احسان جان باید بگم من از شما ممنونم چون این تاپیک بیشتر برای من و امثال من مفیده و استفاده میکنیم![]()
شرمنده نقل قول نمیگیرم چون مطلب همینجوریش قراره زیاد بشه
ببین ما توی ایرانیم . اینجا قانون کپی رایت نیست و با توجه به هزینه هاش بهت قول میدم تا 10 سال آینده هیچ خبری از این قانون توی ایران نخواهد شد
از طرفی درسته کرک کردن و استفاده بدون اجازه از بازی خارجی دقیقا عین دزدی محسوب میشه و منم نمیخوام این داستان رو موجه جلوه بدم اما واقعا؟ ناسلامتی اینجا ایرانه و مطمئنم اون گروه سود خودشون رو از بازی که میدن بیرون میکنن
حالا زکات علمشون رو بدن اینجا بد نمیشه ( اینو از صحبت یکی از دوستان توی همین تاپیک میگم که گفته بود توی دانشگاه ... )حالا کلی نخبه ما میفرستیم اونور دوتا بازی هم بیاد اینور چی میشه؟ همین الانم همه دارن کرکی میزنن
از طرفی شما بعد از بازی سازان و شرکت پخش کننده باید گیمر رو مجبور کنی بازی کرکی و کپی نخره
اون راهی که میگی شرکت بازی رو سفارش بده منم قبول دارم و درسته اما خوب میدونی بعدش دیگه همه باید برن بازی رو اورجینال بخرن و با این وضعیت مالی دوباره شرکت برای فروش به مشکل میخوره و نمیاد این کارو بکنه
این مثالت با اینکه خیلی برام ملموس نشد ( چون نمایندگی اورجینال میفروشه و قیمت بالا ) اما باید بگم روی صحبتم بیشتر با کساییه که این مطلب رو میخونن چون ما هیچ کنترلی رو این شرکت ها نداریمولی یه راه دیگه که من پیشنهاد میدم شاید بد نباشه اینه که این شرکت ها که مفت مفت پول درمیارن از راه دزدی ماهی 600 ملیون حدودا اینا بیان نمایندگی بگیرن از شرکت های بازی سازی روز دنیا تا اون گروه پر جمعیت که کلی برای بازی زحمت کشیدن به تعداد بازی کن هاشون سود ببرند (از لحاظ قانونی کارشون دزدیه ولی خوب قانونو دور میزنن میگن مثلا من بتل فیلد رو ساختم کار بچه های ایرانیه و مجوز میگیرن)
دوست من اینکه میبینی ما 70-80 میلیون برادریم و هممون دستمون توی جیب همدیگست و داریم از همدیگه میدزدیم برمیگرده به شرایط و فرهنگ حاکم به جامعه
نه من نه شما و نه بقیه بچه هایی که تاپیک رو میخونن نمیتونن درستش کنن ( فعلا )
این کار یک جیب پر پول برای مشتری ( تابتونه محصول قیمت بالا بخره ) و یک همت بلند از طرف دولت و همه میخواد تا بساط دزدی جمع و رعایت کپی رایت باز بشه وگرنه کارای شخصی و انفرادی میتونه یک هنرمند مثل آقای X رو مجبور کنه که بیاد اول سریالش بشینه با مردم صحبت کنه بگه توروخدا کپی نکنید ( که اینم موقتیه و بستگی به خیلی مسائل داره و درمورد بازی مطمئنم فعلا جواب نمیده )
از طرفی اگر این پتانسیل هست تعجب میکنم چرا هیچ مرجع ایرانی ای برای ه.ک بازی های جدید پیدا نکردم چون یک موقعی خیلی دوست داشتم خودم برای بازیهای جدید این کارو انجام بدم اما علمش نبود الانم نیست .
منم امیدوارم شما هم موفق باشی
کاری که شروع کردی کار فرهنگیه و عمری بیشتر از عمر من و شما میخواد تا بتونی به نتیجه برسی
ببین دقیقا منظور منم همینه که باید کار جانبی بشه تا اصلی ( چون واقعا نمیشه )
یک روزی برای فیلم ها با ورژن sub زیرنویس میومد مزخرفا مزخرف
اما همین زیرنویس کردن فیلم ها باعث فراگیری این کار شد و با حضور استعداد جدید طوری شده که الان چندین انجمن زیرنویس و ... داریم و به محض ورود فیلم سریعا زیرنویس میشه ( حتی رفتن فیلم های زمان حضرت نوح رو هم زیرنویس کردن )
ببین کار زیرنویس کردن بازی خیلی پیچیده تره اما وقتی یک عده توش فعالیت کنن و بقیه استفاده کنن مطمئنم بقیه جذب میشن
به نظر من با شرایط موجود زیرنویس کردن بازی خیلی عاقلانه تر از ساخت یک بازی جدیده
شما نمیتونی بازیسازی رو با ساختن بازی شخصی صنعتی کنی و درآمد آنچنانی ازش دربیاری اول باید بازی سازی از گوشه رینگ توی ایران در بیاد بعد بشه صنعت پول ساز
تا اون موقع شما باید یک محصولی با توجه به این تواناییت تولید کنی و ازش کسب درآمد کنی. حالا چی بهتر از زیرنویس و فارسی سازی؟
الان توی انجمن ها هستند کسایی که به خاطر فراگیری میان مجانی فیلم زیرنویس میکنن ولی کسایی هم هستند که از vip ها و... دارن پول هایی درمیارن که من و شما باورمون نمیشه و دارن میرن به سمت دوبله و فراخوان میدن برای همکاری و حقوق میدن
بدون حمایت باید دستت رو بزنی به زانوی خودت ، تا اول درآمد زایی بشه برای خودت ، بعد یک عده بیان از محصولت استفاده کنن و لذت ببرن . در بین این عده استفاده کننده هستند کسایی که به بازی سازی و... علاقه مند میشن . اونوقت میتونی برای اون عده آموزش بزاری و سطح علمی پایین عموم مردم فعلی رو ارتقا بدی
وقتی یک عده داشتی که درجا بازی ترجمه میکردن میتونی بری برای یازی سازی چون از بین این افراد قطعا استعداد ها پیدا میشن
حالا بیخیال از موضوع پرت نشیم و نریم توی توهم
برای الآن هر آدم عاقلی اگر توی یک شرکت پخش باشه وقتی ببینه میتونه یک بازی عالی خارجی مثل بایوشاک و ... که محتوای خوبی هم داره رو به صورت زیرنویس دار بفروشه باور کن حاضره بالاش به شما پول بده
چون اونا هم میدونن مشتری حاضره پول بیشتر بده اما بازیش فارسی بشه ( من خودم حاضرم کم کم 10 تومن بیشتر بدم جدی میگم اما با توجه به شرایط مالیم نمیتونم بازی اورجینال با زیرنویس فارسی بخرم و هیچ بچه ای توی ایران نمیتونه مگر کمی مایه دار باشن یا با یارانه خونواده بره بخره )
هر آدم عاقلی هم که بلده بازی سازی یا مود سازی کنه باید بره به این سمت و یا سمتی که ازش پول دربیاد
نمونه این دست بردن ها بازی قلعست ، شما خودتون میدونید چطوری بازی قلعه با دوبله دارینوس معروف شد