تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 16 از 16

نام تاپيک: بررسی شخصیت کوروش

کاربر فعال تاریخ، سبک زندگی و ادبیات Demon King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2013
    محل سكونت
    Dreams

پيش فرض

در باره این شخصیت تاریخی سوالات و ابهاماتی وجود دارد.از جمله اینکه ایا به راستی
    کوروش فرد عادلی بوده است؟ایا جنگ های کوروش ماهیتی سلطه طلبانه داشته است ؟ ایا کوروش مانند بسیاری از
    رهبران تاریخی تشنه قدرت بود؟
    در عادل بودن کوروش شکی نیست. کشور گشایی هایی که کوروش میکرد اگر با هدف ظلم و تبعیض بود بسیاری از مردمشون رو از بین میبرد اما اینطور نبود.
    به نظر من اگر قرار بر سخن درباره ی ابهامات کوروشه در مرگ اون ابهام بیشتری تا عادل بودنش وجود داره و به اعتقاد بعضی ها در جنگی در شمال شرقی کشور کشته شده و ابهام من درباره ی کوروش در مرگ اونه.

مرسی.

2. 2 کاربر از Demon King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

در عادل بودن کوروش شکی نیست. کشور گشایی هایی که کوروش میکرد اگر با هدف ظلم و تبعیض بود بسیاری از مردمشون رو از بین میبرد اما اینطور نبود.
    به نظر من اگر قرار بر سخن درباره ی ابهامات کوروشه در مرگ اون ابهام بیشتری تا عادل بودنش وجود داره و به اعتقاد بعضی ها در جنگی در شمال شرقی کشور کشته شده و ابهام من درباره ی کوروش در مرگ اونه.
    من وقتی رفته بودم تخت جمشید توی شیراز تقریبا از یک جایی مثل کوه رفتیم بالا ویک مقبره ای رو دیدیم که ورودی اون بسته شده بود و من نفهمیدم که ان قبر برای چه کسی است؟ایا اون مقبره کوروش بود؟ایا قبر کوروش مشخص است؟ایا مقبره کوروش هم در ابهام است؟ایا اصلا کوروش مربوط به دوران هخامنشی است ؟با تشکر.

تاريخ عضويت
    Aug 2013
    محل سكونت
    Dreams

پيش فرض

من وقتی رفته بودم تخت جمشید توی شیراز تقریبا از یک جایی مثل کوه رفتیم بالا ویک مقبره ای رو دیدیم که ورودی اون بسته شده بود و من نفهمیدم که ان قبر برای چه کسی است؟ایا اون مقبره کوروش بود؟ایا قبر کوروش مشخص است؟ایا مقبره کوروش هم در ابهام است؟ایا اصلا کوروش مربوط به دوران هخامنشی است ؟با تشکر.

مگه هر کسی هر جا بمیره. همونجا به خاک میسپارنش.؟
    مقبره ی کوروش مشخصه کجاست در مرگش ابهام وجود داره. درضمن این سوالاتی که شما مطرح میکنی مشابه اینه که بپرسی:
    اسکندر تخت جمشید رو به آتش کشید؟
    نادر شاه افغان ها رو بیرون راند؟
    چنگیزخان به ایران حمله کرد؟

جواب سوالات اینقدر مشخصه که جوابی براش ندارم.

5. این کاربر از Demon King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

مگه هر کسی هر جا بمیره. همونجا به خاک میسپارنش.؟
    مقبره ی کوروش مشخصه کجاست در مرگش ابهام وجود داره. درضمن این سوالاتی که شما مطرح میکنی مشابه اینه که بپرسی:
    اسکندر تخت جمشید رو به آتش کشید؟
    نادر شاه افغان ها رو بیرون راند؟
    چنگیزخان به ایران حمله کرد؟

جواب سوالات اینقدر مشخصه که جوابی براش ندارم.
    من فکر می کردم که مقبره کوروش هم در تخت جمشید شیراز است.اما شک داشتم.(هر چند باز متوجه نشدم مقبره کوروش در تخت جمشید است یا خیر).چرا دروغ!! واقعیتش حتی نمی دونم که کوروش برای دوران هخامنشی هست یا نه؟؟ علت ایجاد تاپیک تحت عنوان بررسی شخصیت کوروش اخباری بود که از رسانه های ایران می شنیدم.مثلا چیزی به اسم منشور کوروش.به همین دلیل چنین تاپیکی رو ایجاد کردم.با تشکر.

