تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 10 اولاول 123456 ... آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 95

نام تاپيک: دلایل فروپاشی نظام خانواده در ایران و جهان؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

جناب [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] منتظر ارائه ی منبع بین المللی و معتبر برای صحبتتاتون هستم !
    اگر نقدی دارید لطفا نقد کنید و سربسته صحبت نکنید.البته من طرف جناب [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو نمیگیرم اما اگه از سخنان ایشون نقد دارید بهتره با ذکر نقل قول به انتقاد بپردازید.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

به نظر من تو این بحث خیلی مهم هست که هرکسی ابتدا مشخص کنه، که هدف انسان از زندگی در این کره خاکی چی هست؟

ممکنه یکی بگی هدف صرف گذراندن زمان هست، اونوقت چه نیاز به خانواده و اخلاق؟
    ممکنه یکی بگه هدف پیشرفت علم و تکنولوژی هست و کشف مجهولات پی در پی توسط انسان، اونوقت چه نیاز به خانواده و اخلاق؟
    بر فرض یک نفر قصدش فقط گذر زمان و اون یکی فقط خوشگذرانی و اون یکی اون جوری و این یکی این جوری.اگه این هدف های فردی اصولی نباشه خب خانواده یعنی کشک.هدف هر انسان با شعوری از زندگی لذت از زندگی است.اما این لذت های زندگی با داشتن خانواده خوب و باالطبع جامعه خوب میسر میشه.خانواده خوب هست که یک جامعه رو چه بر اساس اخلاقی و چه براساس تکنولوژی و علم پیش می بره.ولی بدبختی اینه که تو غرب علم زیاد و اخلاق کم تر و در جهان سوم اخلاق کم وبیش زیاد تر و علم در حد صفر!!!!!بدبختی اینه.یکی ملاک رو غرب قرار میده و اون یکی شرق و یکی هم فردی. این یعنی افراط.جامعه خوب با ملاک قرار دادن هرکی هر جور زندگی کنه پیش نمیره
    Last edited by رضاس1000; 24-05-2014 at 20:07.

3. 2 کاربر از رضاس1000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن موضوعات علمی Saeed Dz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

اگر نقدی دارید لطفا نقد کنید و سربسته صحبت نکنید.البته من طرف جناب [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو نمیگیرم اما اگه از سخنان ایشون نقد دارید بهتره با ذکر نقل قول به انتقاد بپردازید.
    سخنان ایشون در پست اول نیاز به منبع داره، چیزایی که ایشون با استناد با اونها سوالات یا ادعاهایی رو مطرح کرده و در موردشون بحث میشه در وحله اول نیاز به منبع داره تا بعداز تایید در موردشون بحث بشه!

5. 2 کاربر از Saeed Dz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

سخنان ایشون در پست اول نیاز به منبع داره، چیزایی که ایشون با استناد با اونها سوالات یا ادعاهایی رو مطرح کرده و در موردشون بحث میشه در وحله اول نیاز به منبع داره تا بعداز تایید در موردشون بحث بشه!
    مشکل شما اینه که خودتون رو ویکی پدیا فرض کردید واز دیگران انتظار دانشنامه دارید.اصلا بر فرض اینکه ارقام و اماری که ذکر کردند دقیق نیست.در هر حال اینکه وضعیت طلاق و خانواده در جامعه جهان از خط قرمز هم عبور کرده رو نقض نمی کنه.پس لااقل به سوالات ایشون نظر بدید .اما اگر به نظر شما وضعیت طلاق و بنیان خانواده به لبه پرتگاه نرسیده پس لطف کنید شما هم از همون منبعی که این رو میگید برای ما بذارید تا ما هم ببینیم و در صورت صحت تایید کنیم!!

7. این کاربر از رضاس1000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

مشکل شما اینه که خودتون رو ویکی پدیا فرض کردید واز دیگران انتظار دانشنامه دارید.اصلا بر فرض اینکه ارقام و اماری که ذکر کردند دقیق نیست.در هر حال اینکه وضعیت طلاق و خانواده در جامعه جهان از خط قرمز هم عبور کرده رو نقض نمی کنه.پس لااقل به سوالات ایشون نظر بدید .اما اگر به نظر شما وضعیت طلاق و بنیان خانواده به لبه پرتگاه نرسیده پس لطف کنید شما هم از همون منبعی که این رو میگید برای ما بذارید تا ما هم ببینیم و در صورت صحت تایید کنیم!!
    نه دوست عزیز مشکل من اینکه از ایشون میخوام به روش علمی و معتبر صحبت و بحث کنن! روشی که من بوجودش نیاوردم بلکه بوجود آمده و در تمام مجامع علمی هم اعتبار داره!

من ترجیح میدم در رابطه با چیزی اگر مطمئن نیستم و اطلاعات کافی ندارم، در موردش صحبت نکنم. قسمتی که بولد و سرخ شده نیاز ب منبع داره. شاید چیزی که شما یا دوستمون گفتن درست باشه اما بدون منبع اعتباری نداره و بنابراین نیاز به بحث در این رابطه از نظر شخص بنده نیست. منبع رو هم برای همین موضوع میخوام تا وارد بحث بشم.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

این هم دو منبع:این منابع رو خودم گذاشتم.شما هم برید سرچ کنید چیزی که محرز هست امار طلاق به صورت کلی افزایش پیدا میکنه.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Last edited by رضاس1000; 24-05-2014 at 20:48.

تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

این هم دو منبع:این منابع رو خودم گذاشتم.شما هم برید سرچ کنید چیزی که محرز هست امار طلاق به صورت کلی افزایش پیدا میکنه.

منظورم در رابطه کشور خودمون نبود که در این صورت مرکز آمار ایران معتبرتین منبع برای این مسئله هستش یا حداقل رسانه های معتبر (مثل روزنامه های معروف و پر تیتراژ یا ...) نه این دو سایت که اولی یک رسانه محلی و دومی هم که معلوم نیست اطلاعاتش رو از کجا گرفته. در کل میشه این مسئله رو در مورد جامعه خودمون پذیرفت چون خودمون در اینجا جامعه حضور داریم. اینکه من منبع معتبر خواستم در رابطه با اضهار نظر در مورد جوامع دیگر هستش.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو مطالعه کنید.

11. این کاربر از Saeed Dz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال فلسفه B.Russell's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2014

پيش فرض

بر فرض یک نفر قصدش فقط گذر زمان و اون یکی فقط خوشگذرانی و اون یکی اون جوری و این یکی این جوری.اگه این هدف های فردی اصولی نباشه خب خانواده یعنی کشک.هدف هر انسان با شعوری از زندگی لذت از زندگی است.اما این لذت های زندگی با داشتن خانواده خوب و باالطبع جامعه خوب میسر میشه.خانواده خوب هست که یک جامعه رو چه بر اساس اخلاقی و چه براساس تکنولوژی و علم پیش می بره.ولی بدبختی اینه که تو غرب علم زیاد و اخلاق کم تر و در جهان سوم اخلاق کم وبیش زیاد تر و علم در حد صفر!!!!!بدبختی اینه.یکی ملاک رو غرب قرار میده و اون یکی شرق و یکی هم فردی. این یعنی افراط.جامعه خوب با ملاک قرار دادن هرکی هر جور زندگی کنه پیش نمیره
    خود همین خانواده در شکل گیری چنین تفکراتی نقش مهمی داشتن.

شما شک نکنید اکثر انسان هایی که امروز از خانواده شاکی هستن، کسانی هستن که خانواده خوبی نداشتن، تو خانواده نتونستن مشکلاتشون رو برطرف کنن و بیشتر این نهاد رو روی اعصاب دیدن.
    خوب طبیعی هست که اون رو بخوان نفی کنن و بگن مفید نبوده، چون هر انسانی بیشتر به زندگی خودش نگاه میکنه.

وقتی انسانی میگه من به دیگران اعتماد ندارم، به دلیل شکست هایی هست که در اثر اعتماد خورده و اگر هم گفته میشه خانواده شکست خورده چون خودش در خانواده خودش شکست خورده.

13. 2 کاربر از B.Russell بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن موضوعات علمی و علوم انسانی havzhini's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

خود همین خانواده در شکل گیری چنین تفکراتی نقش مهمی داشتن.

شما شک نکنید اکثر انسان هایی که امروز از خانواده شاکی هستن، کسانی هستن که خانواده خوبی نداشتن، تو خانواده نتونستن مشکلاتشون رو برطرف کنن و بیشتر این نهاد رو روی اعصاب دیدن.
    خوب طبیعی هست که اون رو بخوان نفی کنن و بگن مفید نبوده، چون هر انسانی بیشتر به زندگی خودش نگاه میکنه.

وقتی انسانی میگه من به دیگران اعتماد ندارم، به دلیل شکست هایی هست که در اثر اعتماد خورده و اگر هم گفته میشه خانواده شکست خورده چون خودش در خانواده خودش شکست خورده.
    گرامی با روش پروگاندایی که شما در پیش گرفتین نمیدونم واقعا چطور و با چه قصدی اواتار و نام یک فیسلسوف علمگرا و عقلگرا رو برای ایدیتون انتخاب کردین

هرکس از هرچیزی نقد داشت پس حتما مشکل شخصی با اون موضوع داره؟
    مثلا کسی از دایناسور خوشش نیومد حتما اجدادش رو دایناسورها خوردن بله؟
    خیر این تفکر و روش بحث شما کوچکترین ارزشی استدلالی نداره که با سفسطه بخواید نظرات دیگران مخدوش نشون بدید

مثلا حالا که شما طرفدار نظام خانواده کنونی هستید افتخارتون این هست خواناده خوبی داشتین ولی عقل و منطق و شعور در تفکراتتون هیچ جابی پس نداره؟

بنده لزومی نمیبینم درباره خانوادم اینجا ابراز وجود کنم و اگر نظری میدم حتی اگر اشتباه هست نظری هست با شعور و منطق و عقلم دارم ابراز میکنم
    پس لطفا بیجا صحبت نکنید که نه تنها امیازی براتون نیست بلکه نشون دهنده ضعفهای شماست

15. این کاربر از havzhini بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال فلسفه B.Russell's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2014

پيش فرض

گرامی با روش پروگاندایی که شما در پیش گرفتین نمیدونم واقعا چطور و با چه قصدی اواتار و نام یک فیسلسوف علمگرا و عقلگرا رو برای ایدیتون انتخاب کردین

هرکس از هرچیزی نقد داشت پس حتما مشکل شخصی با اون موضوع داره؟
    مثلا کسی از دایناسور خوشش نیومد حتما اجدادش رو دایناسورها خوردن بله؟
    خیر این تفکر و روش بحث شما کوچکترین ارزشی استدلالی نداره که با سفسطه بخواید نظرات دیگران مخدوش نشون بدید

مثلا حالا که شما طرفدار نظام خانواده کنونی هستید افتخارتون این هست خواناده خوبی داشتین ولی عقل و منطق و شعور در تفکراتتون هیچ جابی پس نداره؟

بنده لزومی نمیبینم درباره خانوادم اینجا ابراز وجود کنم و اگر نظری میدم حتی اگر اشتباه هست نظری هست با شعور و منطق و عقلم دارم ابراز میکنم
    پس لطفا بیجا صحبت نکنید که نه تنها امیازی براتون نیست بلکه نشون دهنده ضعفهای شماست
    خواهشا لغات قلمبه و سلمبه نظیر پروپاگاندا و... به کار نبرید.
    وقتی حتی یک کتاب از راسل رو هم مطالعه نکردین، نمیخواد به بنده یاد بدین که ایشون تفکراتش چطور بوده، شما برداشت خودت رو از نظرات اون فیلسوف داری و من هم برداشت خودم رو، چون فکر کنم منظورت از عقل گرا بودن یعنی موافق عقل جنابعالی بودن !!!

اینقدر هم مثل بقیه دوستان سطحی نگر و تماشاگر آواتار نباشین، که اونوقت منم مجبورم بگم کسی که یک آدم سیگاری رو تو اواتارش میذاره، یک معتاده بدبخته که حتی به سلامتی خودش هم نمیتونه رحم کنه چه برسه بخواد به سلامت اخلاق و روان جامعه اهمیت بده.

نفرت از دایناسور و مقایسه اش با نفرت از خانواده اوج قیاس مع الفارق بود!!!!
    کسی از شما نخواست درباره خانواده تون اینجا دُرفشانی بفرمایید، شعور و منطق و عقلی که شما ازش دم میزنی بخش اعظمش از تجربه های شما در زندگی حاصل شده از شکست ها و سرکوب ها و عقده ها و موفقیت ها و مطالعه ها و....

یکجوری از عقل حرف میزنین هرکس ندونه فکر میکنه عقل یک چیزی هست جدا از بدن انسان و توی یک محفظه در یسته که گذشته و تجربه و شناخت شخصی او از دنیا هیچ تاثیری روی این عقل نداشته و یک بی طرفه مظلومه !!!

کسی که تو زندگی معنی بی اعتمادی رو نچشیده باشه، معنی دروغ رو نچشیده باشه هیچ وقت نمیتونه صرف خواندن کتاب از اینا متنفر باشه.
    خانواده هم همینطوره، کسی که خانواده خودش رو شکست خورده نبینه، نمیتونه اینقدر راحت اونو زیر سئوال ببره و بگه شکست خورده هست وگرنه از انسان که اساسش بر تجربه هست فاصله گرفته.

شما هم میتونی نقاب بر چهره بزنی و از گلستان های انچه در خانواده تان رخ داده سخن برانی، اما خانواده رو نهادی شکست خورده بدانی.
    چیزی که تو این مملکت زیاده آدم ریاکار و نقاب دار از هر دو طرف و اهل شعار.
    Last edited by B.Russell; 26-05-2014 at 09:50.

17. 6 کاربر از B.Russell بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •