تشکر دوست عزیز
فعلا تصمیم روی همین موضوع آمده
خیلی زحمت آقا حسام را دادیم
تشکر دوست عزیز
فعلا تصمیم روی همین موضوع آمده
خیلی زحمت آقا حسام را دادیم
سيستم جديد ميخواين يه تايپيك جداگانه بزنين و بودجه و انتظاراتتون بگين
آخه فرامرز سیستمش خیلی وسوسه کننده اس!
- 1500 وات پاور مکس روو با سرتیفیکیت گلد!!! این پاور توانایی کارکرد 11 سال کار بدون وقفه رو داره! امتحانش رو در تست های بسیار سختگیرانه ی فرآیند نظارت گذرونده!! می دونی یعنی چی؟!
1350 پول پاورشه! یعنی این آقا خودش رو تیکه تیکه کنه یه پاور 750 یا 850 وات گرین بتونه بخره! هر چند البته 1500 وات پاور خیلی زیاد هست و نیازی نیست! اما منظورم ارزش کالا هست. از نظر اقتصادی چیزی فراتر از قیمتشه. ارزشمنده.
ایشون این سیستم رو 5 تومن بخره، قطعاتش رو دونه دونه بفروشه 6-7 تومن رو هوا میزنن!
1 تومن فقط پول تجهیزات کولرشه!!
- نزدیک به 950 هزار تومن تومن فقط کیس هاف ایکس قیمت داره! این در حالی هست که ایشون اگر نو بخواد سیستم جمع کنه، باید به کیس ایکس 1 گرین با قیمت 150 هزار تومن رضایت بده که اصلاً قابل مقایسه با هاف ایکس نیست! مثل لامبورگینی 1میلیاردی کنار پرایده 20 میلیونیه!!!
یه جمع بزنی، می بینی سیستم 10 میلیونی رو یارو 5 تومن داره میده!!! تازه با این همه تجهیزاتی که ایشون میخوان نهایتاً 4 تومن بیشتر برای کیس باقی نمی مونه!
از حق نگذریم با 4 میلیون میشه یک سیستم خانگی و مالتی مدیای قوی خرید که تا 6-7 سال خروجی خوب (نه ایده آل) بده! تازه خرید پردازنده ی کور آی 7 هم منتفی خواهد بود! می بایست ایشون به کور آی 5 رضایت بده اگر بخواد سیستم نو بخره! چون بودجه اش نمی رسه!
Last edited by Hessam 2; 13-05-2014 at 16:05.
داداش من خیلی گیج شدم چون شما تو این پست فرمودید خیلی قویه و فوق العاده ارزشمند ولی تو اون پست قبلیتون فرمودید که کارت گرافیکش باید عوض بهش ؟ یعنی فقط مشکلش گرافیکشه ؟؟ اگه اینطوریه و این سیستم اگه یه گرافیک خوب روش باشه خیلی سرتر از سیستم نویی میشه که با 5.5 میتونم بخرم خوب این رو میخرم اگهی فروش کارت گرافیکش رو میازرم هر وقت فروش رفت یه کارت گرافیک خوب براش میخرم تا 50-6 سال خیلی خوب و بعدش هم قابل قبول کار کنه ؟
درسته ؟
پس یعنی بقیه قطعاتش اشکاتل ندارن و خیلی بهتر از کامپیوتر 5 تومنی نویی که بخرم هستند ؟؟
اگه اینطوریه که همینو میخرم
فقط گرافیک رو چند میخرن و چقدر باید روش بزارم که گرافیک مناسب این دستگاه و متتناسب با خواسته هام رو بخرم ؟
بعد گفتید این گرافیک تا 3 سال حداکثر بیشتر کار نمیده بعنی میشه 3 سال بعد گرافیک رو عوض کنم ؟
ببین عزیز من یه پیشنهاد برای شما دارم!
شما این سیستم 5 تومن بخر... بعد قطعاتش تک تک بفروش. راحت 6 تومن گیرت میاد و بعد برو یه سیستم نو بخر! (نسل جدید که هاسول رفرش و بردولهای اینتل رو هم ساپورت کنه!)
اینجوری به 2 هدف می رسی:
1- بودجه ات افزایش پیدا می کنه!
2- سیستم قوی تری می تونی بخری!
الان من قیمت حدودی دست دوم (3 سال کارکرد در نظر می گیرم.) اون قطعات رو میزنم اینجا شما ببین چقدره هر کدوم ارزش خریدش:
این قیمت هایی که می نویسم، ارزش خرید قطعه ی مربوطه هست. یعنی شما به این قیمت می تونی بفروشی (دست دوم):
مادربرد: 500
پردازنده: 700
رم: 300
رایتر: 40
کارت گرافیک: 600
کیس: 650
مانیتور: 1300
پاور: 800
کیبرد: 150
کارت صدا: 350
مودم: 130
تجهیزات کولر: 500
کنترلر فن: 30
----------------------------
6 میلیون تومان این سیستم حداقل ارزش خریدش هست. شما اگر 5 تومن بخری و 6 میلیون بفروشی، منطقیه!
این در حالی هست که تمام قطعات تمیز، با گارانتی اصلی (چندتا قطعه هم ممکنه تموم شده باشه گارانتیش. خیلی مهم نیست) و سالم باشن!
Last edited by Hessam 2; 13-05-2014 at 16:23.
خدا خیرت بده داداش خیلی شرمندم سوال زیاد میپرسم ولی چه کنم که درگیر مسئله ام
قطعاتش که 8 ماه بیشتر کار نکرده و همشون هم گارانتی هنوز دارن انگار
گرافیکش هم 3 گیگ DDR 5 هست فک نکنم انقدر ضعیف باشه
چون من درگیر امتحانات دانشگاه هستم زیاد وقت خرید و فروش رو ندارم همین سیستم رو بخرم و تا یه مدت دیگه گرافیکش رو بفروشم و یه بهتر بخرم تا 5-6 سال دیگه کار نمیده با همون شرایطی که گفتم ؟
این سیستم نویی که میتونم بخرم با 6 تومن قدرتش از این کامپیوتر دست دومه با گرافیکی که عوض کنم بیشتر هست ؟
چون برای من نو بودن و دست 2 بودن اصلا مهم نیست فقط قدرت مهمه
Last edited by AMIR TERROR; 13-05-2014 at 16:30.
خب اگه کارکردش واقعاً 8 ماه با گارانتی های اصلی باشه که راحت تا 6/5 هم می خرن!
اگر قدرت مهمه، نه! چیزی از این جدید تر میشه خرید! اما قوی تر نمیشه!
در مورد اینکه با خرید کارت گرافیک جدید، تا 5-6 سال جواب بده. قطعی که اصلاً نمی تونم بگم! به خودتون بستگی داره.
اما پیش بینیم و احتمال زیاد میدم، بله. 5-6 سال جواب میده. اما قطعیتی وجود نداره!
به شدت تشکر میکنم از راهنماییتون داداش
آخرین سوال رو میپرسم آیا برای این سیستم SSd هم لازمه یا فقط یه Hard Disk کفایت میکنه ؟
یک Hard Disk , SSD قدرتمند و خوب و ارزون بهم پیشنهاد بدید ممنون میشم هار دیسک 1 ترا باشه
اس اس دی، ضروری نیست. اما برای افزایش سرعت ویندوز و نرم افزارها، خیلی موثره!
Last edited by Hessam 2; 13-05-2014 at 16:47.
تشکر و اتمام تاپیک
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)