تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 3 اولاول 123 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 27

نام تاپيک: کم شدن عرق ملي

حـــــرفـه ای V E S T A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

یه مسئله عجیب و بسیار نادری که باعث میشه به دوستداران ورزش در ایران ایراد وارد بشه اینه که تعصب های خاص به مسائل پیش پا افتاده دارن و متاسفانه این مسئله میتونه دلیل به وجود اومدن خیلی از رفتارهای ناشاسیست و خلاف اخلاق ورزشی حول یک رویداد ورزشی بشه . حمله به شخص، پست، تاپیک، صفحات فی*س بوک بازیکن ، داور ، رئیس جمهور ، همسر رئیس جمهور و .. مصداق همین خصوصیت ناشایست هست .

حمایت از تیم مورد علاقه ای که یه نفر از دوران کودکی عاشقش بوده و صعودش به مراحل بالاتر رو دوست داره و همیشه دنبال میکنه، نمی تونه بهونه ای برای توهین ویا مواخذه و بازجویی یک طرفدار باشه .هر کسی آزاد هست طرفدار هر تیمی باشه حتی طرفدار تیم مقابلِ تیم ملی کشورش.

جدا از اینکه عرق ملی مسئله ای نیست که بتونیم کسی رو وادار به داشتن یا نداشتنش کنیم یا در باره میزان و اندازه عرق ملی، کسی رو مورد مواخذه و بازجویی قرار بدیم ، این مسئله (عرق ملی) هیچ ارتباطی هم به طرفداری از تیم مورد علاقه (از گذشته تا به حال) نداره. خیلی از افراد هستن که کشورشون رو دوست دارن ولی در حیطه ورزش نگاه ورزشی به مسائل دارن نه احساسی..

در همه جای دنیا این مسئله کاملا جا افتاده که طرفدار یک تیم کسی هست که در هر شرایطی( پیروزی ، باخت، مساوی و در کل رویارویی با هر بازی و شرایطی ) تاثیر و تغییری در علاقه اش به تیم ایجاد نمیکنه و این طرفدار باز هم از صعود و پیشرفت تیمش خوشحال میشه و حمایتش میکنه.

در هیچ کجای دنیا کسی به خاطر اینکه طرفدار تیم حریف تیم ملی خودش بوده به جرم نداشتن عرق ملی، مورد مواخذه و مورد اهانت قرار نمیگیره مخصوصا از طرف کسی که با قواعد ورزش و طرفداری از تیم آشناس ..این مسائل حل شده و کاملا عادیه و عجیبه که طرفداری از یک تیم ورزشی باید موجب ناراحتی و این نوع درگیری های فکری بشه .

ممکنه برای خیلی از مردم (غیر از اهل فوتبال) عرق ملی و تعصب تنها دلیل جذب شون به بازی فوتبال و تیم ملی فوتبالشون باشه ولی سایر طرفداران و هوادارن فوتبال که غیر از بحث عرق ملی و تعصب همیشه بازی های فوتبال رو چه در سطح ملی چه در سطح باشگاهی دنبال میکنن دلیل طرفداری از یک تیم عرق و تعصب نمی تونه باشه (ممکنه برای بعضی این احساس هم در طرفداری و حمایتشون از تیم ملی تاثیر داشته باشه ولی یک قانون کلی برای همه نیست)

این طرفداران معمولا دلایل فوتبالی و ورزشی برای حمایت از یک تیم دارن و این حمایت و علاقه شون هم مربوط به یک شب یا دوشب یا یک فصل و دو فصل یا یکسال و دو سال نمیشه این علاقه از گذشته تا به امروز ادامه داشته و چیزی نیست که از روی احساسات یا تعصب در عرض یک شب و دوشب شکل بگیره فردا شب در بازی بعدی به طور کامل از بین بره .( شخصا علاقه ام به تیم آرژانتین مربوط به دوران کودکیم میشه زمانی که نه تیم ملی کشورم رو میشناختم و نه تیم کشورم در جام جهانی حضور داشت و نه از عرق ملی و تعصبات ملی چیزی میدونستم و تا به امروز تغییری در علاقه من به این تیم ایجاد نشده )

به نظرم بیشتر لازم هست فرهنگ حمایت و طرفداری از یک تیم ورزشی (که تعصب میتونه باعث انحرافش از مسیر سالم و اصلیش بشه) ارتقا پیدا کنه که اینطور شاهد توهین در صفحات شخصی شبکه های اجتماعی یا انجمن های گفتگو و یا حتی خارج از دنیای مجازی و ورزشگاه نباشیم .

2. 4 کاربر از V E S T A بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه mohammd1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    NeverLand

پيش فرض

یه مسئله عجیب و بسیار نادری که باعث میشه به دوستداران ورزش در ایران ایراد وارد بشه اینه که تعصب های خاص به مسائل پیش پا افتاده دارن و متاسفانه این مسئله میتونه دلیل به وجود اومدن خیلی از رفتارهای ناشاسیست و خلاف اخلاق ورزشی حول یک رویداد ورزشی بشه . حمله به شخص، پست، تاپیک، صفحات فی*س بوک بازیکن ، داور ، رئیس جمهور ، همسر رئیس جمهور و .. مصداق همین خصوصیت ناشایست هست .

حمایت از تیم مورد علاقه ای که یه نفر از دوران کودکی عاشقش بوده و صعودش به مراحل بالاتر رو دوست داره و همیشه دنبال میکنه، نمی تونه بهونه ای برای توهین ویا مواخذه و بازجویی یک طرفدار باشه .هر کسی آزاد هست طرفدار هر تیمی باشه حتی طرفدار تیم مقابلِ تیم ملی کشورش.
    تایید میشه. صد البته قصد من و دیگر دوستان حمله یا توهین و مواخذه نبوده و نیست.
    جدا از اینکه عرق ملی مسئله ای نیست که بتونیم کسی رو وادار به داشتن یا نداشتنش کنیم یا در باره میزان و اندازه عرق ملی، کسی رو مورد مواخذه و بازجویی قرار بدیم ، این مسئله (عرق ملی) هیچ ارتباطی هم به طرفداری از تیم مورد علاقه (از گذشته تا به حال) نداره. خیلی از افراد هستن که کشورشون رو دوست دارن ولی در حیطه ورزش نگاه ورزشی به مسائل دارن نه احساسی..

در همه جای دنیا این مسئله کاملا جا افتاده که طرفدار یک تیم کسی هست که در هر شرایطی( پیروزی ، باخت، مساوی و در کل رویارویی با هر بازی و شرایطی ) تاثیر و تغییری در علاقه اش به تیم ایجاد نمیکنه و این طرفدار باز هم از صعود و پیشرفت تیمش خوشحال میشه و حمایتش میکنه.

در هیچ کجای دنیا کسی به خاطر اینکه طرفدار تیم حریف تیم ملی خودش بوده به جرم نداشتن عرق ملی، مورد مواخذه و مورد اهانت قرار نمیگیره مخصوصا از طرف کسی که با قواعد ورزش و طرفداری از تیم آشناس ..این مسائل حل شده و کاملا عادیه و عجیبه که طرفداری از یک تیم ورزشی باید موجب ناراحتی و این نوع درگیری های فکری بشه .

ممکنه برای خیلی از مردم (غیر از اهل فوتبال) عرق ملی و تعصب تنها دلیل جذب شون به بازی فوتبال و تیم ملی فوتبالشون باشه ولی سایر طرفداران و هوادارن فوتبال که غیر از بحث عرق ملی و تعصب همیشه بازی های فوتبال رو چه در سطح ملی چه در سطح باشگاهی دنبال میکنن دلیل طرفداری از یک تیم عرق و تعصب نمی تونه باشه (ممکنه برای بعضی این احساس هم در طرفداری و حمایتشون از تیم ملی تاثیر داشته باشه ولی یک قانون کلی برای همه نیست)
    اگر برگردید به پست اول موضوع اصلی تاپیک همینه:
    *آیا کسی به دلیل نداشتن عرق ملی(یه رفتار پر خطر برای جامعه) باید مورد مواخذه قرار بگیره؟ پاسخ من "بله" هستش دلیلشم توی سوال ذکر کردم: رفتار پر خطر برای جامعه ،شما هم لطفا دلایلتون رو ذکر کنید
    *درباره هواداری که شما فرمودید باید بگم 1-شاد شدن موقع غم یه ملت نمونه ای از نداشتن عرق ملیه، در هر صورت! 2-فوتبال یه مسئله احساسی-حرفه ای هست اما چیزی که ما رو پای تلوزیون میکشونه بیشتر جنبه احساسی هستش. اما حداقل من هوادار صرفا حرفه ای ندیدم.
    ممنون که وقت گذاشتید
    من فکر میکردم بحث در مورد عرق ملی هست و فوتبال فقط یه مثال بود. ولی مثل اینکه همه گیر دادن به طرفداری تیم ملی تو فوتبال و در مورد عرق ملی صحبت نمیشه. شاید هم من اشتباد متوجه شدم
    برای اینکه شاید بعضی دوستان دچار سردرگمی بشن مثال پست اول قبلا مورد بحث بوده اما اصل تاپیک نیست!

4. این کاربر از mohammd1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Super Moderator Stream's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

چون مثال نقل قول شده از من هست یه توضیح کوتاه میدم، زبان توضیح اول شخص است ولی قضیه شخصی نیست و بطور کلی برای همه افراد در همه کشورها می تونه صادق باشه:

مفهوم عرق ملی ربطی به طرفداری از تیم های ورزشی یک کشور نداره. من در حد معقول به وطنم علاقه دارم چون محلی است که اونجا بزرگ شدم و خانواده من اونجا هستن و خاطرات خیلی زیادی دارم و ... ، ولی وقتی به دنیا اومدم تعهدی به این کشور ندادم که در قبال این "حق حیات" ای که این کشور بهم داده من متعهد میشم در آینده نسبت به این کشور تحت هر شرایطی عرق ملی داشته باشم. عرق ملی چیزیه که یک کشور و جامعه و فرهنگ باید علاقه افراد اون جامعه بدست بیارند، نه اینکه اون رو تقاضا کنند و اگر وجود نداشت افراد رو مواخذه کنند. در یک جامعه و فرهنگ ایده آل طبیعیه احتمال اینکه علاقه به این جامعه و فرهنگ در ذهن افراد پدید بیاد خیلی بیشتر است و اون عرق ملی در افراد بیشتری وجود داره نسبت به جامعه و فرهنگی که پر از اشکال و نابرابری و مشکلات اساسی است که طبیعیه احتمال اینکه مردم اون احساس علاقه رو داشته باشند کمتر میشه. مردم به کشور بدهکار نیستند که دینشون رو با عرق ملی ادا کنند، کشور در صورتی که به مردمش چیزی بیشتر و بهتر از اون حد انتظار متعادل جهانی خدمات ارائه کنه، مردم می تونند آزادانه این خدمات بهتر رو با علاقه منطقی نسبت به کشورشون پاسخ بدن.

به علاوه عرق ملی یعنی از خود گذشتگی برای کشور... یعنی اینکه مثلا من بیام و در خدمت به کشورم مثلا یک موسسه خیریه ایجاد کنم که یک سری مشکلات رو حل می کنه، سرویس هایی رو ارائه کنم که مردم نیاز دارند بدون اینکه سودی به خودم تعلق بگیره و چیزهایی از این قبیل. معنیش این نیست که با سو استفاده از مشکلات و ایرادهای اقتصادی کشور و استفاده از موقعیت ها (مثلا ریختن سرمایه در بازار مسکن و نگه داشتن تا قیمت بالا بکشه و ارائه خدمات بسیار بی کیفیت و ...) پول میلیاردی در بیارم و بعد برم برزیل و پرچم ایران رو نقاشی کنم روی صورتم و به به من عاشق ایران هستم و عرق ملی دارم.

به علاوه عرق ملی خود به خود برمی گرده به مفاهیم نژادپرستی و وطن پرستی و تصور اینکه "کشور من از بقیه کشورها بهتره، مردم من از بقیه مردم ها بهتر و انسان تر و لایق تر هستند و این مجموعه طول و عرض جغرافیایی در زمین مقدس است در حالی که بقیه جاها نیست" و ... / دنیای مدرن این نوع مرزبندی ها رو نمی شناسه.

محتوای مخفی: توضیح تیم ملی 
    صرفا درباره این مسئله اخیر هم من می تونم بگم شخصا هیچ وقت علاقه ای به تیم های ورزشی ایران نداشتم و ندارم، چه المپیک چه بازیهای آسیایی چه فوتبال و فوتسال و ... / زور که نیست آقا هیچ وقت نداشتم. این مسئله هم ربطی به این نداره که من ایران زندگی نمی کنم. از سال 1996 که من 8 ساله بودم در جام ملت های آسیا طرفدار ژاپن بودم و نه ایران و در همه جام های ملت های آسیایی هم از ژاپن حمایت می کردم و فکر هم نمی کنم به خاطر این قضیه باید به کسی جواب پس بدم یا مواخذه بشم یا ساکت باشم و حق بیان این علاقه رو نداشته باشم.

سلام دوستان....
    شما انگلیس رو در نظر بگیرید، هر محله یا منطقه ای که یه تیم تو لیگ های سطوح مختلف انگلیس دارن، واسه اون تیمشون تا مرز خودکوشی میرن واین اصلا ربطی نداره که تیمشون دسته 4 انگلیس بازی میکنه یا منچستریونایتده!!!
    حالا اینا یه سری تیم های باشگاهین.... ابعاد ملی بسیار فراتر از باشگاههاست و میبینیم طرفدارای تیم ملی انگلیس یا ایتالیا یا ... چقدر روی تیمشون تعصب دارن، اما متاسفانه عدهای در این فروم با صحبت هایی مثل"
    ما باید برای برد مقابل ایران بکنیم اینه که بی خود فشار نیاریم، کلا اینها جوگیر هستند" یا "بازی واقعا حساس بود و من استرس داشتم.. وقتی آرژانتین گل زد پریدم بالا جلوی تلویزیون.. مدت ها بود اینطوری هیجان زده نشده بودم"
    انگار از باخت تیم مملکتشون خوشحال میشن!!!
    در همون انگلیس که مثال زدید (که من هم همونجا زندگی می کنم)، علاقه به تیم های خودشون آزادانه است و درصورت نبودش کسی رو مواخذه نمی کنند و هیچ وقت هم نمیگن مثلا توی شهر وولورهمپتون کسی که اهل شهر هست هیچ وقت حق نداره در بازی ما مقابل منچستر یونایتد علاقه اش به منچستر یونایتد رو ابراز کنه. این نوع علایق رو یک تیم در شهر خودش بدست میاره، نه اینکه طلب می کنه.

6. 4 کاربر از Stream بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز halflife g's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    دور دور دور....

پيش فرض

به نظر من اينكه بخاطر كشورمون فداكاري كنيم و عرق مليمون فوران كنه و .....چندان معني نداره.چون در هر كشوري در برهه اي از زمان وقتي صاحبان اون كشور براي شما ارزشي قايل نيستن شما چرا خودتو بايد فداي اونها كني؟؟
    وقتي حتي يك قدم اون وطن براي من جلو نمياد چرا من بايد طرفش بدوم و خودمو فداش كنم چون من چيزي به وطن بدهكار نيستم بلكه وطن بايد از من حمايت كنه(تو اينجور مسايل چون بعد احساسي مساله قوي هست متاسفانه خيلي ها احساسي به مساله نگاه مي كنن)
    +
    ولي در مورد دوست داشتن و حمايت(نه در حد فداكاري و از خودگذشتگي و ....) به نظرم بهتر كه همراه و ياور باشيم

.
    Last edited by halflife g; 22-06-2014 at 16:03.

8. 3 کاربر از halflife g بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای V E S T A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

تایید میشه. صد البته قصد من و دیگر دوستان حمله یا توهین و مواخذه نبوده و نیست.
    درسته ولی متاسفانه این رفتارهای توهین امیز وجود داشته

اگر برگردید به پست اول موضوع اصلی تاپیک همینه:
    *آیا کسی به دلیل نداشتن عرق ملی(یه رفتار پر خطر برای جامعه) باید مورد مواخذه قرار بگیره؟ پاسخ من "بله" هستش دلیلشم توی سوال ذکر کردم: رفتار پر خطر برای جامعه ،شما هم لطفا دلایلتون رو ذکر کنید
    *درباره هواداری که شما فرمودید باید بگم 1-شاد شدن موقع غم یه ملت نمونه ای از نداشتن عرق ملیه، در هر صورت! 2-فوتبال یه مسئله احساسی-حرفه ای هست اما چیزی که ما رو پای تلوزیون میکشونه بیشتر جنبه احساسی هستش. اما حداقل من هوادار صرفا حرفه ای ندیدم.

از نظر من نداشتن عرق ملی (مخصوصا اگر از شادی کردن برای تیم مورد علاقه اثبات شده باشه) پیامدی برای جامعه نداره نداشته و نخواهد داشت و تابحال هم پیامدی رو ندیدم اگر شما مصداقی رو دارین که شادی کردن برای تیم مورد علاقه (که نداشتن عرق ملی رو ثابت میکنه) پیامدی برای جامعه داشته من خوشحال میشم برای من هم توضیحی در این باره بدین .

اینکه فرمودین شادی کردن نشانه نداشتن عرق ملی هست عرض کردم طرفداری دو نفر که یکی از روی تعصب و عرق ملی طرفدار تیمی شده با کسی که از نگاه ورزشی و قواعد ورزشی طرفدار تیمی شده متفاوت هست
    یکی صرفا برد تیم ملی با انگیزه های خاص مد نظرشه و با باخت تیم ملی کشورش نظرش هم نسبت به این تیم ممکنه کلا عوض شه دیگری دوست داره شاهد بهترین بازی (از نظر فنی) از طرف تیم مورد علاقه اش باشه و برد و باخت تیم مورد علاقه اش تاثیری در طرفداریش نداره :

این طرفداران معمولا دلایل فوتبالی و ورزشی برای حمایت از یک تیم دارن و این حمایت و علاقه شون هم مربوط به یک شب یا دوشب یا یک فصل و دو فصل یا یکسال و دو سال نمیشه این علاقه از گذشته تا به امروز ادامه داشته و چیزی نیست که از روی احساسات یا تعصب در عرض یک شب و دوشب شکل بگیره فردا شب در بازی بعدی به طور کامل از بین بره .
    و

2-فوتبال یه مسئله احساسی-حرفه ای هست اما چیزی که ما رو پای تلوزیون میکشونه بیشتر جنبه احساسی هستش. اما حداقل من هوادار صرفا حرفه ای ندیدم.
    بله اگر بخوایم از روی تعصب و یا به قول شما عرق ملی طرفداری از تیمی رو داشته باشیم کاملا این طرفداری احساسی هست و در صورتی که کنترل نشه باید منتظر عواقب و پیامد های این احساسی دیدن مسائل باشیم مثل اتفاقاتی که حاصل این احساسات هست از جمله فحش و توهین تو فی*س بوک یه بازیکن یا داور یا حتی توهین در تاپیک هوادارن یه تیم ..

ولی برای کسانی که به یک رویداد ورزشی با نگاه ورزشی و قواعد خاصی توجه میکنن احساسات فقط مروبط به بخش شادمانی و غم های بعد از پیروزی و باخت یا خاطرات گذشته هست نه طرفداری و عدم طرفداری از تیمی.. این افراد طرفداریشون بر اساس عرق و احساسات شکل نگرفته و به قضایا (باخت و پیروزی و طرفداری از تیم) سعی میکنن منطقی و دور از احساسات نگاه کنن میشه نمونه این طرفدارها را تو همین انجمن دید : )

10. این کاربر از V E S T A بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه mohammd1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    NeverLand

پيش فرض

اکثر صحبتای دوستان تایید میشه...
    این داستان هواداری حتی اگه انحراف توی تاپیک بود ولی به نظرم برای حل شدن برخی سوء تفاهم ها مفید بود.
    بهتره پیرو جناب [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] برگردیم به موضوع تاپیک.
    ممنون از همه دوستان

12. این کاربر از mohammd1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال پرسش و پاسخ پزشكی laxer's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    Th

پيش فرض

وضعیت سیاسی و اقتصادی گویای همه چیز هست ...

وقتی میگی "عرق ملی" منظورت از "ملی" یه ملت و یک کشور هست نه جولانگاهی برای هجوم و غارت گرگ ها.

14. این کاربر از laxer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال فلسفه B.Russell's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2014

پيش فرض

به نظر من انسان معاصر خیلی بیشتر از انسان های گذشته به اکثر مسائل دیدگاه داد و ستدی داره.

یعنی نگاه میکنه چه چیزی به دست اورده که حالا بخواد یک چیزی ببخشه.

عرق ملی داشتن (بدون تعصب) یکجور بخشش و ایثار هست، اما اگر کسی حس کنه از اون ملتش چیزی به دست نیاورده اون بخشش رو بیخیال میشه.

مثلا ببینه تو شادی هاش دخالت میشه، تو زندگی شخصیش دخالت میشه و از اون کشور هیچ چیز درستی بهش نماسیده، پس دلیلی نداره چیزی رو در راه اون کشورش ایثار کنه حتی در حد عرق ملی !!!

انسان های امروزی حسابگر تر از گذشتگان هستند، فرضا یکی در گذشته پیدا میشد بدون اینکه من رو بشناسه برای اینکه من گلوله نخورم میپرید جلوی من با این دید که من فقط هموطنش هستم یا نه یک آدمم، اما الان تشنه میشی میری تو مغازه میگی آب میخوام طرف میگه اینجا آب نداریم.

انسان امروز حساب کتاب میکنه، چرا باید یک کاری بدون منفعت برای خودش رو برای دیگران انجام بده !!!
    Last edited by B.Russell; 22-06-2014 at 20:58.

16. 7 کاربر از B.Russell بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    -^.

پيش فرض

سلام
    انسان امروز حساب کتاب میکنه، چرا باید یک کاری بدون منفعت برای خودش رو برای دیگران انجام بده !!!
    چرا باید انسان های امروزی اینگونه شده باشن یعنی انسانی هایی که اهل حساب و کتاب شدن تا این حد ؟ آیا در گذشته این چنین نبوده؟
    آیا عرق ملی هم در این مسئله وارده ؟ ایا درسته که ما در مورد عرق ملیمون هم این جوری ، بصورت حساب و کتاب بپردازیم ؟
    من میگم نه عرق ملی از حساب و کتاب خارجه ، آیا اون کسایی که رفتن چنگ و شهید شدن چیزی از این کشور گیرشون اومده اونها زمانی که دنیا اومدن قبل انقلاب و بعد انقلاب و بعد هم جنگ اون هم توی بهترین دوره ی زندگی یعنی جووننی
    تو این مثال کسی رو داریم که اهل ایرانه ، تو انگلیس درس می خونه و زندگی می کنه ، ولی طرفدار آرژانتین هست شرمنده آرمان جان من قصدم مثاله و نمی خوام توهین کنم ، تیم کشورش گل می خوره و تیم مورد علاقش گل می زنه و ایشون خوشحال میشن . آیا ایشون چیزی از برد کشور آرژانتین گیرشون میاد؟ پس چرا خوشحال شدن به نظر من انسان های امروزه چیزی به غیر از داد و ستد هم در نظر می گیرن که من نمی دونم چیه ؟؟
    به علاوه عرق ملی یعنی از خود گذشتگی برای کشور... یعنی اینکه مثلا من بیام و در خدمت به کشورم مثلا یک موسسه خیریه ایجاد کنم که یک سری مشکلات رو حل می کنه، سرویس هایی رو ارائه کنم که مردم نیاز دارند بدون اینکه سودی به خودم تعلق بگیره و چیزهایی از این قبیل. معنیش این نیست که با سو استفاده از مشکلات و ایرادهای اقتصادی کشور و استفاده از موقعیت ها (مثلا ریختن سرمایه در بازار مسکن و نگه داشتن تا قیمت بالا بکشه و ارائه خدمات بسیار بی کیفیت و ...) پول میلیاردی در بیارم و بعد برم برزیل و پرچم ایران رو نقاشی کنم روی صورتم و به به من عاشق ایران هستم و عرق ملی دارم.
    حرف شما کاملا درسته ولی شما یه طرف قضیه رو نادیده گرفتین .
    کسی که می ره ورزشگاه ، 90 دقیقه بازی 2 ساعت میاد و بر میگرده میشه چیزی حدود 4 ساعت از وقتش رو واسه تشویق تیم کشورش مصرف میکنه ، این هم عرق ملیه

به علاوه عرق ملی خود به خود برمی گرده به مفاهیم نژادپرستی و وطن پرستی و تصور اینکه "کشور من از بقیه کشورها بهتره، مردم من از بقیه مردم ها بهتر و انسان تر و لایق تر هستند و این مجموعه طول و عرض جغرافیایی در زمین مقدس است در حالی که بقیه جاها نیست" و ... / دنیای مدرن این نوع مرزبندی ها رو نمی شناسه.
    نشد چجوری اون بالا عرف ملی از خودگذشتگی برای کشور بود الان شد نژاد پرستی ، هرکی از کشورش دفاع کنه (8 سال جنگ)یا کسی که از تیم کشورش دفاع کنه میشه نژاد پرست ؟
    به نظرم این جمله حرف بالاتون رو نقض می کنه .

18. 3 کاربر از Lord-Voldemort بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال فلسفه B.Russell's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2014

پيش فرض

چرا باید انسان های امروزی اینگونه شده باشن یعنی انسانی هایی که اهل حساب و کتاب شدن تا این حد ؟ آیا در گذشته این چنین نبوده؟
    آیا عرق ملی هم در این مسئله وارده ؟ ایا درسته که ما در مورد عرق ملیمون هم این جوری ، بصورت حساب و کتاب بپردازیم ؟
    من میگم نه عرق ملی از حساب و کتاب خارجه ، آیا اون کسایی که رفتن چنگ و شهید شدن چیزی از این کشور گیرشون اومده اونها زمانی که دنیا اومدن قبل انقلاب و بعد انقلاب و بعد هم جنگ اون هم توی بهترین دوره ی زندگی یعنی جووننی
    تو این مثال کسی رو داریم که اهل ایرانه ، تو انگلیس درس می خونه و زندگی می کنه ، ولی طرفدار آرژانتین هست شرمنده آرمان جان من قصدم مثاله و نمی خوام توهین کنم ، تیم کشورش گل می خوره و تیم مورد علاقش گل می زنه و ایشون خوشحال میشن . آیا ایشون چیزی از برد کشور آرژانتین گیرشون میاد؟ پس چرا خوشحال شدن به نظر من انسان های امروزه چیزی به غیر از داد و ستد هم در نظر می گیرن که من نمی دونم چیه ؟؟
    دیوید هیوم یکی از معروف ترین فیلسوفان تجربه گرا هست و انسان رو اینطوری تفسیر میکنه:

انسان مُشتی از احساسات است.

به نظر من انسان های امروز با وجودیکه غرق احساسات خودشون هستن، اما برای احساسات دیگران ارزش خاصی قائل نیستن.

چون به احساسات دیگران از زوایه منطق نگاه میکنن به خودشون این حق رو میدن که زیر سئوالش ببرن، در حالیکه اگر کسی با منطق خودش احساسات اونهارو در زمینه دیگر زیر سئوال ببره، بهشون بر میخوره.

همین باعث شده منفعت گرا باشن، اگر چیزی مطابق با احساسات خودشون بود این حق رو دارن احساسات دیگران رو زیر پا بذارن و این مشکل دیگران است.

این دیدگاه جامعه هارو کوچک و کوچک تر میکنه و مرزها رو از بین میبره و دیگه یک فرد میشه ملاک حق و باطل نه یک جامعه.

یکی از دوستان گفت وطن در جهان امروز خیلی گسترده است و یعنی همه دنیا، در حالیکه برعکس میگن، وطن در جهان امروز بسیار کوچک شده در حد ذهن انسان امروزی.
    اگر کسی تو ذهن خودش به چیزی احساس داشت تایید شده است، اگر نداشت مردوده.
    Last edited by B.Russell; 22-06-2014 at 21:18.

20. 3 کاربر از B.Russell بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •