تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: با ازدواج پسر با دختر بزرگتر از خودش موافقید؟

راي دهنده
63. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • بله

30 47.62%
  • خیر

33 52.38%
صفحه 2 از 5 اولاول 12345 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 42

نام تاپيک: ازدواج پسر با دختر بزرگتر (از نظر سن)؟

مدیر انجمن اینترنت و شبکه Milad4171's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

یک چیزی رو که اول از همه باید بهش توجه کنید در مورد این اختلاف سنی بلوغ در جامعه ایرانه
    ایران یک کشور خاص هست. با شرایط محیطی و اجتماعی خاص
    و اصلا نمیشه شرایط اینجا رو باشرایط موجود در کشورهای دیگه مقایسه کرد به دلیل محدودیت های روابط اجتماعی.

همه میدونن که آدم اول در خانواده و بعد در اجتماع شکل میگیره. به علاوه فاکتورهای ژنتیکی .
    اینکه بگیم دختر و پسر بلوغ فکریشون با هم فاصله داره ، این کاملا بستگی به شرایط محیطی هست. من به دانشمندان کاری ندارم. چیزی که اینجا مطرح هست نظرسنجی هست نه نظر دانشمندان.
    نظر سنجی نشون میده تو ایران هیچ قانونی برای زمان رسیدن به بلوغ عقلی وجود نداره.
    از طرفی بلوغ فکری به شرایط خاصی بستگی داره. مثل : خانواده ، شرایط اجتماعی، شرایط رفاهی ، تغذیه ، ژنتیک
    و به نظر من نمیشه این موضوع رو به صورت کلی در موردش صحبت کرد . چون فاصله بلوغ عقلی دخترها و پسرها در جامعه ما کاملا بستگی به شرایطی که گفتم داره.

همین موضوع باعث میشه که اختلافات در ارتباط با بلوغ فکری در ازدواج دختر بزرگتر از پسر از بین بره.
    به نظر من اختلاف سنی تا 5 سال ایرادی نداره اما بیشتر از اون بخاطر موادی که در میان سالی پیش میاد ممکنه مشکل ساز بشه.

حتی مواردی رو من میشناسم که دختر 7 سال از پسر بزرگتره اما زندگی کاملا عالی دارند با هم
    اما برعکس هم بوده.
    پسری 6 سال کوچیکتر از دختر ، خیلی بهتر ، از پس زندگی بر میاد و کاملا مفهوم زندگی مشترک و مسئولیت رو درک کرده.

مدیر انجمن بازی Masoud King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    فعلا مشهد!

پيش فرض

با کلیه صحبت های میلاد موافقم و لپ کلام رو گفت.
    +
    موضوعی هست که نمیشه به صورت قاطع رد یا قبول کرد و باید در شرایطی که دو طرف دارن بررسی بشه.

3. 5 کاربر از Masoud King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    بندرانزلی

پيش فرض

کاملا این امر به شخصیت و شرایط دو طرف بستگی داره و نمیشه با کلی گویی و بیان نظر شخصی از این اختلاف سنی ایراد گرفت یا اون رو تایید کرد.
    با توجه به رشد ازدواج های ناموفق در جامعه ایرانی دولت و موسسات آماری، آمارهایی از عوامل موثر در ازواج های موفق و ناموفق جمع ( از جمله اختلاف سنی) تهیه میکردند.

Sent from my GT-P6800 using Tapatalk
    Last edited by Atghia; 02-06-2014 at 15:15. دليل: حذف لینک

5. این کاربر از reza_jolie بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال a6543210's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    بیژن یورد

پيش فرض

به نظر بنده این کار زیاد درست نیست با اینکه نمونه داریم که دارن زندگی می کنند!

دلیل: دختراها طبیعتشون اینه که عاطفی هستن و احساسی . از یه طرفم مغرور که تا حدودی صفت خوبیه براشون

دخترخانومی که می بینه از شوهرش 3 یا 4 سال کوچیکه در واقع احساس نیار داره بهش و مثل تکیه گاه بهش نگاه می کنه ولی دخترخانوم هایی که هم سن یا بیشتر از سن همسرشون باشن متاسفانه این احساس نیاز دیگه وجود نداره و به خاطر غرور زندگی تا مراحلی به سمت رقابت پیش می ره که می تونه ضربه های زیادی به زندگی بزنه
    در هر حال به نظر من خانوم آدم 3-4 سالی از خود شخص کوچیک باشه خیلی بهتره! (اگه امار طلاق رو هم نگاه کنیم تا حدودی این حرفمو تایید می کنه)

یا حق

7. 4 کاربر از a6543210 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

سلام من با حرفای میلاد موافقم
    خیلی قشنگ توضیح داد
    اما در مورد بلوغی که این دوستان زیاد حرف میزنن ازش
    به طور کلی شاید بشه گفت دخترها کمی زودتر به بلوغ برسند مثلا در شرایط کلی در مقایسه یک پسر و دختر در سن 20تا 23 بشه این رو گفت
    اما شما در نظر داشته باشید که سن ازدواج در بالاست والان به ندرت زیر 25 ازدواج میکنن
    و شما میتونین بگید رشد فکری یک پسر 27ساله در مقایسه با دختر همسنش کمتره؟
    به طور کلی حرفهایی میلاد خان در مورد شرایط رو قبول دارم
    اما سن رو هم باید در نظر گرفت
    به نظر خودم یک پسر 27 ساله اگه بلوغ اجتماعی بیشتر از دختر همسنش نباشه کمتر نیست

Sent from my Nexus 4 using Tapatalk

9. 2 کاربر از moji_202 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن شعر و داستان نویسی Mr_100_dolari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    ----Balance(3%)Spot----

پيش فرض

خارج از بحث بلوغ فکری و ... که شاید در خانم ها زودتر شکل بگیره (که بیشتر مربوط به گذشته میشه وگرنه الان که ...) در ازدواجی که سن خانم بیشتر باشه احتمال اینکه طرف از موقعیت خاصی نسبت به پسر

برخوردار باشه بیشتر هستش حالا هر چی این اختلاف سنی بالاتر باشه برخورداری از اون موقعیت هم بیشتر هستش که در ازدواج های الان که بیشتر حالت معامله و مبادله پیدا کرده خود طرفین بهتر از هر کسی

دیگری جوانب امر و مزایا و معایب این معامله رو با تمام شرایط موجود و موقعیت آینده می سنجن و با کمی چاشنی عشق زندگیشون رو شروع می کنند ما هم به عنوان دوست و ... بهتره دست از عقل کل بودن برداریم و فقط تجربیات

شنیده ها و ... در اختیاشون بزاریم ولی اصلا حق این و نداریم که بگیم این کار درسته یا غلط که این هم میشه دخالت هم اینکه شاید در مورد این افراد اصلا مشکلی هم پیش نیاد ...

پ ن : همونطور که برای ازدواج هایی که از نظر خیلی از ما ها داره درست انجام میگیره و اون نوع ازدواج رو بهترین نوع ازدواج تو کل دنیا می دونیم هیچ تضمینی وجود نداره و طلاق صورت میگیره در مورد این نوع

معامله هم تضمینی وجود نداره و در صورت بروز هر مشکلی ممکنه طلاق صورت بگیره و عواقب این نوع انتخاب یا هر نوع انتخاب دیگه ای به عهده طرفین هستش نه ما .

11. این کاربر از Mr_100_dolari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Atghia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    تهران کثیف

پيش فرض

خارج از بحث بلوغ فکری و ... که شاید در خانم ها زودتر شکل بگیره (که بیشتر مربوط به گذشته میشه وگرنه الان که ...) در ازدواجی که سن خانم بیشتر باشه احتمال اینکه طرف از موقعیت خاصی نسبت به پسر

برخوردار باشه بیشتر هستش حالا هر چی این اختلاف سنی بالاتر باشه برخورداری از اون موقعیت هم بیشتر هستش که در ازدواج های الان که بیشتر حالت معامله و مبادله پیدا کرده خود طرفین بهتر از هر کسی

دیگری جوانب امر و مزایا و معایب این معامله رو با تمام شرایط موجود و موقعیت آینده می سنجن و با کمی چاشنی عشق زندگیشون رو شروع می کنند ما هم به عنوان دوست و ... بهتره دست از عقل کل بودن برداریم و فقط تجربیات

شنیده ها و ... در اختیاشون بزاریم ولی اصلا حق این و نداریم که بگیم این کار درسته یا غلط که این هم میشه دخالت هم اینکه شاید در مورد این افراد اصلا مشکلی هم پیش نیاد ...

پ ن : همونطور که برای ازدواج هایی که از نظر خیلی از ما ها داره درست انجام میگیره و اون نوع ازدواج رو بهترین نوع ازدواج تو کل دنیا می دونیم هیچ تضمینی وجود نداره و طلاق صورت میگیره در مورد این نوع

معامله هم تضمینی وجود نداره و در صورت بروز هر مشکلی ممکنه طلاق صورت بگیره و عواقب این نوع انتخاب یا هر نوع انتخاب دیگه ای به عهده طرفین هستش نه ما .
    البته که مشخصا اقایون بحث بلوغ فکری رو قبول ندارند باید هم اینطور باشه
    ولی در برخوردهایی که در جامعه شاهد اون هستیم حداقل از نقطه نظر شخصی همینطوره! و این قضاوت رو فکر میکنم خانومها بهتر بتونن داشته باشن...

اتفاقا به نکته خیلی مهمی اشاره کردی ارمین جان در ازدواج هایی که صرفا یک معامله در حال انجام هست قطعا شامل حال بحث و بررسی نمیشه چون دقیقا دوطرف میدونن دنبال چی هستن
    فرضا اون خانوم مسن تر خودش متوجه هست که فقط تا چندسال میتونه شایستگی حاضر رو داشته باشه
    اون اقا هم در ازای مزایایی که نصیبش میشه((حالا بحث ثروت هست موقعیت هست یا هرچیز دیگه)) واقف هست که چه چیزهایی رو از دست خواهد داد...
    فکر میکنم استارتر تاپیک از این نقطه نظر مد نظرشون نبوده چون در همچین شرایطی(بحث سود و ضرر و....)که دیگه تفکر نمیخواد بیشتر کسانی مدنظر هستند که شاید ناخواسته درگیر احساسات بشن بدون در نظر گرفتن جوانب دیگه

درسته حق دخالت که نداریم اما شاید روزی روزگاری برای هرکدوم از ما بخواد همچین شرایطی پیش بیاد اونوقته که یاداوری هرچند اندک گوشه ای از حرفها شاید در تصمیم بهتر ما موثر باشه

نمونه های اندکی که موفق شدند در این شرایط ملاک قضاوت نیست! معمولا حالت کلی بررسی میشه در واقع اکثریت موارد و نه اقلیت استثنا ((این بخش حرفم به نقل قول پست شما مربوط نمیشه تقریبا میشه گفت روی صحبتم کلی بود دیگه همینجا بیان کردم))

13. 2 کاربر از Atghia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2014
    محل سكونت
    ...

پيش فرض

اصولاً جنس مادّه در کل خلقت و موجودات ضعیفتر آفریده شده (بخصوص از لحاظ قوای جسمی) ، گویی این جنس محکوم به ضعیفتر بودن در مقابل جنس نر هست ؟!
    در ازدواج هم از اولویت های پسرها غالباً اینه --------------> سن دختر کمتر باشه - تحصیلاتش پائین تر باشه - سطح مالیش پائین تر باشه - قدش کوتاه تر باشه و ...
    گویی از بدو خلقت منوال همین بوده ...

داره خودمونی میشه THe DARk NighT .98's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2014
    محل سكونت
    TeH

پيش فرض

تا یکی دوسال مورد نداره ولی بیشتر نه

حـــــرفـه ای Atghia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    تهران کثیف

پيش فرض

اصولاً جنس مادّه در کل خلقت و موجودات ضعیفتر آفریده شده (بخصوص از لحاظ قوای جسمی) ، گویی این جنس محکوم به ضعیفتر بودن در مقابل جنس نر هست ؟!
    در ازدواج هم از اولویت های پسرها غالباً اینه --------------> سن دختر کمتر باشه - تحصیلاتش پائین تر باشه - سطح مالیش پائین تر باشه - قدش کوتاه تر باشه و ...
    گویی از بدو خلقت منوال همین بوده ...
    ایا منظور از ضعیفتر زور بازو هست از نظر شما؟!
    چه معیاری برای سنجش ضعف و قوت مدنظرتون هست؟
    پیشنهاد میکنم به این پست هم نیم نگاهی بندازید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

و نکته جالب اینکه مواردی که اشاره کردید به نوعی میخواد بیان کنه که اقایون احساس ضعف میکنن در قبال خانومها که با بلندی قد و بالاتر بودن سواد و وضع مالی بهتر میخوان به نوعی جبران کنن؟!
    ((البته نظر من این نیست فقط مفهمومی که از جملات شما برداشت میشه رو بیان کردم))

17. 4 کاربر از Atghia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •