اونه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نمیدونم چه ربطی به اینجا داشت![]()
دوست عزیز میشه بگی کیه؟؟؟آخه منم میخوام.یکی از من 16 تومن گرفت.نوشته شده توسط Nvidia
در رابطه با این که چرا روی داونلود میمونه باید بپرسم شما لینک مستقیم رو میدی به دانلود منیجر؟؟؟اینو بهم بگین تا من توضیح بدم چرا؟؟![]()
يكي از دوستام شمارشو داره ميگيريم همينجا اعلام ميكنم .نوشته شده توسط amintnt
سلامنوشته شده توسط amintnt
من درست منظورتون رو نفهمیدم
ولی آره رپید شیر سه تا لینک مستقیم به ما میده که فقط 24 ساعت فعال هست و ما اجازه داریم دانلود کنیم
و همون لینک رو میدیم به دانلود منیجر
که به نظر من بهترین دانلود منیجر برای رپید flashget هست چون سرعت عالی داره
ممنون
![]()
خوب دوسته من مشکل همین جاست دیگه.ببین برو تو اکاونتت بعد توی آپشنسش.بعد چک باکس دایرکت داونلود رو بزن.بعد وقتی یه لینک رو تو مرور گر پیست میکنی مستقیم فایل رو دانلود میکنی و دیگه چیزی به اسم دادن لینک مستقیم و این جور چیزا نداره.عهنی میتونی یه لینک رو تا 20 در صد داونلود کنی و 10 روز دیگه میتونی ادامش رو داونلود کنی.در ضمن فکر نکنی فقط میشه با بروزر داونلود کرد بلکه میتونی با داونلود منیجر ها هم داونلود کنی.اما واسه این کار باید اول با اینترنت اکسپلورر (حتما) بری تو اکانتت و بعد که کوکی رو ست کرد میتونی از دانلود منیجر استفاده کنی.البته تا زمانی که کوکیت اکسپایر نشده.من خودم این کارو میکنم.آقا من اکاونتم میخوام بگین کیه ما هم فیض ببریم.نوشته شده توسط *hamedkhatar*
![]()
ممنون![]()
ولی من که کلی بالا چیز گفتم که من با دانلود منیجر دانلود میکنم شما اموزش با دانلود منیجر رو میدی؟![]()
=======================================
من اومدم بگم که اون قضیه بود که فایلهای 300 مگابایتی روی 92 درصد از کار میفتند باید بگم که
کم دوباره امروز یه فیلم خواستم دانلود کنم و گذاشتم برا دانلود حجم فایل 300 مگابایت بود ولی باز سر همون 92 درصد لینک خراب شد
پس معلوم میشه این وسط مشکل از رپید هستش
مخصوصا اینکه هر دو بر سر 92 درصد خراب شده
تا حالا کسی از رپید بیشتر 300 مگابایت دانلود کرده
ممنون
ببين شما اينطوري فقط تا 10ساعت ميتوني از دانلود منيجر استفاده كني اما اوني كه من گفتم هر موقع كه دلت بخواد ميتوني رزوم كنيد.حالا ديگه خودداني.نوشته شده توسط *hamedkhatar*
![]()
ببخشید من اون موقع درست منظورتون رو نفهمیدم
فکر کردم به من میگی با دانلود منیجر هم میشه دانلود کنم
سو تفاهم بود
ممنون از لطفتون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)