7. این کاربر از رضاس1000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2013
    محل سكونت
    Dreams

پيش فرض

من فکر می کردم که مقبره کوروش هم در تخت جمشید شیراز است.اما شک داشتم.(هر چند باز متوجه نشدم مقبره کوروش در تخت جمشید است یا خیر).چرا دروغ!! واقعیتش حتی نمی دونم که کوروش برای دوران هخامنشی هست یا نه؟؟ علت ایجاد تاپیک تحت عنوان بررسی شخصیت کوروش اخباری بود که از رسانه های ایران می شنیدم.مثلا چیزی به اسم منشور کوروش.به همین دلیل چنین تاپیکی رو ایجاد کردم.با تشکر.

مقبره ی کوروش توی پاسارگاد میباشد.
    کوروش موسس سلسله هخامنشی بودو رئیس پارس ها.

سوال یا ابهام دیگه ای هم هست در خدمتم. گرچه ابهامات شما یه چیز ثابت شده از سوی تاریخه و نمیشه روش بحثی داشت.

مرسی ...

9. 2 کاربر از Demon King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن فوتبال داخلی Sh-Meteor's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2014
    محل سكونت
    بهارستان

پيش فرض

من فکر می کردم که مقبره کوروش هم در تخت جمشید شیراز است.اما شک داشتم.(هر چند باز متوجه نشدم مقبره کوروش در تخت جمشید است یا خیر).چرا دروغ!!
    ببین دوست عزیز
    مقبره کوروش کبیر، توی تخت جمشید نیست، بلکه توی مجموعه ی پاسارگاد است.
    مجموعه پاسارگاد، توی شهرستان پاسارگاد و در استان فارس قرار داره که شامل سازه های تاریخی زیادی از جمله آرامگاه کوروش، آرامگاه کمبوجیه، باغ پادشاهی پاسارگاد و ... است.
    عکس تخت جمشید و پاسارگاد رو گذاشتم.

عکس تخت جمشید:

محوطه باستانی پاسارگاد

آرامگاه کوروش کبیر، در قسمتی از مجموعه پاسارگاد:

واقعیتش حتی نمی دونم که کوروش برای دوران هخامنشی هست یا نه؟؟
    متن زیر روی یکی از ستون های پاسارگاد کنده شده.
    می دونی روش چی نوشته شده؟؟ روش نوشته شده: " من کوروش هستم، شاه هخامنشی " اونم به سه زبان پارسی باستان، عیلامی، بابلی!!!

علت ایجاد تاپیک تحت عنوان بررسی شخصیت کوروش اخباری بود که از رسانه های ایران می شنیدم.مثلا چیزی به اسم منشور کوروش

استوانه کوروش بزرگ یا همون منشور حقوق بشر کوروش ( تصویر بالا )، یه لوح از گل پخته شده است که حدودا 2550 سال پیش به فرمان کوروش بزرگ نوشته شده است.
    و اما داستان ساخت:
    .
    کوروش زمانی که بابل رو تسخیر می کنه، توی بابل به تخت پادشاهی میشینه، و اولین کاری که می کنه، اینه که به همه ی مردم اونجا اعلام می کنه، مردوک رو به رسمیت میشناسه. ( مردوک اسم خدای مردم بابل بود = این یعنی احترام به اعتقادات مردم حتی شهرهایی که تسخیر کرده است، همون کاری که چنگیز خان مغول زمان حمله به ایران نکرد.) کوروش هیچ کدوم از مردم بابل رو به بردگی نگرفت و به سپاهیانش اجازه نداد اموال مردم به به عنوان غنیمت ببرن...
    .
    اون زمان یه عده یهودی توی بابل اسیر بودن و مدام به بیگاری گرفته میشدن، که کوروش همه ی اونا رو آزاد کرد. (( به همین دلیله که همین الان، یهودی ها کوروش رو خیلی دوست دارن ))
    اون آهنگ یاس در مورد ایران به نام هویت من رو گوش دادی؟؟؟
    یا جائیش میگه: کوروش کبیر بود که صلح رو آغاز کرد // یهودی ها رو از بند بابل آزاد کرد.
    .
    خلاصه بعد از همه ی این اتفاقات کوروش دستور میده، که همه ی این اتفاقات رو روی یه استوانه بنویسن. بعد از این که به زبان میخی نوشته شد، توی معبد مردوک نگهداری شد.
    .
    .
    این منشور، حدود 135 سال پیش توی بقایای همون معبد پیدا شد و الانم داره توی موزه ی بریتانیا نگهداری میشه.

11. 2 کاربر از Sh-Meteor بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •