تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 3 اولاول 123 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 29

نام تاپيک: >>> چگونه صبح زود از خواب بیدار شویم ؟! <<<

کـاربـر بـاسـابـقـه szh_1367's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

خوابــــــــــــ

هر ساعتی از شب بخوابم حدود ساعت 5 تا 6:30 صبح بیدار میشم یادم نمیاد روزی باشه که تو این ساعت بیدار نشده باشم

روزهایی که کار دارم بیدار میشم و میرم دنبال کارام - اما اگر کار نداشته باشم بازم میخوابم دیگه نهایتا 11 - بیشتر از اون بدنم جواب نمیده

خیلی کم پیش میاد بعدظهر بخوابم و شب زودتر از ساعت 1 خوابم بیاد

چند وقت سعی کردم زود بخوایم که باعث شد دو قانون کشف کنم

از ساعت 8 شب تا حدود ساعت 4 صبح وارد تخت خواب میشوید یک نیرویی شما رو از تخت خواب جدا میکنه (ناخوداگاه پرت میشوید بیرون) من اسمش رو گذاشتم قانون گریز از رختخواب

اما همین که ساعت نزدیک 5 میشه چرخش کائنات ، زمین و زمان تغییر میکنه و شما چنان محکم به رختخواب میچسبید که باورش سخته - قانون جاذبه رختخواب

یکی از دلایلی که من زود از خواب بیدارم میشم گرسنگی هست !!

اره گرسنگی ساعت 5 تا 6:30 گرسنگی به حدی فشار میاره که باعث میشه از خواب بیدار بشوم کلا برام شده عادت

یک نکته دیگه اینکه من میبینم خیلی ها شب زیر نور استراحت میکنند

من نمیتونستم زیر نور چراغ استراحت کنم رفتم سرچ کردم و یک مقاله پیدا کردم توی مقاله نوشته بود پوست شما در روز زیر نور شروع به فعالیت میکند ( ویتامین d و . . ) اما وقتی شب میشه موقع اینکه استراحت بکنه با وجود روشن بودن اتاق این اتفاق رخ نمیده و باعث میشه وقتی صبح بیدار میشه احساس خستگی بهش دست بده

یکبار امتحان کنید - محیط استراحت رو تا حد امکان تاریک کنید

2. 2 کاربر از szh_1367 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2014

پيش فرض

مهمترین عمل برای صبح زود بیدارشدن اینه که شب زود بخوابی
    من شنیدم هر ساعت خواب قبل از نصف شب دوبرابر هرساعت خواب بعد از نصف شب برای بدن مفیده البته این کار به یک شب و دو شب خوابیدن زود اثر نمیذاره باید یک مدتی انسان زود بخوابه تا سیستم بدن عادت کنه...
    عمل بعد اینه که قبل از خواب یک خوارکی شیرین مثل عسل نبات و یا شکلات خورده بشه مخصوصا برای افرادی که طبع سرد دارند

4. این کاربر از alanol بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز ali_agha1981's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    بهشتی که جهنمش کردن..

پيش فرض

سلام

امروز یهو صبح زود بیدار شدم..

خواستم بگم یه اپلیکیشن برای موبایل های اندروید و IOS اومده که شما این برنامه رو شب کوک میکنی برای یه ساعتی از صبح ..
    بعدش گوشی رو زیر بالش میذاری یا به مچ دستت میبندی یا....

این نرم افزار حرکات و خواب شما رو تحلیل میکنه و سبک و سنگین بودن خواب شما رو ارزیابی میکنه و شما در سبک ترین حالت خواب در حول و حوش زنگ کوک ، بیدارت میکنه...

اسمش هم هست SLEEP DIARY Pro

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    من هنوز تست نکردم حالا اینکه فان هست یا واقعی باید تستش کنم...شما هم خواستید دانلودش کنید... و تست کنید..
    Last edited by ali_agha1981; 14-05-2014 at 06:45.

6. 2 کاربر از ali_agha1981 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال a6543210's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    بیژن یورد

پيش فرض

می خوای زود بیدار شی صبها این کارو کن
    یه آهنگ اعصاب خرد کن بزار رو آلارم گوشیت!گوشی رو چند متر دورتر از خودت بزار رو زنگ!

کاربر فعال مشاوره خرید گوشی موبایل Iloveu-ALL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

اگه فقط دو سه روز زود مثلا 8 یا 9 بیدار بشی (حتی اگه شب قبلش دیر خوابیده باشی مثلا 4-5) و بعدظهر نخوابی ... شب خوابت میگیره و باید زود مثلا 10 یا 11 بخوابی، خوابت تنظیم میشه البته به شرط اینکه هر شب همون 11 (یا زودتر) بخوابی!
    به نظرم انگیزه مهم ترین عامله! برا من که اینطور بوده
    Last edited by Iloveu-ALL; 31-05-2014 at 12:28.

9. این کاربر از Iloveu-ALL بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای ملا نصرالدین's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    پایتخت

پيش فرض

می خوای زود بیدار شی صبها این کارو کن
    یه آهنگ اعصاب خرد کن بزار رو آلارم گوشیت!گوشی رو چند متر دورتر از خودت بزار رو زنگ!

این کار خیلی خوب جواب میده فقط به شرطی که مثل من نشید
    من یه مدت این کار رو انجام دادم بعد از اون هرکجا صدای اون اهنگ رو میشنیدم یک دفعه استرس میگرفتم...
    الان بعد از چند سال هنوز اون استرس رو دارم
    ولی یه خوبی که داشت الان هر اهنگی که روی الارم گوشیم بذارم از ترسمقبل از اینکه صداش در بیاد بیدار میشم

11. 2 کاربر از ملا نصرالدین بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز ali_agha1981's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    بهشتی که جهنمش کردن..

پيش فرض

این کار خیلی خوب جواب میده فقط به شرطی که مثل من نشید
    من یه مدت این کار رو انجام دادم بعد از اون هرکجا صدای اون اهنگ رو میشنیدم یک دفعه استرس میگرفتم...
    الان بعد از چند سال هنوز اون استرس رو دارم
    ولی یه خوبی که داشت الان هر اهنگی که روی الارم گوشیم بذارم از ترسمقبل از اینکه صداش در بیاد بیدار میشم
    این کار اصلا هم خوب جواب نمیده..
    چون اگه یه آهنگ مورد علاقت رو بذاری (با این استدلال که انرژیک هست و خوشم میاد و شاید صبح شنگول بیدار شم ) باید بگم از اون آهنگ متنفر میشی..!

اگه آهنگی که ازش بدت میاد بذاری که اولا اساسا کار اشتباهی هست..ولی خوب باید اینقدر خاص خاص باشه که هیچ جایی بجز زنگ گوشیت و صبح زود اونو نشنوی...
    چون اگه جایی بشنووی که استرس که چه عرض کنم..یه حس غریب و تلخی بهت دست میده تا اصلا قابل توصیف نیست...

پیشنهاد من همین زنگهای معمولی و ساده ای هست که تو اکثر گوشی ها هم وجود داره...

13. این کاربر از ali_agha1981 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

سلام .
    مرکز فرماندهی کلِ بدن انسان مغز هست . تنبلیهای بدن از تنبلیِ مغز شروع میشه ( برنامه های بد - سافت ویرهای بد - عادتهای بد ) .
    همون کسی که حال نداره صبح زود حتی چشمهاش رو هم باز کنه , اگر یک سوسک یا موش یا عقرب بیاد روی صورتش یکدفعه مثل فشنگ میپره بالا و بلند میشه فرار میکنه .
    این همه انرژی کجا بود ؟ پس چرا قبلش حتی حال نداشت چشمش رو هم باز کنه ؟!!!

با یک پیام از مغز همه ی عضلات به سرعت فعال شد با تمام قدرت !!!.

پس کسی که حال نداره صبح زود بلند بشه علتش فقط و فقط تنبل شدن مغزش هست که دستور بلندشدن صادر نمیکنه .
    کسی که بر مغزش مسلط بشه دیگه از تنبلی رها میشه .
    تسلط بر برنامه های مغز همان اراده هست
    با مرکز تنبلی در مغزتون مبارزه و مخالفت کنین و بهش اعلان جنگ بدین وگرنه پشتتون رو به خاک میاره و دخلتون رو میاره حتی اگر ثروتمندترین و پرزورترین و مشهورترین آدم دنیا باشین .
    واقعا مفید بود خیلی وقتها واقعا نمیدونیم ضربه هایی که توی زندگی می خوریم از کجا میاد که درصد زیادیش از تنبلی هست ( از ماست که بر ماست )

Sent from my GT-I9001 using Tapatalk 2

15. این کاربر از turtleback بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن ادبیات sarinaj's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2013
    محل سكونت
    زیر سقف خدا

پيش فرض

سلام دوستان
    من واقعا خیلی دیر از خواب بیدار میشم ساعت 10شب هم بخوابم 10 و11 روز بعد بیدارمیشم گاهی اوقات هم بعد اظهر ها هم خوابم میاد
    حالا تو فرجه امتحانات هستم وباید زود پاشم من فقط یک روز تونستم زود پاشم از خواب واون روز تا ساعت 12:30 شب خوابم نبرد وروز بعدش که پاشدم ساعن 10 بود (دوباره روز از نو و روزی از نو) آلارم گوشی ام رو هم تیک میزنم ولی نمی تونم از خواب پاشم صدامم کنن بیدار نمیشم حالا موندم بقیه روزها روچیکار کنم

آخر فروم باز smahdis's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

ذهن ها ضعیف شدن.

من امروز ساعت 8 بیدار شدم که به نظر خودم خیلی هم دیر بوده. یه یک ساعتی درس خوندم اینقدر خوابم میومد که دوباره 3 ساعت خوابیدم. بعد بیدار شدم نماز خوندم بعد دوباره به قدری خوابم میومد که خوابیدم (ولی این دفعه غلبه کردم و از خواب زدم بیرون). الان هم که ساعت 11 هست, به شدت خوابم میاد.

نمیدونم این همه خواب از کجا داره میاد. چرا اینطوری شدم من.

18. این کاربر از smahdis بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •