تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 17 از 17

نام تاپيک: راهنمایی خرید بین چند غول سخت افزاری

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2013

پيش فرض

راستی آقا حسام اگه مادربورد دیگه ای که جواب کارمو بده هست بهم پیشنهاد بدید. اصلا گیگابایت یا ایسوز یا msi! و اینکه این سری z97 که اومد کدوم رو تهیه کنم؟ sabertooth هم خوشم اومده به خاطر عمر بالا اما دیدم که سری z87 این مین بورد فرکانس بالای رم رو پشتیبانی نمیکردند! آیا سری جدید هم همینطوره؟ کلا بین deluxe یا sabertooth یا giga یا ... کدوم رو پیشنهاد میدید؟

کاربر فعال مشاوره خرید سخت افزار Hessam 2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

من خب شخصاً همیشه طرفدار گیگابایت بودم و به صورت پیشفرض این برند رو توصیه می کنم به همه.

اما از حیث فنی و کیفیت و این موارد فرق آنچنانی بین سه برند نیست. بیشتر سلیقه و قیمت کالا تعیین کننده ی انتخاب خریداره.

بله. تا اومدن Z97 صبر کنید و Z97 بخرید.

در مورد SABERTOOTH هم بله. تا 1866 بیشتر ساپورت نمی کنه!

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    که خب شما نیاز به پورت تاندربولت دارید! لذا نمی تونه راضیتون کنه. بنابراین یکی از مدل های سری دلوکس رو می خرید.

Last edited by Hessam 2; 29-05-2014 at 15:54.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2013

پيش فرض

ممنون. تاندربولت مهم نیست. کارت صداهای تاندربولت تا 2 سال دیگه هم فکر نمیکنم جا بیفته و من نیازی به عوض کردنشون پیدا کنم. یا میشه 3 مانیتور 4k بهشون متصل کرد که اونم فعلا استفاده نمیشه. تاندربویت رو از معیار ها حذف کنید.

تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

ok. پس اگر اون Asus Z97 WS وارد کشور بشه با قیمت حدودی 1 میلیون تومان، بهترین و مناسب ترین انتخاب هست از دیدگاه من برای شما. چون اون مادربرد تجهیز شده برای کاربری های ورک استیشن و رندرینگ های بی وقفه گرافیکی همچون افترافکت.
    3DMAX هم که پردازشیه و بیشتر سوکت 2011 و پردازنده هایی همچون 4930K می طلبه! البته با کور آی 7 که سهله، با کور آی 5 و کور آی 3 هم رندرینگ 3DMAX دیدم کار می کنن!
    Last edited by Hessam 2; 29-05-2014 at 16:36.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2013

پيش فرض

ممنون. پس شاید همون 2011 با کمی افزایش بودجه و مادر بورد 1 تومنی و ایر کولر خوب بگیرم.
    خودم هم خیلی جاها خوندم که برای این کارها و کار آهنگسازی 2011 بهتره.
    برای این سوکت هم z97 در راهه؟ ببخشید که انقدر طولانی شد تاپیک.
    در مورد این سوکت استفاده از رم 4 کاناله به چه معنیه؟ یعنی حتما از 4 تا رم باید همزمان استفاده بشه؟ 1150 4کاناله نیست؟
    راستی raid 0 5 10 به چه معنیه. میدونم جاش اینجا نیست لطفا راهنمایی کنید که کجای فروم این سوالات رو بپرسم. چون سوالات اینطوری زیاد دارم. ممنونم

تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

ممنون. پس شاید همون 2011 با کمی افزایش بودجه و مادر بورد 1 تومنی و ایر کولر خوب بگیرم.
    خودم هم خیلی جاها خوندم که برای این کارها و کار آهنگسازی 2011 بهتره.
    برای این سوکت هم z97 در راهه؟ ببخشید که انقدر طولانی شد تاپیک.
    در مورد این سوکت استفاده از رم 4 کاناله به چه معنیه؟ یعنی حتما از 4 تا رم باید همزمان استفاده بشه؟ 1150 4کاناله نیست؟
    راستی raid 0 5 10 به چه معنیه. میدونم جاش اینجا نیست لطفا راهنمایی کنید که کجای فروم این سوالات رو بپرسم. چون سوالات اینطوری زیاد دارم. ممنونم
    خواهش می کنم.
    نسل جدید سوکت 2011 همانطور که گفتم با نام Haswell-E و پشتیبانی از رم های DDR4 تا پایان امسال به بازار کشورمون میاد که فرکانس بیس کنتلر پردازنده برای رم اون موقع 2133مگاهرتز هست! رم های DDR4 هم همراهشون میاد.
    این سوکت دیگه چیپست Z97 نداره! بلکه مجهز به چیپست X99 خواهد بود! مثل الان که X79 هست!

رم 4 کاناله یعنی از 4 ماژول بر روی یک مادربرد استفاده کنید. در سوکت 2011 استفاده از 4 ماژول پهنای باند بهینه تر با مدیریت پروسه ای بهتری ارائه میده. 1150 دو کاناله توصیه شده. پیشنهاد شده و توصیه ای هست. اما قرار دادن 2 ماژول برای 2011 به صورت موقت هم اصلاً و هرگز مانعی نداره. (با توجه به اینکه در آینده 2 ماژول دیگه جهت 32 گیگ کردن اضافه می کنید طبق فرمایشتون)

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2013

پيش فرض

ممنون. آخه نمیخوام اونقدر منتظر بمونم. گفتم شاید برای2011 هم تا دو هفته آینده z97 میاد! به خاطر این پرسیدم. بابت لینک هم ممنون

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •