با این خیلی موافقم ایول![]()
با این خیلی موافقم ایول![]()
چرا حیوانات خلق شدن؟ بعد از مردنشون چی میشن؟
تکلیف اون انسانها و اعراب جاهلیت قبل حضرت محمد بعد مرگشون چی میشه؟
اصلا تو بگو تکلیف انسان های نخستین چی میشه؟؟ اونا که نه دین میدونستن نه پیامبری نه اصول دینی ...
وقتی پا به بی دینی میزاری دیگه این سوالا واست جواب داده میشه (البته بگم بی دینی هم خودش یه دینه)
یعنی به طور واضح انسان همیشه با دین مواجه میشه یکی از اصول بشر همین دین.نمیشه ازاین لامصب جدا شد
به عکس زیر توجه کن
![]()
Last edited by donkeyoxte; 07-05-2014 at 21:55.
نه خیر ، بیدینی دین نیست .
وقتی میگی بی دینی یه دینه ، یعنی بی دین ها باور میکنند که بیدینی حقه ، در صورتی که چنین نیست
و ادامه توضیحات شما:وقتی میگی بی دینی یه دینه ، یعنی بی دین ها باور میکنند که بیدینی حقه ، در صورتی که چنین نیست
باورتان مى شود…
در قرن بيست و يكم، زمانى كه بشر مدعى است به اوج پيشرفت رسيده است؛ در برخى از
كشورهاى بزرگ و پيشرفته اى كه ما هر روز تصاوير ساختمان ها و اتوبان هاى بزرگ و زيباى آنها
را از تلويزيون مى بينيم، اتفاقاتى مى افتد كه براى ما باوركردنى نيست. به عنوان مثال:
در بزرگترين و پرجمعيت ترين كشورهاى دنيا هنوز هم عده زيادى از مردم به پرستش
حيوانات و بت هاى بى جان مشغولند؟
سالانه در سراسر جهان بيش از چهل ميليون نوزاد پيش از آنكه به دنيا بيايند به درخواست
مادرانشان كشته مى شوند. اين كار وحشيانه در اغلب كشورهاى بزرگ و پيشرفته دنيا كاملاً
قانونى است!
در كشور امريكا در هر 31 ثانيه يك نفر به قتل مى رسد! در اين كشور سالانه بيش از
هشتصدهزار كودك ناپديد مى شوند كه تنها اجساد نيمى از آنان پيدا مى شود و از سرنوشت بقيه
هيچگاه خبرى بدست نمى آيد! 1
در هر ساعت 662 نفر در دنيا به خاطر مصرف مشروبات الكلى جان مى دهند!
اشغالگران صهيونيست اعضاى داخلى بدن كودكان و نوجوانان فلسطينى را قبل از كشتن آنها
در زندان ها از بدنشان جدا مى كنند و مى فروشند؟
در بعضى از كشورهاى اروپايى بيش از نيمى از مردم به سگ هايشان بيش از خانواده شان
علاقه دارند!
اين وضعيت ناپسند شما را به ياد كدام بخش از تاريخ مى اندازد؟
وضاع جزيرة العرب را در زمان جاهليت به ياد داريد؟
در آن هنگام، صدايى كه هرگز قطع نمى شد، صداى برخورد شمشيرها و نالة مادران داغ دار بود.!
چه بسيار دختران معصومى كه به جرم دختر بودن، بى رحمانه زنده به گور مى شدند.
خوراك مردم، گوشت بد بوى مردار و هم نشين آنها مارها و سوسمارها بود.
خيانت به ديگران افتخار، و كشتار ديگران نشانة قدرت بود.
{ارقامش شاید کمی قدیمی باشید!}
Last edited by ali.reihani; 08-05-2014 at 12:53.
جناب [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لطفن جهت و موضوع اصلی این تاپیک رو مشخص کنید ، تا به موضوعات حاشیه ای پرداخته نشه تا حد ممکن.
در غیر اینصورت تاپیک بسته میشه. چون تاپیک نمیتونه آچار فرانسه باشه دقیقن.
باسپاس../.
دوست غزیز اگه اسم تاپیک خونده باشی زده فلسفه زندگی
دین و بی دین و هر حذب دیگه ای جز زندگی و فلسفشه
نمیدونم چرا شما با بی دینی بی خدایی و ... مشکل دارید
یاد بگیرید به هر چیزی شک کنید نه اینکه چشم بسته اطاغت کنید
دوست عزیز در جواب سخن شما
متاسفانه وقتی قاطعانه میگویید بیدینی حق نیست من نمیتونم با شما وارد بحث شم چون عقیده و ایمان شما به شما اجازه فکر کردن یا درست بگم حق شک کردن نمیده
دوست عزیز طبق قوانین انجمن انسانی بحث در مورد مذهب و خدا خلاف قوانینه .
اینجا هم ما با هیچ کسی و با هیچ طرز تفکری مشکلی نداریم ولی قوانینی برای انجمن انسانی تعریف شده و بحث ها و صحبت ها باید طبق اون چارچوب پیش بره تا مشکلی پیش نیاد .
من هرگز نگفتم بی دینی حق نیست ، چیزی که من گفتم رو در متنی که گفتم بخونید متوجه میشید چه گفتم
نه خیر ، بیدینی دین نیست .
وقتی میگی بی دینی یه دینه ، یعنی بی دین ها باور میکنند که بیدینی حقه ، در صورتی که چنین نیست
بازم میگم ، هیچ بیدین ، آتئیست یا آگنوستیک نمیگه بیدینه یک دینه ، دین یعنی چه؟ یعنی تعریف یک سری اخلاقیات و یک سری "حقایق" که مومن به اون دین باید به اون اخلاقیات پایبند باشه و اون حقایق رو قبول کنه و باور کنه حتی اگر نفهمه چرا .
وقتی میگی بیدینی یک دینه دچار مغلطه شدی . اگر یک مجموعه ریاضی تعریف کنیم اسمش رو بگذاریم دین ، مجموعه ی دین پریم دیگه هیچ ربطی به دین نداره ، یا به عبارت ساده تر کسی که می گه من بیدین هستم ، نگفته من بادین هستم و دینی که من بهش ایمان دارم "بی دینی" نام داره .
بی دین ها نه پیامبری دارن ، نه کتاب آسمانی و نه هیچ اصلی رو "باور" میکنند ، بی دین ها فقط "میدانند" و هیچگاه "باور نمیکنند"
پس خلاصه بگم ، بی دینی ، دین نیست بلکه عدم وجود دین هست . همون طور که سیاه رنگ نیست بلکه عدم وجود رنگ است (دقت کنید منظور من از سیاهی ، رنگ مشکی نیست بلکه "سیاه"ای است که در عبارتی مثل "سیاهچاله" استفاده میشه )
یا مثلا همون طور که سکوت ، صدا نیست بلکه عدم وجود صدا هست .
نتیجتا هم بی دینی یا آتئیسم دین نیست بلکه عدم وجود دین است .
هیچ آتئیستی نمیگه من به آتئیسم ایمان دارم و میدونم که دین حق آتئیسته . بلکه میگه من آتئیست هستم و "می دانم" که هر آنچه که "میدانم" ممکن است با رشد علم و کشفیات جدید عوض شود.
امید وارم متوجه شدین منظورمو
به هر حال جمله یکم دو پهلو بود :
بنده نگفتم "به نظر من بیدینی دین حق نیست " بنده گفتم بی دینی کلا دین نیست . با حق و یا باطل بودنش اصلا کاری ندارم و مهم نیست به نظرم . اگه البته نظر منو بخوای
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)