این ال ای دی خودم دارم . مشخصاتش درسته . این مدلی که شما خریدین جدیدتره و احتمالا مشخصاتش با این مدل فرق داره . تلویزیون من مشکلی از بابت زیرنویس نداره
قیمت حدود 640 هزار تومنمشخصاتش خوبهقیمت ؟
این ال ای دی خودم دارم . مشخصاتش درسته . این مدلی که شما خریدین جدیدتره و احتمالا مشخصاتش با این مدل فرق داره . تلویزیون من مشکلی از بابت زیرنویس نداره
قیمت حدود 640 هزار تومنمشخصاتش خوبهقیمت ؟
دوست عزیز شما مشکلت حل نشد؟
الان هیچ زیرنویسی را درست نمایش نمیده؟
با تشکر از همه دوستان مشکل زیر نویس همچنان هستش یعنی زیر نویس الان فارسی شده با نرم افزارهائی که معرفی نمودین اما کلمات عرض کردم چسبیده به هم نیست و وارونه نشون داده میشه
مورد بعد وقتی رو اچ دی روشن میشه چون اغلب رو پورت اچ دی که ----- وصل هست استفاده میشه واغلب بعد روشن شدن صدا نداره د رحالیکه رو دیجیتال همیشه صدا داره البته رو پورت اچ دی گاهی داره گاهی نداره که حتما باید دکمه میوت کنترل تلویزیون رو بزنیم تا صدا بیاد اما این حالا هیچی ولی وقتی با تلویزیون هیچ کاری نمیکنیم یعنی هیچ دکمه ای رو ریموت نزنیم تلویزیون پیغام میده که یک دکمه رو بزنین وگرنه خاموش میشه که هردکمه ای رو میزنیم خاموش میشه چرا و چگونه حل کنم نمی دونم کل منو رو سرچ کردم هیچ گزینه ای نبود
تو دفترچه اش به تنظیم به روش هتل مد اشاره شده اما تو منو تلویزیون نیستش
قیمتش هم خریدم 560 تومن مدلش sle2302
خیلی زیاد شد
من الان دفترچه اش رو خوندم دیدم تو بخش setup به ترتیب قسمت هائی که وجود داره لیست کرده به این شکل
1 زبان osd
2 زبان صوت
3 زبان زیرنویس
4 تلتکست
5 تنظیم حالت mode setting
6 تنظیمات زمان
حالا اینا رو لیست کردم تا عرض کنم همه موارد به ترتیب وجود داره اما ردیف 5 که درموردش هم توضیح داده وجود نداره د رحالیکه من د راولین مرتبه وبه برق زدم وجود داشت اما الان وجود نداره وسوال میکرد حالت خانگی باشه یا مغازه که الان دگه رویت نمیشه حتی ریست هم میکنم نمیاد
به نظرتون به نمایندگی ببرم یا خیر؟
دوست عزیز
معمولا آن آیتم در زمانی دیده می شود که شما از کانالهای تلویزیون یعنی در حالت TV قابل رویت است و تنظیمات را می توانید در آن حالت انجام دهید نه در حالت استفاده از HDMI در تلویزیون های برند دیگر اغلب اینطور است بررسی کنید.
فرمایش شما هم کاملا درست من این چند وقت همه جور باهاش ور رفتم وکاملا هم درست م یفرمائید من در حالت تی وی این تست ها رو گرفتم که اون گزینه ها نیست
برنامه زیر را هم امتحان کن ببین جواب میگیری یا نه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با عذر خواهی نمیدونم چرا نمیتونم پیام خصوصی ارسال کنم یا شاید ارسال میشه ذخیره نمیشه درهر صورت اگه به هردلیل پیامم نرسید یا تعداد زیادی به دلیل عدم اطلاعم ارسال شده عذر خواهی می کنم
Last edited by DIKT; 22-04-2014 at 17:16.
Last edited by DIKT; 22-04-2014 at 16:59.
دوست عزیز
در تصویر آخر در منوی تنظیمات یک قسمت به نام (راه اندازی برای اولین بار) است که وقتی وارد آن می شوید تمامی تنظیمات به ترتیب بالاخصحالت خانگی باشه یا مغازه را نمایش می دهد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)