تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 6 اولاول 123456 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 55

نام تاپيک: خرید اینترنتی از دیجی کالا و دروغی به نام هدیه نوروزی!

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    جهنم

پيش فرض

ممنونم از همگی بخاطر مشارکت در تاپیک
    آره آدرس رو واسشون فرستادم ...

دوستان اصلا هم نه رقیبشون هستم نه دشمنشون
    ولی خب ما رو اذیت کردن و دروغ گفتن
    در تاریخ 28 اسفند خرید کردیم و سه پایه دوربین حق ما بود تو سبد خریدمون اضافه شده بود
    بعد گفتن شما 10 فروردین خرید کردین !!!

دروغ به این بزرگی !

یه بار میگن شامل حالتون نمیشه
    یه بار گفتن مدیریت گفته بفرستیم سه پایه رو واستون
    یه بار تلفن رو قطع کردن
    یه بار ...

اینا بی احترامی به من مشتری هست!

شهرستان هستم ولی خب تنها کاری که میتونستم بکنم همین بود که تو اینترنت افشا کنم بعد از دو ماه !!!

اصلا هم قصدم این نیست بگم کسی ازشون خرید بکنه یا نکنه! همه آزاد هستن
    بنده ماجرای خودم رو تعریف کردم !
    موفق باشین

2. 3 کاربر از manya-atashin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    جهنم

پيش فرض

من تا حالا چندتا گوشی و تبلت و دوربین و مخلفات از دیجیکالا خریدم اون هم اکثراً توی زمان پیشنهادهای ویژه بوده
    تا حالا مشکلی نداشتم بزارید حالا یه تجربه من بگم براتون چون ظاهراً دارید یکطرفه قضاوت میکنید
    پارسال آذرماه من یک گوشی Optimus G از دیجیکالا با گارانتی مدیا پردازش خریدم
    گوشی های مدیا پردازش دو طرف پلمب با هولوگرام هستن و فقط از طرف خود شرکت چک میشه و کسی گوشی رو باز نمیکنه
    گوشی که از دیجیکالا برای من رسید یک طرف لیبل داشت و طرف دیگه نداشت و جعبه به راحتی امکان باز شدن داشت
    هرچند من به این موضوع اون زمان دقت نکردم و گوشی رو تحویل گرفتم و بردم خونه
    گوشی رو باز کردم و روش برنامه نصب کردیم، تمام لیبل های شیشه ای دور تا دور گوشی رو هم کندیم، حتی روش برچسب محافظ هم زده بودم
    آخرهای شب متوجه شدم کنار گوشی زدگی جزئی داره طوری که باعث دلزدگی خریدار میشد
    صبح تماس گرفتم با دیجیکالا پیکشون رو فرستادن اومد گوشی رو از من گرفت، عصر فرداش خودم تماس گرفتم گفتن دارن بررس می کنن موضوع رو
    بعد از چند ساعت دوباره تماس گرفتن و گفتن تشریف بیارید یک گوشی دیگه ببرید یا پولتون رو بگیرید
    اگر دقت کنیم هر مغازه دار یا فروشنده دیگه ای بود اینطوری مرجوعی قبول نمی کرد، گوشی به کل از آکی در اومده بود و قابل پک کردن دوباره نبود
    امیدوارم قسمتی که بولد کردم منظورتون بنده نبوده باشم!
    چون خیلی دوست داشتم همین جریان برای شخص شما اتفاق بیفته تا برخورد شما رو هم ببینم !!!
    ماجرای بنده بسیار واضح و روشن بوده و به هیچ وجه نه دوست دارم کسی تو این تاپیک بیاد بگه دیجی کالا چه بلایی سرش آورده
    نه کسی بیاد بگه دیجی کالا بهترین سایت و ... هست !

یه بچه هم دیگه میتونه تو این ماجرا بفهمه حق با کیه !

حـــــرفـه ای Pami's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

امیدوارم قسمتی که بولد کردم منظورتون بنده نبوده باشم!
    چون خیلی دوست داشتم همین جریان برای شخص شما اتفاق بیفته تا برخورد شما رو هم ببینم !!!
    ماجرای بنده بسیار واضح و روشن بوده و به هیچ وجه نه دوست دارم کسی تو این تاپیک بیاد بگه دیجی کالا چه بلایی سرش آورده
    نه کسی بیاد بگه دیجی کالا بهترین سایت و ... هست !

یه بچه هم دیگه میتونه تو این ماجرا بفهمه حق با کیه !
    شما ظاهراً خیلی عصبانی هستید
    من تجربه خودم رو گفتم چون اگر قرار بود این مشکل فراگیر باشه توی اینهمه خریدی که من کردم یکبار پیش میومد انی وی !
    خودمونیم دیجیکالا میزان فروشی که داره بسیار فراتر از چیزی هست که بخواد اینطوری دزدی کنه من فکر میکنم مشکل شما حل شدنی هست فقط نباید عجله کرد
    اینکه مارو بچه فرض کردید یا خودتون رو جالبه ! من نگفتم شما دروغ میگی یا چیزی غیر از این ! نظر دادن در تاپیک هم به اختیار شما نیست دوست عزیز هر کسی می تونه هرجا دوست داره و دسترسی داره پست بزاره، از طرفی مسئله ای رو مطرح کردید که اگر فرضاً صحت نداشته باشه میتونه قابل پیگیری باشه و برای فروم دردسر ساز پس نمیتونید ذکر کنید کسی نظر نده یا چیزی نگه !
    دیجیکالا هم مال پدر من نیست طرفداریش رو کنم ولی همین که طیف وسیعی از کالا رو با قیمت نسبتاً خوب (نه رقابتی) به همه جای ایران میفروشه می ارزه تا آدم بره با مغازه دار سر و کله بزنه آخرش هم بخاطر یه تخفیف خودش رو کوچیک کنه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

حرفتون درست اما توجه کنید اینجا ایرانه و این چیزا طبیعی هست و اینجور سایت ها هم تازه دارن جا می افتن این مشکلات هم پیش می اد تازه دیجی کالا خوبش هست بقیشون زنگ می زنن مغازه از اونجا جنس می فرستن حالا اینا انبار دارن خیر سرشون اما مشکلی که اشاره کردین و فقط مربوط به این قضیه نیست . دروع گفتن هست اگه طرف می گفت ببخشید اشتباه از ما بوده قابل تحمل تر بود

Sent from my HTC Desire 500 using Tapatalk

6. این کاربر از dj-big بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال farzad02's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

دیجی کالا قبلا کارش خیلی خوب بود. ولی اخیرا شاید به دلیل حجم بالای مشتری، دیگه زیاد دنبال رضایت مشتری نیست
    توی ایران معمولا وضع همینه. چون مدیریت اوصلی وجود نداره
    یک شرکت یا کارخونه تولیدی یا خدماتی یک مدتی عالی کار میکنه. بعد که مشتری ها بالا رفتن، نمی تونه دیگه کیفیت رو مثل قبل نگه داره و افت میکنه

اخیرا چند موردی بوده که دوستام با دیجی کالا به مشکل بر خوردن ولی حوصله تعریف کردن ندارم...

8. 2 کاربر از farzad02 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه samir.123's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2014
    محل سكونت
    امارات متحده عربی

پيش فرض

من دقیقا سر یه رم کلاس 10 32 گیگ که قرار بود رو ی گوشی اشانتیون بدن همین مشکل رو داشتمدقیق بقوله به پرداخته عزیز 50ـ گرونتر خریدم گوشیرو به خاطر این رم! چون قیمت این رم صد و خورده ایه بعد دقیقا و دقیقا همین مشکل پیش اومد البته اون موقع به من گفتن پیک ندارن 10 روز طول کشید بفرستن همین تهران رو!زنگ زدم موقعی که فرستادن گفتن شامل نمیشید بعد ارتباط با مدیر باز اونام پیچون گفت 2 روز دیگه زنگ بزنید والا دیگه روم نشد بزنگم . . بهترين كارو كردين شماتو فروم هاي ديگه هم منتشر كن

10. این کاربر از samir.123 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال سرویس دهنده های اینترنت alireza20202003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    H.D.D

پيش فرض

من کلا حتی المقدور طرف دیجیکالا نمیرم چون قیمتاش از باقی فروشگاه های معتبر اینترنتی بالاتره ولی در یک مورد خرید کردم که باعث شدن 24 ساعت الاف بشم. خرید ساعت 8 صبح بود، اپراتور گفت ساعت 15 تا 17 امروز بهتون تحویل میشه، ساعت 15 باهام تماس گرفتن گفتن فردا 9 تا 13 ! به همین سادگی وقت آدم که ارزش خاصی نداره.

به هر حال دیگه دور دیجی کالا خط کشیدم. برای تجهیزات الکترونیک آل و کیمیا خوبه. از هر دوشون خرید داشتم و مشکلی نداشتن. خدا رو شکر روز به روز به تعداد فروشگاه های اینترنتی اضافه میشه و قدرت انتخاب زیادی وجود داره، مخصوصا با وجود فروشگاه هایی مثل کیمیا که ارسال سریع و رایگان برای تهران دارن و مثل دیجیکالا امروز و فردا نمیکنن که هیچ قیمتشونم خیلی پایین تره

12. این کاربر از alireza20202003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه ir.warez's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

من هم یه دوربین خرید که یه دوربین مشکی رو به جای نقره ای دم عید بهم قالب کردم که فلشش هم مورد داشت.گارانتی هم که پشمی بیش نبود.10 جا وصل کرد که فکر کنم یه 10 ت هم پول تلفن اکلی دادم.دست اخر وقتی گندی بالا میارن میگن که ما فقط یه واسط برای فروش هستم.اخه فلان فلان شده شما خیلی گ.. خوردین با واسطه گری از این کارا میکنین.

14. 2 کاربر از ir.warez بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه amlak021's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2013

پيش فرض

منم چند مورد رو که از سایت دیجی کالا تجربه کردم بگم:
    1)هارد 1 ترا 3 عدد سفارش دادیم(خدا رو شکر پول واریز نکردیم) فرداش تماس گرفتن که همین مدل هارد با همون قیمت می فرستیم فقط 500 گیگه!!!
    2)لپ تاپ با رم 16 یکی از دوستان قبل عید سفارش داد که 8 گیگ بدستش رسید و گفتن اشتباه تایپی بوده و قبل شکایت هم در سایت مشخصات لپ تاپ که 16 بود رو به 8 تغییر دادن.
    3)کیف دوربین خریدیم مارک سونی زیپش خراب بود و آرمش کج چسبیده بود.
    4)هارد 2 ترا رو به قیمت خیلی خوبی در سایت در فروش ویژه گذاشته بود سفارش دادم هر چی فرداش منتظر شدم تماس نگرفتن بعد 100 بار تماس که اشغال بود بالاخره گفتن که تماس گرفتیم و انصراف مشتری از خرید ثبت شده و دیگه هم موجود نداریم.(حالا این مورد رو نمیشه به سایت مرتبط کرد شاید یکی از اپراتور ها میخواسته برای خودش سفارش ما رو ثبت کرده!.)
    5)یه روز ساعت 10 صبح خانمه از دیجی کالا تماس گرفته با عصبانیت که چرا شما شماره ملیتون در سایت ما ثبت نشده.
    6)دوباره هارد سفارش دادیم(اینبار من نبودما داداشم بود) بعد کلی هماهنگی قرار شد فرداش بفرستن که نفرستادن و با یه روز تاخیر به دستمون رسید.

حالا نمی دونم خونه ما براشون بد مسیره یا کلا اینجورین ولی تا حالا نشده پیکشون مثل آدمیزاد زنگ در خونه رو بزنه و جنس رو تحویل بده همیشه یه اس ام اس میزنن "من پیک دیجی کالا هستم با من تماس بگیرید"بعد تماس 2 3 بار باید با هاشون در مورد مکان تحویل هماهنگ کنی(یعنی میگه جنس زیاد دارم نمی تونم بیام دم در شما بیاید دم فلان بانک یا جلوی فلان نون وایی!)

16. 5 کاربر از amlak021 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه samir.123's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2014
    محل سكونت
    امارات متحده عربی

پيش فرض

خدايي گرون فروشي هم حدي داره
    هارد 500 گيگ adata ميخواستم بخرم ازشون 275 ت قيمت زدن
    همون مدل رو رفتم مغازه با گارانتي 230 ت خريدم
    يعني شانس آوردم

18. این کاربر از samir.123 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •