تبلیغات :
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: کارلوس کی روش در تیم ایران چگونه بود ؟

راي دهنده
77. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • عالی

19 24.68%
  • خوب

33 42.86%
  • متوسط

17 22.08%
  • ضعیف

8 10.39%
صفحه 2 از 6 اولاول 123456 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 53

نام تاپيک: کارلوس کی روش

آخر فروم باز نادر1368's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

كيروش سابقش نشون ميده(با در نظر گرفتن اين مسئله كه نفت طلاست) بيشتر هرجا پول هست بيشتر تمايل به حضور در اون كشور داره تا موفقيت
    و ترقي! مربياي درست و حسابي هم كه نميان اين طرفا يا ما بايد زمينه فراهم كنيم امثال پكرمن و هيدينگ بيان(كه با دستور رئيس جمهور امكانش قطعا نيست)
    يا اينكه همينطور تكرار مكررات حذف از جام ملتها اينبار با فركي. بعد هم دربدر دنبال مربي خوب كه عالي ترينش همين كيروش هست و ديگه از اين بهترهم
    گيرمون نمياد! بهتر هست به سرنوشت خودمون راضي باشيم و الكي اميد واهي به خودمون نديم البته راضي هم هستيم!! ملت با باخت 1-3 هم شادن

2. 2 کاربر از نادر1368 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز SA3EDLORD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

همه میدونیم هر مربی بزرگی هم که بیاد طی یه مدت کوتاه 3 4 ساله دوباره میره....... مشکل ما مربی نیست.
    مثلا اصلا زد و ما مورینیو اوردیم...که چی آخه؟ وقتی سطح فوتبالمون در حد توانایی های مورینیو نیست واقعا که چی؟
    اگه ما میخوایم به این شیوه بازی تدافعی اتوبوسی و جنگنده رو ادامه بدیم بهتر از همه همین سیمئونه اتلتیکو هست. ولی بازم میگم چه فایده آخه؟
    فوتبال ما مثه والیبالمون به آدمای دلسوز نیاز داره........امثال مهدوی کیا........ کاش میشد کمپین راه مینداختیم برای ریاست فدراسیون یکی مثل مهدوی کیا......یکی علی کریمی..... مجیدی........اسطوره های کشور بیان اداره ی فدراسیون رو دست بگیرن. کشور ایتالیا رییس فدراسیونشون استعفا داد فک کنم جانشینش شد آلبرتینی یکی از هافکای خوب زمان خودش.
    ما قبل از فکر کردن به مربی باید فکر کنیم به تغییر ریاست و کادر فدراسیون از آدمای سیاسی و نفوذی به فوتبالی.
    نظر شخصی

4. 4 کاربر از SA3EDLORD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن مشکلات نصب و اجرای بازیها clau's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

زاکرونی از سرمربیگری ژاپن کناره گیری کرد این جور که تو سایتا نوشتن پکرمن برای جانشینی مد نظر دارن

6. 4 کاربر از clau بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Aryana_b's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    همین نزدیکیا...

پيش فرض

بهترین مربی هم باشه وقتی کسایی که باید کمکش کنن جلو راهش سنگ میندازن کاری نمیتونه بکنه
    از کیروش راضی هستم خوب بود
    درسته تو حمله ضعف داشتیم ولی هم اینکه تونست برا 180 دقیقه روحیه تیمی رو تقویت کنه خودش کلیه

+ هرکسی که بیاد اگه از خودشون نباشه براش همینقد مشکل درست میکنن

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

همه میدونیم هر مربی بزرگی هم که بیاد طی یه مدت کوتاه 3 4 ساله دوباره میره....... مشکل ما مربی نیست.
    مثلا اصلا زد و ما مورینیو اوردیم...که چی آخه؟ وقتی سطح فوتبالمون در حد توانایی های مورینیو نیست واقعا که چی؟
    اگه ما میخوایم به این شیوه بازی تدافعی اتوبوسی و جنگنده رو ادامه بدیم بهتر از همه همین سیمئونه اتلتیکو هست. ولی بازم میگم چه فایده آخه؟
    فوتبال ما مثه والیبالمون به آدمای دلسوز نیاز داره........امثال مهدوی کیا........ کاش میشد کمپین راه مینداختیم برای ریاست فدراسیون یکی مثل مهدوی کیا......یکی علی کریمی..... مجیدی........اسطوره های کشور بیان اداره ی فدراسیون رو دست بگیرن. کشور ایتالیا رییس فدراسیونشون استعفا داد فک کنم جانشینش شد آلبرتینی یکی از هافکای خوب زمان خودش.
    ما قبل از فکر کردن به مربی باید فکر کنیم به تغییر ریاست و کادر فدراسیون از آدمای سیاسی و نفوذی به فوتبالی.
    نظر شخصی
    مشگل فقط شخص رییس فدراسیون نیست
    بعضی افراد که سمت ریاست رو در باشگاه ها یا مجموعه های دیگری هم دارند باعث تخریب و نابودی این فوتبال شدند ...

مهمترینشون این عاغا :

9. 3 کاربر از banii بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز IRAN_KING's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

صحبت های مربی بوسنی که کی روش را عصبانی کرد
    سوسیچ پس از پیروزی تیمش برابر ایران در مرحله مقدماتی جام جهانی در جمع خبرنگاران حاضر در سالن کنفرانس ورزشگاه مونته نوا شهر سالوادور ضمن بیان این مطلب افزود: من تبریک می گویم به بازیکنانم به خاطر این پیروزی. ایران هم فرصت هایی داشت که بازی را ببرد اما ما فرصت های بیشتری ایجاد کردیم و در طول 90 دقیقه بهتر بازی کردیم و بیشتر می خواستیم ببریم.وی افزود: من برای ایران متاسفم که نتوانست به پیروزی برسد. آنها اگر می بردند می توانستند به مرحله بعدی صعود کنند اما این اتفاق رخ نداد.سرمربی تیم ملی بوسنی ادامه داد: این آخرین بازی بود که من روی نیمکت تیم ملی بوسنی می نشستم مسئولیت من در این تیم تمام شد و دیگر قراردادی ندارم.سوسیچ با بیان اینکه تیمش برای خداحافظی آبرومند در دیدار برابر ایران به میدان رفت خاطرنشان کرد: ما می توانستیم در مرحله بالاتری باشیم. اگر در دیدار برابر نیجریه داور عملکرد بهتری داشت قطعا ما می توانستیم یک مرحله بالاتر برویم. اما وقتی این اتفاق رخ نداد تلاش کردیم وداع شیرینی با جام جهانی داشته باشیم. به همین خاطر برای رسیدن به پیروزی برابر ایران وارد زمین شدیموی در مورد سیستم بازی ایران در این بازی گفت: ایران تیم دفاعی بود. امروز هم برابر ما همینطور بود. سبک بازی ما نیست که دفاعی بازی کنیم. ما سعی کردیم فرصت ایجاد کنیم. ایران احتیاج داشت ببرد اما نمی دانم چرا بازهم دفاعی بازی می کرد. حس کردم که آنها می خواستند به تساوی برسند. این تصور من است.سرمربی تیم ملی فوتبال بوسنی خاطرنشان کرد: شاید ایرانی ها به اینطور بازی عادت کرده اند. اگر شما برای مدت زیادی اینطور بازی کنند نمی توانند از تدافعی به تهاجمی تغییر پیدا کنید.
    اما کی روش این صحبت ها را بی پاسخ نگذاشت و سریعا پاسخ داد: «ایشان بهتر است در مورد تیم خودش صحبت کند. اگر اینطور است ایشان بیاید سرمربی تیم ملی ایران شود و من سرمربی بوسنی. او نظر خودش را گفته است اما بازیکنان من 90 دقیقه مردانه برای رسیدن به پیروزی تلاش کردند.»

11. این کاربر از IRAN_KING بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز بی باک بی بال's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    جهنم

پيش فرض

عمل کرد مجمع فدراسیون از رئیس گرفت تا سرمربی ضعیف هست
    بازی ضعیف توی مرحله مقدماتی رو به همین زودی فراموش کردید

13. 2 کاربر از بی باک بی بال بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

15. 2 کاربر از banii بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه ernest1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

کارلوس کیروش سرمربی زرنگیه، همین الان هم که بعد از جام جهانی همه دنبال حفظ کارلوس کیروش هستند نشانه زرنگی و درایت این سرمربی هست
    ولی بنظرم کارلوس کیروش می تونست بیشتر به تیم ملی ایران خدمت کنه
    بنده دقیقا موافق مجید خان جلالی هستم که تو سوالات آخر نظرشو خیلی روشن گفته

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

البته نمیخوام وارد بحث دورگه ها بشم که بحث ویژه ای رو می طلبه و تو این مورد بنظرم کیروش خوب عمل کرده اینم نمونه بارزش:

ولی در هر صورت کی روش دو سه سال وقت داشت ولی انتظار میرفت تاثیرات بیشتری در تیم ملی بگذاره، این بیانیه هرچند خیلی مستدل نیست ولی بالاخره حرفی از برنامه توش هست که بهتره فدراسیون یه بار که شده اونو بخونه

در هر صورت و با همه این تفاسیر الان عزم ملی جزم شده که کیروش بمونه و در ودیوار هم میگن بمونه، ظاهرا پولش هم جور شده، مربی ایرانی هم اگر بیاد همچین زیرپاشو خالی میکنن که ندونه از کجا خورده

تو این شرایط بذاریم کیروش بیاد ولی یه نکته رو دقت داشته باشیم:
    حداقل سطح انتظاراتمون رو از کیروش افزایش بدیم:

بنظر من تعویض های کی روش تو این 3 بازی خیلی ضعیف بود

اون 2تا بازی علیرضا جهانبخش نباید اونقدر دیر وارد زمین میشد

نکونام اصلا بازیکن مناسبی بعنوان فیکس نیست

امروز دژاگه نباید اونقدر زود میومد بیرون

امروز بهتر بود بجای حقیقی احمدی داخل دروازه قرار بگیره

حالا پیام صادقیان رو میشه صرف نظر کرد ولی خلعتبری حیف بود .... باید همراه تیم میبود...
    با بیشتر نظرات شما موافقم جز خلتبری، امروز امید نمازی گفته چون خلعتبری بازیکنی نبوده که تو کارهای دفاعی شرکت کنه خط خورد، البته با بنظرم علی کریمی و سید مهدی رحمتی میتونستن عملکرد تیم رو بهتر کنن
    تو بازی با بوسنی جهانبخش خیلی زودتر باید میومد تو زمین، شجاعی هم اصلا تو بازی با بوسنی باید نیمکت نشین میشد

17. 3 کاربر از ernest1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پزشک انجمن S0R3N4's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    حزب نازی

پيش فرض

بله...
    100 درصد موافق تمدید قراداد با ایشون هستم.
    فقط ایکاش که اینقدر تیم رو در کارای دفاعی قدرتمند کرده؛کمی در کارای هجومی هم رو تیم کار میکرد!!!و البته در انتخاب دروازبان تیم ملی اینقدر اشتباه به خرج نمیداد...
    البته فقط موندن ایشون نمیتونه به فوتبال ما کمک کنه...
    تجهیزات و امکاناتی که ایشون میخواد باید به طور کامل فراهم بشه برای کارایی 100 درصد ایشون

19. این کاربر از S0R3N4 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •