تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 6 اولاول 123456 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 59

نام تاپيک: ریشه یابی مولتی یوزر بودن در فضای مجازی

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2013
    محل سكونت
    ;)

پيش فرض

خوب به نظر این موضوع ساختن یوزرهای متعدد و فعالیت همزمان با اون یوزرها [ لایک زدن با یوزر اول شخص برای یوزر دومش یا تایید صحبت های خودش با یک یوزر دیگه ] و همین ساختن یوزرهای متعدد نشونه اهمیت دادن
    فرد به دنیای مجازی هست دنیایی که زیاد هم نباید مهم باشه از این نظر

این فرایند ریشه تو عدم اعتماد به نفس و اعتماد به خود و فقدان خود باوری و خود دوست داشتن داره معمولا اشخاص فاقد اعتماد به نفس به دنبال تایید دیگران هستند و خوب ممکنه نظر شخص برای دیگران جذاب نباشه بنابراین لایکی نمیخوره پس برای شخصی با این روحیه لایک نخوردن یعنی فاجعه بنابراین خودش وارد کارزار میشه تا به نوعی با خودفریبی برای خودش اعتماد به نفس کسب کنه

.

2. 7 کاربر از بانو . ./ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

سریع هم ناظر و مدیر و کاربر فعال میشی

ببخشید مزاح بودبا نهایت احترام به خانم ها...
    من خیلی وقت پیش تو این فروم عضو بودم-- دقیق یادم نیس چی شده بود-- ولی نمیتونستم به یوزر اصلیم لاگین کنم
    حوصله هم نداشتم 4 ساعت دنبال مدیرا بگردم
    گفتم یه یوزر جدید بسازم
    از اونجایی که بروبچ کار دخدرا رو زودتر را میندازن
    به سرم زد یوزر دخدرونه بسازم- باشد که زودتر به سوالاتم پاسخ داده بشه البته تو تئوری میشه گفت فکر خوبیه
    ولی در عمل اونچه فکر میکردم نشد-- این روزا کلا ملت زیاد حوصله راهنمایی کردن ندارن-- جنسیت هم زیاد ملاک نیس مگر در برخی موارد خاص
    اوایل که میخواستم پست بدم- - روم نمیشد
    الانم یهو چشمم به این تاپیک افتاد - گفتم پرده از چهر گشاییم-- باشد که رستگار شویم
    حالا متخصصین بیان ریشه یابی کنن که مشکل کارم کجاست

4. 5 کاربر از sahar3000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

لطفا مخبرجون پست من رو پاک نکن چون بی مرتبط با بخش نیست.
    اما در مورد گذشته قبلا توی یک فروم دیگری به مدت خیلی کوتاهی دوتا یوزر رو استفاده کردم.
    چون بهم گفتند یکی از دوستانت یک شایعه عجیبی رو پشت سرت راه انداخته، ازش میپرسیدم انکار میکرد ولی با یوزری دیگر فهمیدم نه متاسفانه حقیقت داره !!!!!!!!
    گاهی وقت ها یک یوزر میتونه گامی باشه در جهت پی بردن به حقایق تلخ. (همون لباس مبدل)
    به نظر من این انجمن یک بخشی رو کم داره.بخش حساسی به نام انجمن اطلاعاتی پی سی ورلد
    والا خدا میدونه الان پشت سر من هم ممکنه چه شایعاتی رو سر هم کرده باشند.
    مخصوصا که اینجا متعصبین از هر دو قشر مومن و کافرش یک کم زیادی زیاده !!!
    البته به استثنای بنده.شما اگه تمام پست های من رو مرور کنید شعار نه غربی و نه شرقی رو دادم. باز هم اگه پست های من رو با دقت بخونید یک جاهایی اومدم به همه پیشنهاد به بحث های بدون حاشیه رو دادم.ولی به خاطر قوانین انجمن دست از این کار کشیدم.و فقط در حین بحث از مرغ من یک پا داره بعضی کاربران گلایه کردم.و اگر فکر می کنید که من در پستی اقدام تخریبی رو انجام دادم لطفا در پست خصوصی ذکر کنید.
    این فرایند ریشه تو عدم اعتماد به نفس و اعتماد به خود و فقدان خود باوری و خود دوست داشتن داره معمولا اشخاص فاقد اعتماد به نفس به دنبال تایید دیگران هستند و خوب ممکنه نظر شخص برای دیگران جذاب نباشه بنابراین لایکی نمیخوره پس برای شخصی با این روحیه لایک نخوردن یعنی فاجعه بنابراین خودش وارد کارزار میشه تا به نوعی با خودفریبی برای خودش اعتماد به نفس کسب کنه
    این هم می تونه باشه.و من هم کاملا موافقم.اما چون موضوع لایک پیش اومد و من ازاون دست کاربرهایی هستم که کاربران کمی از پستم تشکر می کنند(البته به این معنی نیست که به این تشکر ها نیاز روحی دارم)لازم است بگم که من تا تقی به توقی می خوره و مدیری میاد یک پستی میده ازش تشکر نمیکنم و در تاپیک ها این کاملا مشخص است و نیازی به تشکر کسی هم ندارم.ولی از کسی هم که از روی بزرگواری میاد یک تشکری هم میکنه سپاسگزارم.در بحث چند یوزره بودن به نظر من هم در بیش تر اوقات کاربر قصد فعالیت های دو جانبه رو داره.البته در بیش تر اوقات و نه در همه ی اوقات

6. 3 کاربر از رضاس1000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال فلسفه B.Russell's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2014

پيش فرض

من خیلی وقت پیش تو این فروم عضو بودم-- دقیق یادم نیس چی شده بود-- ولی نمیتونستم به یوزر اصلیم لاگین کنم
    حوصله هم نداشتم 4 ساعت دنبال مدیرا بگردم
    گفتم یه یوزر جدید بسازم
    از اونجایی که بروبچ کار دخدرا رو زودتر را میندازن
    به سرم زد یوزر دخدرونه بسازم- باشد که زودتر به سوالاتم پاسخ داده بشه البته تو تئوری میشه گفت فکر خوبیه
    ولی در عمل اونچه فکر میکردم نشد-- این روزا کلا ملت زیاد حوصله راهنمایی کردن ندارن-- جنسیت هم زیاد ملاک نیس مگر در برخی موارد خاص
    اوایل که میخواستم پست بدم- - روم نمیشد
    الانم یهو چشمم به این تاپیک افتاد - گفتم پرده از چهر گشاییم-- باشد که رستگار شویم
    حالا متخصصین بیان ریشه یابی کنن که مشکل کارم کجاست
    البته این دیدگاه کاملا جنسیتی به زنان، محصول جامعه واقعی ماست که امروز به دنیای مجازی کشیده شده !!!

حتما با این سئوال معروف مواجه شدین که اگر در گوشه خیابان یک پسر خسته ایستاده باشه و یک دختر خوش بر و رو و شما بخواهید یکی رو سوار کنید و به مقصد برسونید، ترجیح میدین کدام رو سوار کنین !!!

جامعه ما یک جامعه عقده ای شده از لحاظ جنسیتی هست، و ما هم جزئی از همین جامعه هستیم، بخواهیم بگیم نیستیم و... شعار دادیم و هر آدمی خودش بهتر میدونه تو ذات خودش چه خبر هست، مهم شهامت بازگو کردنش هست.

یوزر از جنسیت دیگر داشتن هم پشتش اهداف متفاوتی هست که باز هم شاید نتونم حکم کلی بدم.

مثلا من بارها شاهد بودم پسری برای اینکه دل دختری رو به دست بیاره با یک یوزر دختر بهش نزدیک شده و ازش اطلاعات کشیده، چیزهایی که شاید دختره به اون پسره نمیداده !!!

خلاصه که وضعیت بیماری های جنسی، بیماری های روانی و اعتماد بین دو انسان در جامعه ما هر روز در حال گسسته تر شدن هست، موندم بگم چه کسی به ملت ایران رحم کند که امید بهبودش بیشتر باشد.

8. 7 کاربر از B.Russell بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

از یوزرهایی که فعالیت بیشتری دارن یا شناخته شده ترن یا مسئولیت بیشتری دارن یا موضوع مهمی رو مطرح میکنن بیشتر تشکر میشه- این طبیعیه

10. 2 کاربر از sahar3000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

این بحث جالبه ظاهرا پست مسعود گرامی رو پاک کردند بیایید کمی این بحث و باز کنیم

چرا پست یک بنفش / سبز / صورتی / نارنجی / قرمز بیشتر لایک میخوره ؟
    در مورد این موضوع در تاپیک "فرهنگ مجازی" بطور مفصل صحبت شد و به موضوع این تاپیک نمیخوره...دوستان اگر مایلید در همون تاپیک درباره اش صحبت کنید...

12. 8 کاربر از Arash4484 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر فوتبال خارجی و مسابقه و سرگرمی Reza31001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

کلا این طور افراد اگه واقعا به دنبال کلاه برداری و کسب درآمد نباشن (که حداقل این طوری میتونه توجیه پذیر باشه) افراد علافی هستن
    یعنی واقعا شما حساب کنید چقدر ارزش داره آدم وقت بذاره برای این طور کارا؟!!
    چرا پست یک بنفش / سبز / صورتی / نارنجی / قرمز بیشتر لایک میخوره ؟
    در این مورد بحثهای خوبی اینجا شده: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

14. 4 کاربر از Reza31001 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2013
    محل سكونت
    ;)

پيش فرض

گرامی من اون تاپیک رو خوندم [ تماما ] اما جایی ندیدم ریشه یابی بشه و به نظرم اونجا بهتره بحث های کلی انجام بشه نه ریشه یابی در هر صورت اونجا تاپیک مرجع هست اگه صلاح بدونید همین جا یا یک تاپیک جدا برای این موضوع بزنیم

16. 2 کاربر از بانو . ./ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال علوم انسانی فرهنگ دانشجو's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2013

پيش فرض

درود،
    اگه بخواهیم بحث رو ریشه ای پیش ببریم، به نظرمن یکی از عوامل زمینه ساز این امر از میان رفتن راستی وصداقت بین افراده،که این امر نیز ریشه در اوضاع ومحیط اجتماعی داره. درسیستم وشرایطی که با چاپلوسی ونقاب بر چهره زدن ودروغ به کار بر دن میشه در یک چشم به هم زدن به هر پست و مقام و مکنتی دست یافت، مولتی یوزر بودن کار سهل و راحتیه. روزگاری چنان راستی در بین ما به چشم می آمد که جهانگردی از کشوری رقیب ( هرودت یونانی) به ناچار در کتاب تاریخش نوشت: ایرانیان از آغاز به فرزندان خود سه چیز می آموزند:.....و.......و راستگویی.اما از زمانی که دروغ گفتن نام مصلحت به خود گرفت هر کس به خود اجازه داد برای کسب منفعت وبه نام مصلحت به هر نیرنگی متوسل شود....

18. 3 کاربر از فرهنگ دانشجو بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2013
    محل سكونت
    ;)

پيش فرض

از زمانی که دروغ گفتن نام مصلحت به خود گرفت هر کس به خود اجازه داد برای کسب منفعت وبه نام مصلحت به هر نیرنگی متوسل شود....
    چه منفعتی تو این کار وجود داره ؟ میشه بازش کنید؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •